Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Ensimmäinen BMW X2 - Ajankohtaista Wetterillä

Ensimmäinen BMW X2

Ensimmäinen BMW X2

Be the one who dares.

Ehdottoman ainutkertainen. Äärimmäisen poikkeuksellinen. BMW X2 tekee urheilulliset pyrkimyksensä selviksi ensi vilkaisulta. Rohkealla atleettisuudellaan se tarjoaa dynaamisen ja hallittavan suorituskyvyn, joka hakee vertaistaan tässä autoluokassa. Kun tämä yhdistetään laadukkaaseen sisätilaan ja moniin innovatiivisiin teknisiin ratkaisuihin, tulokseksi saadaan uuden ajan ekstrovertti päähenkilö. Oletko valmis?

Katso BMW X2 hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 


 

 

Pysyvästi ainutkertainen - ulkopuolen muotoilun yksityiskohdat

Uusi BMW X2 kulkee aivan omia teitään – ja sen se myös näyttää. Sen ekstrovertti muotoilu dynaamisine linjoineen antaa autolle äärimmäisen urheilullisen Coupé-luonteen. Auton vaikuttavat mittasuhteet ja ainutkertaiset muotoilukohokohdat takaavat poikkeuksellisen olemuksen. Se sopii ihanteellisesti kaikille niille, jotka etsivät uusia suuntia.

  • Ilmanottoaukot. Mukaansatempaava ensi silmäyksellä: itsevarma keula voimakkaine puskureineen ja kookkaine, kolmiosaisine ilmanottoaukkoineen, jotka jäähdyttävät jarruja ja moottoria entistäkin paremmin. Lisäksi ilmanottoaukkoihin integroidut Air Curtainit auttavat alentamaan korin ilmanvastusta.
  • Pyöränkotelot. Urheilullinen kokonaisvaikutelma: Business M Sport X -mallin näyttävät, Frozen Grey -väriset pyöränkotelot muodostavat upeille vanteille erityisen dynaamiset kehykset. Aivan kuten voimakasmuotoiset sivuhelmat, ne ovat muista erottuva tuntomerkki, joka kertoo, että BMW X2 on X-perheen täysivaltainen perheenjäsen.
  • Sivuhelmat. Minkä BMW X2 aloittaa, sen se vie loppuun saakka: sen todistavat myös uudenlaiset sivuhelmakatteet Frozen Grey. Ne muodostavat sulavan yhteyden iin ikään Frozen Grey -väristen pyöränkoteloiden välille ja jatkavat ulkovärin ja koriste-elementtien väkevää yhteispeliä johdonmukaisesti aina perään saakka.
  • M takaspoileri. Dynamiikkaa yksityiskohtia myöten: lisävarusteena saatava M takaspoileri korostaa pitkänomaisen coupemaisen siluetin urheilullista muotoa entisestään. Väkevien muotojensa ansiosta se on myös katseenvangitsija, joka luo täydellisen loppusilauksen BMW X2 -mallin leveään perään.
  • Perän muotoilu. Harkittu huolellisesti loppuun saakka: ainutkertainen muotokieli ulottuu aina perään asti. Takaluukku päättyy siihen, mistä helma alkaa, mikä luo tavallisuudesta poikkeavan esteettisen ilmeen. Siihen yhteensopivasti on takaluukun kahva integroitu huomaamattomasti BMW-tunnukseen.
  • Panoraamalasikattoluukku. Suljettunakin avoin valoefekteille: lisävarusteena saatava kaksiosainen panoraamalasikattoluukku kattaa BMW X2 -mallin kattoalan lähes kokonaan. Näin se tarjoaa auton sisätilaan lisää valoa ja lumoavan avaran tilantunteen. Ja etuosa voidaan avata portaattomasti.

 

 

Aina askeleen edellä - BMW Connected+

BMW Connected -sovelluksen innovatiivisten BMW Connected+ -palvelujen ansiosta nautit BMW X2 -autossa älypuhelimen ja auton optimaalisesta verkotuksesta. Tarvitsitpa sitä tapaamisten suunnittelemiseen tai reittien lähettämiseen navigointijärjestelmään, sijaintisi kertomiseen toisille tosiajassa tai perille päästyäsi jalan taitettavan loppumatkan näyttämiseen älypuhelimella. Koe sovellus, joka helpottaa elämääsi – sen mahdollistaa BMW Connected.

  • Lähetä reitti autoon. Toiminnolla "Send to Car" suunnittelet älykkäät reittisi valmiiksi ja lähetät ne BMW-autoosi ennen kyytiin nousemista. BMW Connected+ tunnistaa vähäisen polttonestemäärän ja lisää välipysähdyksen reitillesi.
  • Jaa matka. "Jaa matka" -toiminnon avulla voit kertoa saapumisaikasi ja nykyisen sijaintipaikkasi ystävillesi ja perheenjäsenillesi ajon aikana turvallisesti. Vastaanottaja saa linkin nettisivulle, jolla näytetään päämäärä ja auton senhetkinen sijainti kartalla.
  • Navigointi ovelta ovelle. Saavut tapaamiseen oikeaan aikaan: BMW Connected -sovelluksen ovelta ovelle -navigoinnilla saavut perille täsmällisesti. Kun olet päässyt autolla perille lähelle kohdettasi, älypuhelin tai siihen yhdistetty älykello opastaa sinut pysäköidyltä autolta kävellen perille lopulliseen määränpäähäsi.
  • BMW ConnectedDrive. Jatka matkaa rajattomasti - tulevaisuuteen suuntautuvan verkottuneisuuden ansiosta: BMW ConnectedDriven avulla pysyt aina yhteydessä kaikkeen siihen, mikä on Sinulle tärkeää - jotta matkanteko on vieläkin mukavampaa. Vakuutu itse.

 

 

400 Nm

400 Nm huippuvääntö tarjoaa nelisylinterisellä BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorilla varustetulle BMW X2 xDrive20d -mallille suoran reaktioluonteen, suvereenin vetävän voiman ja huiman kiihtyvyyden.

 

Aja edellä. Ei koskaan perässä.

Voimakkaat moottorit. Suora ohjaus. Malleihin Business M Sport ja Business M Sport X kuuluu M Sport -alusta. Huipputäsmällinen ohjattavuus, joka asettaa mittapuita omassa luokassaan. Jotta nautit temperamenttisesta dynamiikasta ja räväkästä ketteräliikkeisyydestä – niin lyhyillä pyrähdyksillä kuin pitkilläkin matkoilla, niin kaupungissa kuin mutkittelevilla maanteilläkin. Ja tätä kaikkea voidaan vielä täydentää lisävarusteena saatavalla BMW xDrive -nelivetojärjestelmällä. Se tuo uuteen BMW X2 -autoon erinomaisen pidon ja suuntavakauden, jonka ansiosta se ottaa tiukimmatkin kaarteet kuin kiskoilla. Sydämentykytys sisältyy pakettiin – kaikille niille, jotka valmiita sen kohtaamaan.

 

Suorituskykyä joka suhteessa

BMW X2 M35i huokuu maksimaalista urheilullisuutta, jota korostavat Cerium Grey -osat, kuten kaksiosaisen BMW-jäähdyttimensäleikön kehys, peilikotelot ja kaksi pakoputkenpäätä. M35i-tekstilogolla ja kromatuilla koristeosilla tyylitellyt M kynnyslistat, lisävarusteiset M urheiluistuimet, joissa on integroidut pääntuet, ja lisävarusteena saatavat M turvavyöt muistuttavat siitä, mitä M Performance tarkoittaa: äärimmäisen dynaaminen ajoelämys. Kaksilitrainen, nelisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinimoottori tarjoaa maksimaalisen vetävän voiman, adaptiivinen alusta on sovitettu M autoille optimaaliseksi, ja suorituskykyiset M sport -jarrut varmistavat ensiluokkaisen jarrutustehon sinisiksi maalattujen ja M tekstilogolla varustettujen jarrusatuloiden viimeistellessä ylellisen ilmeen.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot