Etusivu Uudet autot BYD BYD Dolphin - ketterä sähköauto

BYD Dolphin - ketterä sähköauto

BYD Dolphin

BYD Dolphin - ketterä sähköauto

Dolphin tekee vaikutuksen merestä inspiraationsa saaneella muotoilullaan, kattavalla varustelullaan ja mukavuudellaan. Turvallisuus on etusijalla BYD Dolphinissa, ja tämä kompakti sähköauto on varustettu uusimmilla turvallisuusjärjestelmillä, jotka suojaavat sekä kuljettajaa että matkustajia.

Vaikuttava on myös Dolpihin kiihtyvyys: 0-100km/h vain 7 sekunnissa. 

Dolphin alk. 34 990 €, vapaa autoetu 465 €/kk, käyttöetu 405 €/kk.

 

  • Toimintamatka jopa 565 km (WLTP)
  • 6 vuoden tai 150 000 km auton takuu
  • 8 vuoden tai 200 000 km akkutakuu

 

Katso BYD Dolphin hinnasto

 

Soita ja kysy lisää BYD -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

BYD Dolphin

Viiden tähden turvallisuutta

BYD Dolphin on saanut täydet viisi tähteä EURO NCAP -turvallisuustestissä, saaden korkeat arvosanat etenkin matkustajien ja lasten turvallisuudesta mahdollisissa törmäystilanteissa.

Dolphinin varustelu sisältää mm. automaattisen hätäjarrutuksen, kaista-avustimen, katvealueen tunnistimen, 360º kameran sekä risteävän liikenteen jarrutustoiminnon peruutettaessa. Nämä varusteet ja järjestelmät ovat vain muutamia esimerkkejä Dolphinin kattavan innovatiivisesta turvallisuusvarustelusta.

Virtaviivainen, terävä ja ilmeikäs muotokieli

Terävien reunojen ja ilmeikkäiden sivulinjojen ansiosta muotoilu on sopusoinnussa auton tehokkaan ketterien ajo-ominaisuuksien kanssa. Aaltomainen LED-takavalojen muotoilu antaa Dolphinile tasapainoisen takaosan ilmeen.

 

BYD Dolphin

Sisätilat

Älä anna tämän kompaktin sähköauton koon pettää - Dolphin on tilavampi kuin uskotkaan. Futuristinen keskikonsoli luo modernin ja dynaamisen ympäristön upeilla yksityiskohdilla, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.Hallitse ajoneuvon toimintoja kätevästi kojelaudan 12,6" kosketusnäytön avulla.

Tavaratilan tilavuus on 345 litraa, ja istuimet alas käännettynä tilaa on jopa 1310 litraa. Takaistuimet voidaan kääntää 60:40 jaolla. Integroidut urheiluistuimet tarjoavat hyvän mukavuuden pitkillä matkoilla. Istuimet on valmistettu kestävästä vegaanisesta nahasta, ja niissä on 6-suuntainen säätö kuljettajalle ja 4-suuntainen säätö etumatkustajille.

Akku ja lataus

Dolphin on varustettu 60 kWh BYD Blade -akulla. Akku latautuu pikalaturilla 30-80 % varaustasoon vain 29 minuutissa. Lisäksi Dolphin on varustettu V2L-lataustoiminnolla, jonka ansiosta auton akulla voi ladata tai käyttää ulkoisia sähkölaitteita.

Kaksi varusteversiota

Comfort -  saatavana yksivärisellä ulkovärillä ja tummalla sisäverhoilulla. Design - saatavana kaksivärisellä ulkovärillä ja tummalla sisäverhoilulla. Lisäksi panorama-lasikatto vakiona.

 

 

BYD - Heti toimitukseen - uudet autot