Etusivu Uudet autot BYD Nelivetoinen sähköauto BYD Han 4x4 - muotoilupalkinnon voittaja

Nelivetoinen sähköauto BYD Han 4x4 - muotoilupalkinnon voittaja

BYD Han

Nelivetoinen sähköauto BYD Han 4x4 - muotoilupalkinnon voittaja

BYD Han 4x4 nelivetoinen sähköauto voitti arvostetun iF Design Award -muotoilupalkinnon sen ylellisen, urheilullisen ja joka kulmasta rohkean muotoilunsa ansiosta.

Han alk. 71 900 €, vapaa autoetu 1015 €/kk, käyttöetu 955 €/kk.

 

  • Toimintamatka jopa 662km (WLTP)
  • Auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km
  • Akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km

Katso BYD Han hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää BYD -myynnistämme!

 

 

VARAA KOEAJO

 


 

BYD Han

Ohjaamo ja elegantit sisätilat

 

BYD Han 4×4 omaa tilavat ja tyylikkäät sisätilat, jotka huokuvat ylellisyyttä ja laatua. Autossa on eksklusiiviset ja laadukkaat nahkaverhoillut istuimet, joissa on 8 suuntaan säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla ja 4 suuntaan säädettävä etumatkustajan istuin. Istuimet ovat varustettu sekä tuuletus- että lämmitystoiminnolla.

Kojelautaa hallitsevat useat näytöt, kuten infotainment-järjestelmän suuri 15,6″ päänäyttö. Lisäksi suuri panoraamalasikatto tarjoaa runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin. Keskikonsolissa sijaitsee 15,6 tuuman kosketusnäyttö joka tekee ajamisesta helpompaa ja mukavampaa.

Nauti ainutlaatuisesta äänenlaadusta 12 hifi-kaiuttimen ja maailmankuulun tanskalaisen Dynaudio-surround - äänijärjestelmän ansiosta.  

 

Inspiroidu dynaamisesta tehosta

BYD Han 4x4 on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joiden yhdistetty teho on huimat 516 hevosvoimaa, joka mahdollistaa kiihtyvyyden 0-100 km/h 3,9 sekunnissa. Lisäksi sähköinen neliveto toimii aina reaaliajassa ja tarjoaa erinomaisen pidon kaikissa sääolosuhteissa. Istu siis alas ja inspiroidu BYD Han 4x4:n dynaamisesta tehosta.

 

BYD Han

Akku ja lataus

Nelivetoinen sähköauto BYD Han 4×4 on varustettu 85,4 kWh kapasiteetin omaavalla Blade-akulla. Se voi ottaa vastaan 6,6 kW vaihtovirtalatausta (AC) ja 120 kW tasavirtalatausta (DC). Lisäksi BYD Han 4×4 on varustettu lämpöpumpulla, joka tehostaa auton sisätilojen lämmitystä kylmissä olosuhteissa.

Vakiovarusteena oleva edistyksellinen ja energiaa säästävä lämpöpumppujärjestelmä hyödyntää sisätilojen lämmitykseen ympäristöstä, voimansiirrosta, matkustamosta ja akuista jäävää ylimääräistä energiaa. Tämä lisää tehokkuutta ja säästää energiaa, oli kyseessä sitten auton lämmitys tai jäähdytys.

Mukavuus ja turvallisuusvarusteet

BYD Han 4×4 on täynnä varusteita, jotka parantavat ajokokemusta ja mukavuutta. Vakiona ovat esimerkiksi 360 asteen peruutuskamera, Head up -tuulilasinäyttö, pysäköintitutkat edessä ja takana, panoraamakattoluukku, langaton mobiililaturi ja lämmitetty nahkainen ohjauspyörä.

BYD Han 4×4:n aktiivisten turvallisuusvarusteiden lista on myös kattava. Vakiovarusteita ovat muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, kaistavaroitin, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, katvealueen valvontajärjestelmä ja automaattinen hätäjarrutus.

BYD - Heti toimitukseen - uudet autot