Etusivu Uudet autot BYD Uusi sähköauto - BYD Atto3

Uusi sähköauto - BYD Atto3

BYD Atto3

Uusi sähköauto - BYD Atto3

Maailmalla suurta suosiota saanut uusi sähköauto BYD Atto3 kompakti ja tehokas sähkö-SUV laadukkaalla viimeistelyllä, sekä modernin tyylikkäällä muotoilulla on nyt Suomessa! 

Uusi Atto3 on myös BYD:n ensimmäinen sähköauto, joka on rakennettu yhtiön täysin uudelle e-Platform 3.0 -alustalle, joka on suunniteltu erityisesti suorituskykyisille sähköajoneuvoille. 

Atto3 alk. 38 690 €, vapaa autoetu 515 €/kk, käyttöetu 455 €/kk.

 

  • Toimintamatka jopa 565km (WLTP)
  • Auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km
  • Akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km

 

Katso BYD ATTO3 hinnasto

 

Soita ja kysy lisää BYD -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

BYD Atto3

Vaikutu voimasta ja modernista mukavuudesta

Uuden Atto3:n 60 kWh Blade-akku mahdollistaa kiihtyvyyden 0-100 km/h vain 7,3 sekunnissa.

Urheilullisen ja tyylikkään sisätilojen muotoilun, joka tarjoaa ainutlaatuista harmoniaa ja mukavuutta. Istuimet ovat verhoiltu vegaanisella nahkalla, ja ne on varustettu kuuteen suuntaan säädettävällä kuljettajan istuimella ja neljään suuntaan säädettävällä etumatkustajan istuimella.

Suuri panoraamalasikatto tuo runsaasti luonnonvaloa matkustamoon. Lisäksi eri sävyihin säädettävät LED-tunnelmavalot luovat hämärässä miellyttävän harmonisen valaistuksen koko matkustamoon.

BYD on ollut akkuteollisuuden edelläkävijä jo yli 26 vuoden ajan. Uusi ja innovatiivinen Blade-akku vie akkuteknologian uuteen aikakauteen ja mahdollistaa täysin uuden turvallisuustason sekä suorituskyvyn sähköautoille. 

 

BYD Atto3

Akku ja lataus 

Akun kapasiteetti on 60 kWh ja pystyy ottamaan vastaan 11 kW vaihtovirtalatausta (AC) ja 80 kW tasavirtalatausta (DC). BYD Atto3 voidaan ladata DC-latauksella 30 % varaustasosta 80 % varaustasoon vain 29 minuutissa.

Turvallisuus

BYD ottaa sinun ja läheistesi turvallisuuden vakavasti. Uuden BYD Atto3:n vakiovarusteisiin sisältyy pitkä lista aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden varusteita ja järjestelmiä, jotka tekevät matkastasi huolettoman. Uusi Atto3 on esimerkiksi varustettu seitsemällä (7) turvatyynyllä ja kolmella (3) ISOFIX-pisteellä.

Uusi sähköauto BYD Atto3 sisältää monia turvajärjestelmiä, kuten mukautuvan vakionopeussäätimen, katvealueen valvonnan ja varoittimen, kaistanvaihtovaroittimen, 360 asteen peruutuskameran, etutörmäysvaroittimen, pysäköintitutkat edessä ja takana sekä liikennemerkkien tunnistuksen.

 

BYD - Heti toimitukseen - uudet autot