Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Dacia Sandero Stepway - Ajankohtaista Wetterillä

Dacia Sandero Stepway

Huippuvarusteltu crossover - Dacia Sandero Stepway

Huippuvarusteltu crossover - Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepwayn tyyli, ajettavuus, kattava vakiovarustelu ja maasturiluokan 20,7 cm maavara muuttavat käsityksesi siitä, mitä järkihintaiselta autolta saa vaatia. Sandero Stepwayssä on vakiona mm. ilmastointi, suomenkielinen navigaattori, vakionopeudensäädin ja peruutustutka. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Sisätilat

Dacia Sanderon mukavat sisätilat houkuttelevat. Laadukkaat istuinverhoilut materiaaleineen ja kuviointeineen antavat sisätiloille raikkaan ja mukavan ilmeen. Pintojen huoliteltu viimeistely, krominväriset mittarien kehykset ja ergonomiset käyttökytkimet tekevät yleisnäkymästä tyylikkään ja selkeän. Kromikehyksiset ilmanvaihtosuuttimet, ohjauspyörän keskiön logo ja vaihteenvalitsimen nuppi korostavat huoliteltua vaikutelmaa. Ovenkahvat, nelipuolainen ohjauspyörä kromikoristeilla sekä mittariston kromiset reunalistat sointuvat täysin kojelaudan kokonaisuuteen*. Tilavassa Sanderossa on reilusti käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa ja ovissa, hansikaslokero, mukitelineet, lehtitaskut selkänojissa, puhelintasku matkustajan istuimen selkänojan sivussa ja pulloteline takana keskikonsolissa. Voit säilyttää kirjat, juomat ja pelit kätevästi käden ulottuvilla. Dacia Sanderossa on myös 12V-liitäntä*, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille. Dacia Sanderolla matkustat aina mukavasti.

Uudistuneessa ja tilavassa Sanderossa on lisätty entisestään käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa, hansikaslokero, mukitelineet, ovissa säilytyslokerot, selkänojissa lehtitaskut, matkustajan istuimen selkänojan sivussa puhelintasku ja keskikonsolin sivussa verkkotasku pienille esineille ja uudistuneessa keskikonsolissa on pulloteline takana. Voit säilyttää kirjat, juomat ja pelit kätevästi käden ulottuvilla. Uudistuneessa Dacia Sanderossa on myös 12V-liitäntä*, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille. Dacia Sanderolla matkustat aina mukavasti.

Dacia Sandero -mallisto alkaen 9 999 €. Dacia Sandero Stepway -mallisto alkaen 13 999 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Dacia Sandero -malliston CO2-päästöt 126–167 g/km. WLTP-yhd. 4,8–7,4 l/100 km. Kuvan autot erikoisvarustein.

 

VARAA KOEAJO