Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Täysin uusi Dacia Jogger ja Jogger Hybrid

Täysin uusi Dacia Jogger ja Jogger Hybrid

Tilava ja muunneltava Dacia Jogger - jopa seitsemälle!

Tilava ja muunneltava Dacia Jogger - jopa seitsemälle!

Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa farmariauto, katumaasturi ja tila-auto on mainiolla tavalla liitetty yhteen pakettiin. Yhdistämällä näiden kaikkien parhaita ominaisuuksia Jogger todistaa, että perheauto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Jogger on saatavana myös automaattivaihteisena bensiinihybridiversiona, jonka ajoakku latautuu kätevästi ajon aikana. Voit siis nauttia kaikesta siitä tilasta ja käytännöllisyydestä, jota Jogger tarjoaa – myös hybridinä. Hybridi on saatavana kattavammin varustellulla Extreme -varustelutasolla.

Valitse tarpeidesi mukaan joko 5-paikkainen farmariversio jättimäisellä tavaratilalla tai monipuolisesti muunneltava 7-paikkainen auto – maavaraa on molemmissa reippaasti, 20 senttimetriä. Joggerilla pääsee siis ajelemaan sielläkin, missä tie ei ole aivan tasainen ja Joggerin kyytiin ja sieltä pois on helppo nousta.

 

Katso Dacia Jogger -malliston hinnat ja tekniset tiedot.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistäämme!

VARAA KOEAJO

 


 

Dacia Jogger

JOGGER HYBRID 140 LATAUTUU AJON AIKANA

Dacia on siirtynyt uuteen sähköiseen aikakauteen. Palkintojakin haalinut Jogger-mallimme on vihdoin saatavana myös järkevänä automaattivaihteisena hybridiversiona. Voit siis viedä perheesi ja ystäväsi suurille seikkailuille kukkaronnyörejä kuitenkaan liian suuresti avaamatta. Nauti hybriditeknologian tuomista eduista itselataavalla Jogger Hybrid 140:lla. Hiljaista, sähköistä ajoa sekä kokemuksia luonnossa tai kaupungissa, ystävien ja perheen kanssa.

TÄTÄ ON JOGGER HYBRID 140

Hybriditeknologiamme yhdistää kaksi sähkömoottoria ja polttomoottorin, eikä autoa tarvitse kytkeä kiinni latausta varten, vaan akku latautuu kätevästi ajon aikana. Jogger Hybrid 140:ssa kaikki on yksinkertaista: akusto latautuu hyödyntämällä jarrutuksesta ja hidastuksista syntyvää liike-energiaa. Moottoreiden ohjausjärjestelmä optimoi jatkuvasti niiden toimintaa säästääkseen energiaa ja pienentääkseen hiilidioksidipäästöä. Tähän yhdistyy Jogger Hybrid 140:n fiksu  , jonka ansiosta vaihteenvaihdot ovat lähes huomaamattomia ja ajaminen on hauskaa ja helppoa. Jogger Hybrid 140 lähtee aina liikkeelle miellyttävästi sähkön voimin ja kaupunkiajossa se kulkee jopa 80 % ajasta sähköllä. Myös isommissa nopeuksissa sähköä hyödynnetään mahdollisimman paljon. Siten Jogger Hybrid 140:n yhdistetty (WLTP-mittaussyklin mukainen) polttoaineen kulutus on vain alkaen 4,7 litraa / 100 km, mikä tarkoittaa, että tankillisella bensiiniä voi ajaa jopa lähes tuhat kilometriä*!

Jogger on aina etuvetoinen, mutta paremman pidon saavuttamiseksi alhaisen pidon pinnoilla, kuten soralla ja lumella, 7-paikkainen Jogger Hybrid 140 Extreme on varustettu Extended Grip -pidonhallintatoiminnolla. Extended Grip -toiminnon voi tarvittaessa kytkeä päälle kojelaudassa olevasta painikkeesta. Huomaa, ettei tämä toiminto ole saatavilla 5-paikkaiseen hybridiin, koska kyseinen auto on varustetasoltaan Expression.

*Mitattu yhdistetty kulutus on WLTP-testisyklin mukainen. Todellinen ajomatka tankillisella riippuu aina mm. olosuhteista ja ajotavasta


100 % SÄHKÖINEN LIIKKEELLELÄHTÖ

Jogger Hybrid 140:llä liikkeellelähtö tapahtuu aina sähkön voimin, miellyttävästi, ripeästi ja hiljaisesti.
 

AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Jogger Hybrid 140 on ainoa Jogger-malli, jossa on automaattivaihteisto. Vaihteet vaihtuvat automaattisesti, pehmeästi ja oikeaan aikaan, lähes huomaamatta..
 

140 HV HYBRIDIMOOTTORI

Voimalinja yhdistää kaksi sähkömoottoria, polttomoottorin sekä akun, ja tekee Jogger Hybrid 140:stä suorituskykyisen ja mukavan ajaa.
 

HIDASTA JA LATAA!

Hybriditeknologia hyödyntää tehokkaasti kaiken liike-energian esim. jarrutettaessa, mikä vastaavasti polttomoottoriautoissa kadotetaan. Ajotapoja on kaksi joista valita: D-tila: Tämä asetus sallii moottorijarrutuksen samalla tavalla kuin polttomoottoriautoissa. B-tila: Mainio valinta, olitpa sitten kaupunkiympäristössä tai metsäreiteillä. Tämä toiminto vahvistaa jarrutusliikettä hiljennettäessä ja sen ansiosta jarrupoljinta tarvitsee käyttää vähemmän.
 

ECO-TILA

Pisteenä i:n päälle voit halutessasi hyödyntää kaikki taloudellisen ajon edut yhdellä napin painalluksella. Kun kytket ECO-asetuksen päälle, Jogger auttaa sinua alentamaan polttoaineen kulutusta säätämällä esim. kiihtyvyyttä ja ilmastoinnin tehoa pienemmälle.


 

Muhkeasti tilaa

Dacia Joggeriin mahtuvat niin lemmikit kuin sukset ja muut harrastusvälineet, ja tarvittaessa siinä voi kuljettaa vaikkapa kalusteitakin!

Dacialle tuttuun tapaan Jogger tarjoaa runsaasti tilaa – 5-paikkaisessa versiossa tavaratila on yli 600 litran suuruinen. Lisäksi Joggerin vahvuutena on muunneltavuus: Istuinpaikkoja on jopa 7 ja niitä voi käyttää tarpeen mukaan. Kolmannelle istuinriville mahtuu matkustamaan kaksi aikuistakin, sillä kattokorkeutta riittää ja istuimet ovat reilun kokoiset.

7-paikkaisissa versioissa on kolmannella rivillä kaksi erillistä istuinta, joista toisen tai molemmat voi tarvittaessa kaataa eteen tai vaikka poistaa autosta kokonaan – myös yksittäin. Kun kyytiin pitää saada paljon tavaraa, toinenkin istuinrivi on kaadettavissa eteen ja tällöin, kun vain etuistuimilla on matkustajia, Joggerin tavaratila kasvaa yli 1,8 kuutiometrin suuruiseksi! Kaikkien seitsemän istuinpaikan ollessa käytössä tavaratilaa on käytettävissä 160 litran verran, eli matkaan mahtuvat hyvin vielä harrastusreput tai kauppakassitkin.
 


 

Kattava, nykyaikainen varustelu

Monipuolisuutensa ansiosta Jogger on mainio auto isommallekin perheelle. Jogger on loistovalinta myös, jos tarvitset paljon tavaratilaa matkatavaroiden, koirien tai vaikka harrastusvälineiden kuljettamista varten. Kuljettamista ja harrastamista ajatellen Joggerissa on kahdella ylimmällä varustetasolla vakiona nerokkaat monitoimikattokaiteet, jotka voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi.

Jogger on suunniteltu käytännöllisyyttä silmällä pitäen, tyylikästä ulkonäköä, mukavuutta ja turvallisuutta tietenkään unohtamatta. Sen varustelu on kattava ja sisältää kaiken tarvittavan.

Joggerin multimediajärjestelmät ovat suomenkieliset ja helppokäyttöiset. Edullisimmalla Essential-varustetasolla oman älypuhelimensa voi yhdistää osaksi auton järjestelmää ja hyödyntää sitä auton kosketusnäyttönä Dacian ilmaisen Media Control -sovelluksen avulla. Kahdella ylemmällä varustetasolla puolestaan on vakiona 8-tuumainen suomenkielinen kosketusnäyttö, jossa on myös älypuhelinpeilauksen (Android Auto / Apple Carplay) tuki. Voit siis helposti hyödyntää älypuhelimestasi löytyviä navigointi- ja musiikkisovelluksia autossa ollessasi, suoraan auton ison kosketusnäytön kautta!

Voimanlähteenä Joggerissa on aina nykyaikainen pirteä 110 hevosvoiman bensiiniturbo, jonka yhteydessä on 6-portainen manuaalivaihteisto. Yhdistetty kulutus on versiosta riippuen 5,7-5,8 l/100 km (WLTP-sykli) ja koska Joggerin polttoainesäiliö on 50 litran suuruinen, voi yhdellä tankillisella ajaa noin 800 kilometriä!

Kaikilla varustetasoilla on vakiona mm. ilmastointi, LED-ajovalot, kauko-ohjattu keskuslukitus, ajovakauden hallintajärjestelmä, aktiivinen hätäjarrutustoiminto, E-Call-hätäpuhelujärjestelmä, etu- ja sivuturvatyynyt, turvaverhot sekä mäkilähtöavustin. Ylimmän Extreme-varustetason vakiovarustukseen sisältyy lisäksi käytännöllinen peruutuskamera, automaattinen ilmastointi, älyavainkortti sekä haineväantenni.

  • Aktiivinen hätäjarrutustoiminto: Joskus keskittyminen ja nopea reagointi eivät yksin riitä. Dacia Joggerin aktiivinen hätäjarrutustoiminto auttaa välttämään törmäyksen tai vähentämään sen voimakkuutta. Jos kuljettaja ei reagoi törmäysvaaraan painamalla jarrua riittävän nopeasti tai voimakkaasti, järjestelmä puuttuu peliin ja aktivoi hätäjarrutuksen.
  • Mäkilähtöavustin: Mäkilähdöt ovat Joggerilla helppoja, sillä se on varustettu kätevällä mäkilähtöavustimella. Avustin pitää Joggeria paikallaan hetken sen jälkeen, kun nostat jalkasi jarrupolkimelta. Näin saat siirrettyä jalkasi kaasulle ilman, että auto liikahtaa taaksepäin. Unohda siis käsijarrulla varmistaminen – Dacia Jogger hoitaa jarruttamisen puolestasi.
  • Pysäköintiavustimet: Joggeriin on varustetasosta riippuen saatavilla pysäköintitutkat niin taakse kuin eteenkin. Lisäksi saatavilla on peruutuskamera, jonka avulla saat näkymän auton takaa näkyviin suoraan auton suurelle kosketusnäytölle. Nämä käytännölliset varusteet helpottavat pysäköintiä ja vähentävät kolhujen riskiä varoittamalla kuljettajaa mahdollisista esteistä auton takana ja edessä.
  • Katvealuevaroitin: Kaistanvaihto on helpompaa, kun apuna on katvealuevaroitin. Se varoittaa merkkivalon avulla, jos Dacia Joggerin niin sanotussa kuolleessa kulmassa on kaistanvaihtotilanteessa toinen auto. Lisävarusteena saatavilla oleva katvealuevaroitin hyödyntää Joggerin etu- ja takaosassa olevia sensoreita havaitakseen vieressä ajavat autot.
     

 

BIGGER, COOLER, JOGGER

Oli harrastuksesi sitten lautailu, pyöräily, mökkeily tai ulkoilu – Jogger tarjoaa tilavan kuljetuksen lajista riippumatta. Tai onko suunnitelmissa pidempi matka perheen tai ystävien kanssa? Ei hätää! Joggerin kyydissä kulkee suurempikin seurue perille saakka.

 

 

Dacia - Heti toimitukseen - uudet autot