Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Tulossa - Uusi Sandero ja Sandero Stepway - Ajankohtaista Wetterillä

Tulossa - Uusi Sandero ja Sandero Stepway

Tulossa uusi Sander ja  Dacia Sandero Stepway

Tulossa - Uusi Sandero ja Sandero Stepway 

Täysin uusi kolmannen sukupolven Dacia Sandero -perhe on entistäkin tyylikkäämpi, tilavampi, mukavampi, turvallisempi ja parempi ajaa. Dacian filosofian mukaisesti Sandero-mallisto on nykyaikainen, vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoaa reilusti vastinetta rahalle. Uudet Sandero ja Sandero Stepway pohjautuvat edeltäjiensä perimään, mutta muotoilu on täysin uusittu ja molemmissa malleissa on Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio. Saataville tulee muun muassa odotettu automaattivaihteisto ja myös varustelun osalta on luvassa reilusti uutuuksia.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistäämme!

 

Uusi Sandero

Uusi Sandero on kompakti auto, jossa on hyvät tilat. Sanderon ulkomitat ovat lähes ennallaan edelliseen sukupolveen verrattuna, mutta sen persoonallisuus on aiempaa vahvempi. Vakiovarusteisiin kuuluvat tehokkaat LED-valot edessä ja säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen.

Uudistuneessa ja tilavassa Sanderossa on lisätty entisestään käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa, hansikaslokero, mukitelineet, ovissa säilytyslokerot, selkänojissa lehtitaskut, matkustajan istuimen selkänojan sivussa puhelintasku ja keskikonsolin sivussa verkkotasku pienille esineille ja uudistuneessa keskikonsolissa on pulloteline takana. Voit säilyttää kirjat, juomat ja pelit kätevästi käden ulottuvilla. Uudistuneessa Dacia Sanderossa on myös 12V-liitäntä*, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille. Dacia Sanderolla matkustat aina mukavasti.

 

Uusi Sandero Stepway

Uusi Sandero Stepway on näyttävä, aito crossover, joka kutsuu arjen seikkailuihin. Siinä on edeltäjänsä tapaan reilusti maavaraa, joten autoon on helppo nousta ja ajella huonommillakin teillä. Muotoilultaan Sandero Stepway eroaa Sanderosta selvästi ja siihen tulee uutuutena saataville mm. Dacian patentoimat, helposti taakkatelineeksi muunnettavat kattokiskot.

 

Reilusti kaikkea uutta

Uudessa Sandero-mallistossa on paljon uutta: alustarakenne ja voimalinja on uusittu täysin ja turvallisuusvarusteita on entistä enemmän. Sandero ja Sandero Stepway on varustettu muun muassa automaattisella hätäjarrutustoiminnolla ja hätäpuhelutoiminnolla. Mallistoon saadaan myös paljon kysytty automaattivaihteistolla (CVT) varustettu versio.

 

VARAA KOEAJO

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot