Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Uusi Sandero nyt myynnissä - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Sandero nyt myynnissä

Dacia Sandero

Uusi Sandero nyt myynnissä

Alk. 13 299 €

Hyödynnä korkotarjous 1,9 % + kulut ja 6 kk lyhennysvapaa*

Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu ja modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Sanderossa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistäämme!

 


 

Kaikki tarpeellinen käden ulottuvilla 

Sandero täyttää varustelullaan nykypäivän tarpeet – keskittyen Dacian tapaan aina olennaiseen. Avainsanoja Sanderon sisätiloissa ovat mukavuus ja helppokäyttöisyys, laadukkaita materiaaleja unohtamatta. Ergonomisesti sijoitettu kojelauta on suunniteltu niin, että kaikki säätimet ja hallintalaitteet ovat helposti kuljettajan ulottuvilla. Dacia Sanderossa on varustetasosta riippuen eri multimediajärjestelmävaihtoehtoja* – kaikki ovat suomenkielisiä ja selkeitä käyttää, ja halutessasi voit yhdistää niihin myös älypuhelimesi. Sanderolla ajaessasi voit todella nauttia helppoudesta.

 

Tyylillä jokaiseen päivään

Dacia Sanderon jokainen yksityiskohta on mietitty huolella, aina näyttävistä valoista tukeviin ovenkahvoihin. LED-ajovalot ovat tehokkaat ja sekä edessä että takana on Dacian uusi, tunnusomainen Y:n muotoinen valokuvio. Muotoilultaan Sandero on linjakas, mikä paitsi näyttää hyvältä, myös vähentää ilmanvastusta ja pienentää siten polttoaineen kulutusta. Tavaratila on helppo avata ja takaluukun lukko on sähköinen.

 

Yllättävän tilava viisiovinen auto 

Dacia Sanderossa on mainiot tilat niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Tavaratilaa on kokonaista 328 litraa ja sen lisäksi matkustamossa on paljon erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille. Puhelimelle on oma pidikkeensä, kuten myös juomapullolle tai kahvimukille. Comfort-varustetason autoissa on lisäksi etumatkustajan jalkatilassa kassikoukku, johon voi ripustaa vaikka pienen käsilaukun, jottei se seilaa ympäriinsä kun autolla lähdetään liikkeelle.

 


 

Varustelu, joka on ajassa kiinni 

Dacia Sanderon kyytiin on helppo nousta – Avaa keskuslukitus avaimen painikkeesta* ja astu sisään ja koe tyylillä viimeistellyt sisätilat, jotka pitävät sisällään kaiken mitä tarvitset – Ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Voit yhdistää älypuhelimesi auton multimediajärjestelmään ja käyttää sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä, tai hyödyntää älypuhelintasi järjestelmän näyttönä*. Kaikki painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla ja toiminnot on suunniteltu mahdollisimman selkeiksi ja helppokäyttöisiksi.

 

Odotettu automaattivaihteisto 

Sähköisen ohjaustehostimensa ansiosta Sandero Stepwaytä on mukava ja miellyttävä ajaa. Kaikissa malleissa on 90-hevosvoimainen bensiiniturbomoottori, joka on energiatehokas ja polttoainetaloudellinen. Sen yhteyteen on Comfort-varustetasolla saatavilla myös portaaton CVT-automaattivaihteisto, joka tekee päivittäisistä ajomatkoista vielä vaivattomampia.

Tiesitkö? 

Täysin uuden Dacia Sanderon manuaalivaihteistolla varustetut versiot alittavat romutuspalkkiokampanjan päästörajan (120 g/km WLTP) , eli voit hyödyntää romutuspalkkion uuden Sanderon hankintaan.

 

Turvallisuutta kaikille teille

Dacialle on tärkeää jatkuvasti kehittää autojensa turvallisuutta, jotta autot pystyvät tarjoamaan kaikille niissä matkustaville parhaan mahdollisen turvan liikenteessä. Dacia Sandero on varustettu mm. aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla, kuudella turvatyynyllä sekä mäkilähtöavustimella. Lisävarusteina on Comfort-varustetasolla saatavilla muun muassa katvealuevaroitin* sekä käytännöllinen peruutuskamera*, jonka ansiosta pysäköinti on helppoa myös ahtaammissa paikoissa.

*Varusteet ja toiminnot saatavilla varustetasosta riippuen, joko vakio- tai lisävarusteina/lisävarustepaketteina. Tarkemmat tiedot näet hinnastosta.

 
Tutustu myös Sandero Stepway -malliin
 
 
*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Sandero TCe 90 Access, 13 299 €, käsiraha/vaihtoauto 1 600 €, rahoitettava osuus yht. 11 699 €. Rahoitusaika 72 kk (max), avausmaksu 190 €, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 1,9 %, kk-erä 183,85 €. Luottokustannukset yht. 1 537,95 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 236,95 €, luottohinta 14 836,95 € ja todellinen vuosikorko 4,23 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. 

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot