Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Uusi Sandero Stepway - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Sandero Stepway

ennakkomyynnissä uusi Dacia Sandero Stepway

Uusi Sandero Stepway

Nyt on Dacia-omistajan helppo hymyillä, kun Dacia Sandero Stepway pokkasi 2. sijan Tekniikan Maailman talvivertailussa! Tässä maailman laajimmassa talvivertailussa Sandero Stepway -crossoveria luonnehdittiin mm. rehdin toimivaksi kokonaisuudeksi, joka 19 maavarallaan etenee syvässäkin lumessa. Tutustu lisää Tekniikan Maailman talvivertailuun.

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät muotovanteet ja korkea, lähes 20 senttimetrin suuruinen maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot* edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet** ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

 

Katso uuden Sandero Stepwayn hinnat tästä.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistämme!

 


 

ennakkomyynnissä uusi Dacia Sandero Stepway

Tyylillä jokaiseen seikkailuun

Dacia Sandero Stepway on paitsi käytännöllinen, myös näyttävä. Sandero Stepwayn korkean maavaran ansiosta voit ajella sillä rosoisemmillakin teillä, ja niitä ajatellen autossa on paitsi ulkonäön myös käytännöllisyyden vuoksi harmaat puskurinsuojat sekä edessä että takana. Vakiona on 16-tuumaiset muotovanteet ja lisävarusteena saatavilla kuvissa näkyvät kevytmetallivanteet. Kattokaiteet ovat Essential-varustetasolla mustat ja Comfort-tasolla harmaat – Jälkimmäiset voit helposti muuntaa myös taakkatelineiksi auton mukana tulevan työkalun avulla! Enää ei siis tarvitse hankkia taakkatelineitä erikseen eikä miettiä missä niitä säilyttäisit silloin, kun ne eivät ole käytössä.

Dacia Sandero Stepwayn sisätilat ovat Dacian tapaan reilun kokoiset ja takaistuin taittuu alas kahdessa osassa, mikä lisää auton monikäyttöisyyttä. Sisätiloissa on paljon erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille: Puhelimelle on oma pidikkeensä, kuten myös kahvimukille tai juomapullolle. Tavaratilan koko on 328 litraa ja sen voi halutessaan varustaa myös tehdaslisävarusteena saatavalla fiksulla välipohjaratkaisulla, joka mahdollistaa muun muassa tasaisen tavaratilan pohjan silloin, kun takaistuimet on kaadettu alas. On vain yksi asia, jota Sandero Stepway ei pysty arjessasi helpottamaan, ja se on päätöksenteko siitä, minne sinä milloinkin haluat ajaa.

 


 

Vakiona kaikki olennainen 

Korotetun maavaran ansiosta Dacia Sandero Stepwayn kyytiin on helppo astua. Käy sisään ja koe oranssein yksityiskohdin viimeistellyt sisätilat sekä teknologia, joka pitää sisällään kaiken mitä tarvitset – Ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Voit yhdistää älypuhelimesi auton multimediajärjestelmään ja käyttää sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä*, tai hyödyntää omaa älypuhelintasi järjestelmän näyttönä*. Painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla ja kaikki toiminnot on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

 

Odotettu automaatti

Sähköisen ohjaustehostimensa ansiosta Sandero Stepwaytä on mukava ja miellyttävä ajaa. Kaikissa malleissa on 90-hevosvoimainen bensiiniturbomoottori, joka on energiatehokas ja polttoainetaloudellinen. Sen yhteyteen on Comfort-varustetasolla saatavilla myös portaaton CVT-automaattivaihteisto, joka tekee päivittäisistä ajomatkoista vielä vaivattomampia.

 

Turvallisuutta kaikille teille 

Dacialle on tärkeää jatkuvasti kehittää autojensa turvallisuutta, jotta autot pystyvät tarjoamaan kaikille niissä matkustaville parhaan mahdollisen turvan liikenteessä. Sandero Stepway on varustettu mm. aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla, kuudella turvatyynyllä sekä mäkilähtöavustimella. Lisävarusteena on saatavilla muun muassa katvealuevaroitin* sekä käytännöllinen peruutuskamera*, jonka ansiosta pysäköinti on helppoa myös ahtaammissa paikoissa.

 

*Saatavilla varustetasosta riippuen, joko vakio- tai lisävarusteena/lisävarustepaketissa. *Lähivalot. **Vakiona Sandero Stepway Comfort -versioissa.

Dacia - Heti toimitukseen -uudet autot