Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai i20 - Hatchback ja Active Cross - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai i20 - Hatchback ja Active Cross

Hyundai i20 -mallisto

Hatchback ja Active Cross

Tuoretta tyyliä ja huipputason teknologiaa. Entistä rohkeammin ja näyttävämmin muotoiltu uusi i20 henkii aisteihin vetoavaa urheilullisuutta, joka on Hyundain uusimman sukupolven autojen tavaramerkki. Entistäkin fiksumpi ja turvallisempi uusi i20 tarjoaa laajan turvavarustelun, paljon kehityksen huippua edustavaa teknologiaa ja saumattomat yhteydet.

Valmiina seikkailuun. Takaluukun uudistunut muotoilu antaa uudelle i20 Active Crossillelle entistäkin jykevämmän ulkomuodon. Korkea maavara ja korotettu istuma-asento korostavat uuden i20 Active Crossin näyttävää crossover-ilmettä. Entistäkin fiksummassa ja turvallisemmassa uutuusmallissa on kattava turvavarustelu, saumattomat yhteydet ja paljon huipputeknologiaa.

Katso Hyundai i20 Hatchback hinnasto.

 

Hyundai i20 Hatchback

Luonteikas ja dynaaminen muotoilu

Keulalle antavat ilmettä rohkeasti muotoiltu etupuskuri ja Hyundain tunnusomainen Cascading Grille -etusäleikkö. Myös muhkeiden ilmanottoaukkojen viereen sijoitetut sumuvalot on suunniteltu uusiksi aerodynaamisten ominaisuuksien optimoimiseksi.

 

Saumattomat yhteydet

Uusi i20 tarjoaa saumattomat yhteydet. Uusi, seitsemän tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Display Audio -tietoviihdejärjestelmä peilaa käyttäjän älypuhelimen näytön Apple CarPlay™- tai Android Auto™ -toiminnon välityksellä.

 

Nuorekas luonne ja viettelevä ulkomuoto

Entistäkin näyttävämmin muotoiltu uusi i20 on saanut eloisia yksityiskohtia ja tuoreen ilmeen, joka todellakin kääntää päät.

 

Tyylikkäät sisätilat

Mitä tulee sisätiloihin, uusi i20 tarjoaa runsaasti avaraa tilaa sekä laajan valikoiman verhoiluvärejä ja tyylielementtejä, joiden ansiosta se antaa yhtä tuoreen vaikutelman sisältä kuin ulkoakin. Valitse omat suosikkivärisi ja materiaalisi.

 

Tyylikkäät sisäverhoiluvaihtoehdot

Mukavuutta tyylistä tinkimättä – tunnet olevasi heti kotonasi, kun nouset autoon. Sisätilojen viimeistelyssä on käytetty tarkasti valikoituja materiaaleja, joilla on saatu aikaan erinomainen laatuvaikutelma. Voit valita sisätilojen värimaailman omien mieltymystesi mukaan. Uudet verhoiluvaihtoehdot näyttävine korostustikkauksineen antavat matkustamolle entistäkin upeamman ilmeen.

 

Suorituskyky ja taloudellisuus

Uuden i20:n moottorivalikoimaan kuuluu neljä erittäin suorituskykyistä bensiinimoottoria. Voit valita moottorin ja vaihteiston juuri omien tarpeidesi mukaan. Vakiovarusteluun kuuluva automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (ISG) sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti liikennevaloissa, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

 

Hyundai SmartSense

Uuden i20:n varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.

 

7 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundai antaa laadun vakuudeksi nyt koko mallistoon markkinoiden parhaan takuun – 7 vuotta ilman kilometrirajaa! 7 vuoden takuu myönnetään 1.9.2018 jälkeen Suomessa käyttöönotettuihin uusiin vuosimallin 2019 Hyundai-autoihin.

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai i20 Hatchback 1.2 MPI 75 hv 5MT Fresh alk. 15 390 €.

 

Hyundai i20 Active Cross

Jykevät muotoilupiirteet

Näyttävät ulkoiset muotoiluelementit, kuten pohjapanssarit ja mattamustat suojalistat, korostavat uuden i20 Activen seikkailullista henkeä.

 

Saumattomat yhteydet

Uusi i20 Active Cross tarjoaa saumattomat yhteydet. Uusi, seitsentuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Display Audio -tietoviihdejärjestelmä peilaa käyttäjän älypuhelimen näytön Apple CarPlay™- tai Android Auto™ -toiminnon välityksellä.

 

Jykevä crossover-muotoilu

Uuden i20 Active Crossin ainutlaatuiset crossover-muotoilupiirteet erottavat sen muista i20-malliston autoista. Auton luonteenomainen crossover-ilme on saatu aikaan myös muuttamalla jousituksen säätöjä siten, että maavara on 20 mm korkeampi kuin viisiovisessa i20-versiossa.

 

Tyylikkäät sisätilat

Mitä tulee sisätiloihin, uusi i20 Active Cross tarjoaa runsaasti avaraa tilaa sekä laajan valikoiman verhoiluvärejä ja tyylielementtejä, joiden ansiosta se antaa yhtä tuoreen vaikutelman sisältä kuin ulkoakin.

 

Tyylikkäät sisäverhoiluvaihtoehdot

Mukavuutta tyylistä tinkimättä – tunnet olevasi heti kotonasi, kun nouset autoon. Sisätilojen viimeistelyssä on käytetty tarkasti valikoituja materiaaleja, joilla on saatu aikaan erinomainen laatuvaikutelma. Voit valita sisätilojen värimaailman omien mieltymystesi mukaan. Uudet Red Point- ja Blue Point -verhoiluvaihtoehdot näyttävine korostustikkauksineen antavat matkustamolle entistäkin upeamman ilmeen. Istuimissa on lisäksi uusi kuusikulmainen kuviointi.

 

Suorituskyky ja taloudellisuus

Uuden i20 Active Crossin moottorivalikoimaan kuuluu kolme erittäin suorituskykyistä bensiinimoottoria. Vakiovarusteluun kuuluva automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (ISG) sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti liikennevaloissa, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

 

Hyundai SmartSense

Uuden i20:n varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai i20 Active Cross 1.0 T-GDI 100 hv 5MT Comfort alk. 18 390 €.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot