Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai KONA Electric - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundai KONA Electric

Hyundai Kona Electric

Hyundai KONA Electric 

Hyundai KONA Electric on helppo ensiaskel täyssähköautoiluun.

Hyundai KONA Electric -täyssähköauton suuri 64 kWh:n ajoakku mahdollistaa 484 kilometrin toimintamatkan yhdistetyssä ajossa ja jopa 660 kilometriä kaupunkinopeuksissa (WLTP). Kompakti SUV tarjoaa korkean ajoasennon ja ulkomittoihin nähden hyvät sisätilat. Auto on suunniteltu eurooppalaisen autonostajan arvostamien ominaisuuksien mukaiseksi, se on käytännöllinen ja tyylikäs matkakumppani myös pidemmille matkoille.

 

KONA Electric 39 kWh Limited Edition

Juuri nyt KONA Electricistä on tarjolla nopeimmille ostajille rajatun erän 39 kWh Limited Edition -erikoismalli. Varusteluun kuuluu mm. Bluelink-etäpalvelut, lämpöpumppu, peruutuskamera, digitaalinen mittaristo, 10,25″ navigaatiojärjestelmä, moottoritieajoavustin.

 

KONA Electric 39 kWh Limited Edition varusteluun kuuluu mm.

 • Bluelink-etäpalvelut
 • Lämpöpumppu
 • Peruutuskamera
 • Digitaalinen mittaristo
 • Navigaatiojärjestelmä 10,25"
 • Moottoritieajoavustin

 

Katso Hyundai Kona Electric hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

Oulu 020 7788 290 

Kajaani 020 7788 480 

Kemi 020 7788 880 

Kuopio 020 7788 801

Kuusamo 020 7788 290 

Rovaniemi 020 7788 320  

Ylivieska 020 7788 882  

 

 

VARAA KOEAJO

 


 

Käyttäjät kiittelevät KONA Electricin taloudellisuutta

Käyttäjät kiittelevät KONA Electricin taloudellisuutta

KONA Electriciin kuuluu vakiona akun lämmitys ja ilmalämpöpumppu, jotka parantavat auton käytettävyyttä merkittävästi suomalaisissa olosuhteissa. Hyundain muun sähköautomalliston tavoin KONA Electric tunnetaan erittäin taloudellisena ja pienikulutuksisena automallina. Pieneksi optimoitu sähkönkulutus näkyy suoraan siinä, kuinka pitkälle akullisella pääsee. Ja KONA Electricillähän pääsee. Suuremmalla 64 kWh:n akulla varustetun mallin yhdistetty WLTP-kulutus on 14,7 kWh/100 km, ja kaupunkiajossa autolla on mahdollista päästä jopa 660 kilometrin matka.

 

Miksi valita Hyundai KONA Electric?

 • Auton takuu 5 vuotta ilman kilometrirajaa, akkutakuu 8 vuotta / 160 000 km
 • SUV-korimallin korkea ajoasento ja ergonomia
 • Hinnasto alkaen 34 492 euroa, huippuvarusteltu Style-malli suurella akulla vain 46 186 euroa
 • Edulliset käyttökulut: pieni sähkönkulutus tarkoittaa myös pitkää toimintamatkaa
 • Hyvä valinta niin yksityisasiakkaalle kuin yritysautoksikin

 

Muotoilu

Virtaviivaisesti ja näyttävästi muotoiltu KONA Electric erottuu liikennevirrassa. Pieni ilmanvastuskerroin on tärkeä mahdollisimman pienen sähkönkulutuksen saavuttamiseksi.

 

Turvallisuus

Vakiona huippuluokan modernit turvallisuusominaisuudet, lisävarusteena runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

 

Säädettävä regeneratiivinen jarrutus

Helposti ohjauspyörän siivekkeistä säädettävä hidastusenergian talteenoton voimakkuus on yksi KONA Electricin valttikorteista.

 


 

KONA Electric on kompaktin kokoluokan SUV-malli, joka soveltuu hyvin monenkokoisille kotitalouksille.

Helposti lähestyttävä ja käytännöllinen sähkö-SUV

KONA Electric on kompaktin kokoluokan SUV-malli, joka soveltuu hyvin monenkokoisille kotitalouksille. Auton ajoakku on sijoitettu tasaisesti alustaan, joten se ei vie tilaa matkustamosta. Latausportti on sijoitettu käytännöllisesti auton keulalle, jolloin latauspisteelle ajaminen ja latausjohdon riittävyys ei ole ongelma.

 

Tilava ja monipuolinen

KONA Electric pitää sisällään tilavan ja tyylikkään matkustamon jopa viidelle henkilölle. Leijuvaan keskikonsoliin on suunniteltu hyvin säilytystilaa pienesineille. Suljettavan kannen alta löytyy langaton latausalusta puhelimelle sekä usb-liitäntä. Suuremmat esineet sujahtavat keskikonsolin alle sijoitettuun tilavaan lokeroon.

 

Teräväpiirtoinen 10,25-tuuman digitaalimittaristo

KONA Electric tarjoaa myös sisällä aiempaa edistyksellisemmän kokemuksen. Teräväpiirtoinen täysin digitaalinen 10,25-tuuman mittaristo on helppolukuinen mukautuen eri ajotilojen mukaan. Mittariston oikeassa laidassa näytetään tiedot sähköisestä voimansiirrosta, kuten akun varaustasosta ja energiankulutuksesta. Mittaristosta on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä, kuinka oma ajotyyli vaikuttaa toimintamatkaan.

 

Ajotilat ja mittaristonäkymät

Kona Electricin ajodynamiikkaa ja -tuntuma muuttuvat napin painalluksella. Digitaalisen 10,25 tuuman mittariston väriteema vaihtuu valitun ajotilan mukaan. Valittavat ajotilat ovat Normal, Eco, Eco+, Sport ja Cube.

 

Shift-by-wire -vaihteenvalitsin

Vaihteiden vaihtaminen tapahtuu ergonomisesti keskikonsoliin sijoitetuilla neljällä valintapainikkeella. Myös sähköinen käsijarru on kätevästi keskikonsolissa. Vaihderatkaisu mahdollistaa Kona Electric -malliin lisää säilytystilaa keskikonsolin alle.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot