Hyundai Santa Fe

Uusi Hyundai Santa Fe

Uusi Hyundai SANTA FE

Santa Fe, SUV-perheemme lippulaivamalli, on nyt upeampi kuin koskaan ennen: Dynaamisen ulkomuodon sisällä sinua odottavat laadukkaat materiaalit, edistyksellinen tekniikka ja vertaansa vailla olevat turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät.
Asiakkaidemme iloksi uusi Santa Fe on saatavana perinteisten polttomoottoriversioiden lisäksi myös hybridinä ja ladattavana hybridinä.

 

Katso Hyundai SANTA FE hinnasto.

Ladattavan hybridin toimintamatka yhdistetyssä ajossa on jopa 58 kilometriä ja kaupunkiolosuhteissa 69 kilometriä.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

Uusi SANTA FE. Nyt myös ladattavana hybridinä!

Ennakkotilaa uusi Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid.

Täydellisesti uudistunut lippulaivamallimme Santa Fe tarjoaa enemmän tilaa, mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Rohkean tyylikkäästi muotoillun uuden korin sisälle on rakennettu laaja valikoima uutta tekniikkaa, uudet taloudelliset hybridivoimalinjat sekä huippuluokan turvallisuusratkaisut.

Pienemmät päästöt, enemmän tehoa. Uudet huippuluokan hybridi- ja ladattava eli Plug-in-hybridimallit auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kuluttamaan niukemmin polttoainetta.

Sisätilojen ja ulkopintojen tyylikkäät yksityiskohdat luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Edistykselliset turvaominaisuudet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät nostavat Santa Fen premium-luokkaan.

Neljännen sukupolven Hyundai Santa Fe jatkaa mallin menestystarinaa. Ensimmäinen Santa Fe esiteltiin vuonna 2001, jonka jälkeen Hyundai on myynyt SUV-mallejaan Euroopassa yli 1,5 miljoonaa kappaletta, niistä yli 400 000 on ollut Santa Fe -malleja. Uusi malli on 4 770 mm pitkä, 1 890 mm leveä ja sen akseliväli on 2 765 mm. Toisen rivin jalkatilaa on kasvatettu 38 mm ja istuimet ovat 18 mm aiempaa korkeammalla. Myös kulkua kolmannelle istuinriville on helpotettu ja pääntilaa kasvatettu 22 mm. Auton tavaratilaa on kasvatettu 40 litraa 625 litraan.

 


 

Hienostunutta mukavuutta Tilavan matkustamon korkealaatuiset materiaalit luovat Santa Fen sisälle mukavan ja rentouttavan tunnelman.

 

Hienostunutta mukavuutta

Tilavan matkustamon korkealaatuiset materiaalit luovat Santa Fen sisälle mukavan ja rentouttavan tunnelman.

 

Muotoilu

Hyundai Santa Fen muotoilu on Hyundain SUV-perheestä tuttu. Ulkonäkö on voimakas ja atleettinen, mikä osaltaan allekirjoittaa mallin aseman Hyundain SUV-malliston lippulaivana. Osa neljännen sukupolven Santa Fen kehitysstrategiaa oli parantaa auton reagointiherkkyyttä ja ajoneuvon vakautta sekä lisätä mukavuutta ja vähentää sisämelua.

Uutuus esittelee myös edistyksellisen nelivetoisen HTRAC*-järjestelmän, jossa Hyundain seuraavan sukupolven nelivetotekniikka jakaa voiman ja jarrutustehon etu- ja takapyörille ajotilanteen mukaan tukien kuljettajaa vaikeissa ajo-olosuhteissa. Auton aiempaa suurempi vääntömomentti säätyy pyörien pidon ja ajoneuvon nopeuden perusteella siirtäen sport-tilassa jopa 50 % väännöstä takapyörille. Eko-tilassa Santa Fe siirtää voiman pelkästään etupyörille.

 

Teknologia

Hyundai tarjoaa Santa Fehen monipuoliset liitettävyyspalvelut. Lisävarusteena oleva kahdeksan tuuman infotainment-järjestelmä käsittää navigointi, media- ja liitettävyysvalmiudet ja se tukee Apple CarPlay ja Android Auto -palveluita. Santa Fessä on myös Hyundain uusi head-up-display-tuulilasinäyttö, joka välittää erittäin selkeälukuisesti tarpeelliset ajo- ja turvallisuustiedot kuljettajan näkökenttään kahdeksan tuuman kuva-alalle.

 

Koe Hyundain Calm Tech -konsepti

Santa Fessa on kattava valikoima innovatiivisia järjestelmiä, jotka tekevät jokapäiväisestä ajamisesta paljon rentouttavampaa. Tämä Calm Tech -konsepti luo auton sisälle todellisen mukavuusvyöhykkeen kuljettajalle ja matkustajille.

Calm Tech -järjestelmät vähentävät stressiä toimimalla jatkuvasti taustalla ja varmistamalla monin tavoin, että ajaminen on rentouttavampaa – ne avustavat kuljettajaa, tarkkailevat muuta liikennettä ja varmistavat esimerkiksi, että matkustajat nousevat autosta vasta, kun sen on turvallista.

 


 

Turvallisuus

Takamatkustajavaroitin

Tämä järjestelmä parantaa turvallisuutta ja lisää mielenrauhaa valvomalla takaistuimia ultraäänianturien avulla. Näkyviin tulee näytön viesti, jos kuljettaja on poistumassa autosta jonkun ollessa vielä takaistuimella. Jos järjestelmä havaitsee edelleen liikettä takaistuimella kuljettajan poistuttua autosta, se soittaa äänitorvea ja vilkuttaa valoja.

HUD-näyttö

Luokkansa kirkkaimpiin kuuluva uusi 8,5-tuumainen HUD-näyttö edistää ajoturvallisuutta heijastamalla suoraan kuljettajan näkökenttään tärkeitä tietoja, kuten ajonopeuden, navigointiohjeita ja varoituksia.

Turvallisen uloskäynnin avustin

Ei enää huolta lasten ryntäilystä – tämä älykäs toiminto havaitsee takaa lähestyvät ajoneuvot ja lukitsee takaovien lapsilukot tilapäisesti, joten matkustajat voivat nousta autosta vasta, kun se on turvallista.

 

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot