Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundain uusi Business-mallisto - Ajankohtaista Wetterillä

Hyundain uusi Business-mallisto

Hyundain uusi Business-mallisto IONIQ 5, IONIQ 6 ja TUCSON Plug-In Hybrid – nyt Business-hinnoiteltuna

Hyundain uusi Business-mallisto

IONIQ 5, IONIQ 6 ja TUCSON Plug-In Hybrid – nyt Business-hinnoiteltuna

Luotettavat ja turvalliset ajokilometrit riippumatta siitä, millaisessa ympäristössä liikut.

 

Hyundain uusi Business-mallisto tarjoaa aiempaakin houkuttelevamman hinnoittelun suosittuihin sähkö- ja hybridimalleihin.

Business-malliston kaikki automallit ovat nelivetoisia, runsaasti varusteltuja ja niitä on hyvin saatavilla:

  • TUCSON Plug-In Hybrid Premium Business alk. 47 390 euroa
  • IONIQ 5 77kWh AWD 325 hv Premium Business 57 390 euroa
  • IONIQ 5 77kWh AWD 325 hv Ultimate Business 60 990 euroa
  • IONIQ 6 77kWh AWD 325 hv Premium Business 60 990 euroa

Business-mallit ovat tarjolla myös yksityisasiakkaille.

 

 

Varmista etenemiskyky myös talvella

Hyundain nelivetomallistosta löytyy vaihtoehtoja niin hybridi- kuin täyssähköautoista. Esimerkiksi TUCSONin, IONIQ 5:n ja IONIQ 6:n nelivetomalleissa on älykkäästi toimiva erillinen lumi-ajotila varmistamaan vaivattomat liikkeellelähdöt suomalaisessa talvessa. Tutustu malleihin lisää alta.

 

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundain koko mallistossa on viiden (5) vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Lisäksi hybridi- ja sähköautomallien korkeajänniteakuston takuu on kahdeksan (8) vuotta / 160 000 kilometriä.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

Kajaani, puh. 020 7788 480 

Kemi, puh. 020 7788 880 

Kuopio, puh. 020 7788 801

*Kuusamo, puh. 020 7788 290 

Oulu, puh. 020 7788 290 

Rovaniemi, puh. 020 7788 320  

Ylivieska, puh. 020 7788 882  

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

VARAA KOEAJO

 

 


 

IONIQ 5, IONIQ 6 ja TUCSON Plug-In Hybrid – nyt Business-hinnoiteltuna

IONIQ 6

IONIQ 6:n aerodynaamiset ja elegantit linjat tekevät kunniaa 1920 ja -30 -lukujen ikonisille luomuksille, mutta uudella tämän päivän kestävällä tyylillä. Taloudellinen ja tyylikäs uutuus soveltuu vaativammankin yritysautoilijan businesspartneriksi.

IONIQ 6 -mallisto on täydentynyt hiljattain Ultimate-varustetasoa edullisemmalla Premium-mallilla. Sekä Ultimatessa että Premiumissa on 77,4 kWh:n ajoakku. Molemmat mallit voi tilata joko taka- tai nelivetoisena.

IONIQ 6 Ultimateen voit valita vapaasti digitaaliset sivupeilit tai perinteiset peilit, ekologisesti käsitellyt nahkaistuimet tai kierrätysmateriaalista 46-prosenttisesti valmistetut kangasistuimet sekä 18- tai 20-tuumaiset kevytmetallivanteet. Valinta on sinun!

 

Pitkä toimintamatka

Takavetoisen IONIQ 6:n yhdistetty WLTP-toimintamatka on huimat 614 kilometriä, nelivetoisella mallilla 585 kilometriä. Auton ilmavastuskerrointa kuvaava Cd-arvo on vain 0,21.

 

Katso Hyundai IONIQ 6 hinnasto ja tekniset tiedot.

Tutustu lisää Hyundai IONIQ 6 -malliin.

 


 

IONIQ 5, IONIQ 6 ja TUCSON Plug-In Hybrid – nyt Business-hinnoiteltuna

IONIQ 5

Hyundain sähköautoperheen suosikki, IONIQ 5, vie sähköautoilun uudelle tasolle. Raikas muotoilu kerää katseita ja ihastuttaa, ja sisätilat tuovat hymyn matkustajien ja kuljettajan huulille. IONIQ 5 tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää auton korkeajänniteakun varausta esimerkiksi sähköpyörän lataamiseen tai jonkin muun sähkölaitteen käyttöön.

IONIQ 5 on sähkökäyttöinen SUV, jonka henkeäsalpaava muotoilu, erinomainen ajodynamiikka ja supernopeasti latautuva 800 voltin akkujärjestelmä ovat uraauurtavia. Kokonaisuus on rakennettu perusrakenteelle, joka on sähköautoaikakauden tekninen virstanpylväs.

 

Katso Hyundai IONIQ 5 hinnasto ja tekniset tiedot.

Tutustu lisää Hyundai IONIQ 5 -malliin.

 


 

KONA Electric

KONA Electric

Aiempaa suurempi KONA Electric täyttää yritysautoilijan toiveet. Etäpäivitykset ja uudet sovellukset ilman huoltokäyntiä, digitaalinen avain aina taskussa puhelimessasi lisäksi V2L-teknologian avulla saat virtaa autosta myös ulospäin.

Täysin uusi Hyundai KONA Electric tarjoaa valtavasti tilaa kaikkiin elämäsi seikkailuihin. Futuristinen ja näyttävä muotoilu yhdistettynä uusimman sukupolven turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin tekevät autosta täydellisen vaihtoehdon niin perheille kuin aktiiviharrastajille – luokkansa parhaimmistoon kuuluvaa toimintamatkaa unohtamatta.

Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP). Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).

 

Katso Hyundai KONA Electric hinnasto ja tekniset tiedot.

Tutustu lisää Hyundai KONA Electric -malliin. 

 


 

IONIQ 5, IONIQ 6 ja TUCSON Plug-In Hybrid – nyt Business-hinnoiteltuna

TUCSON

Edistyksellinen Hyundai Tucson ei ole pelkästään kehitysaskel, vaan sen voidaan sanoa olevan vallankumous. Huipputeknologiaa edustavat uudet Parametric Hidden Lights -ajovalot erottavat Tucsonin kaikista muista tielläliikkujista. Lisäksi luokkansa parhaat turvallisuusjärjestelmät ja koko perhettä hemmotteleva mukavuus ovat tulevaisuutta ajattelevan mieleen. Tucson tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja: hybridin, 48 V -kevythybridin ja ladattavan Plug-in Hybridin.

Hyundai TUCSON tarjoaa teknisesti edistyksellisen ja käytännöllisen kokonaisuuden kevythybridinä, täyshybridinä sekä ladattavana Plug-in Hybridinä. TUCSONin erinomainen hinta-laatusuhde yhdistettynä viiden (5) vuoden takuuseen ilman kilometrirajaa on houkutteleva vaihtoehto vaativampaankin makuun.

 

Katso Hyundai Tucson hinnasto ja tekniset tiedot. 

Tutustu lisää Hyundai Tucson -malliin.

 


 

KONA Hybrid

KONA Hybrid

Täysin uusi KONA Hybrid on kokoluokkansa mittapuu uusimpien liitettävyys-, mukavuus- ja turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta. Varaa Hyundain yritysmyynnistä koeajo ja nauti vertaansa vailla olevasta ajokokemuksesta.

 

Täysin uusi Hyundai KONA Hybrid on futuristisesti ja näyttävästi muotoiltu sekä aiempaa merkittävästi suurempi. Kasvanut SUV-malli soveltuu täydellisesti elämäsi seikkailuihin. Hyundai KONA voitti arvostetun Vuoden Auto Suomessa 2024 -palkinnon Auto- ja liikennetoimittajat ry:n vuosittaisessa kilpailussa. KONA selviytyi voittajaksi 32 uutuusautomallin joukosta kaksiosaisessa äänestyksessä, jossa äänensä antoi 57 suomalaista autoalan journalistia.

 

Tutustu lisää Hyundai KONA Hybrid -malliin.

Katso Hyundai KONA Hybrid hinnasto ja tekniset tiedot. 

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot