Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Esittelyssä Mazda2 Hybrid - Wetteri

Esittelyssä Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

Esittelyssä MAZDA2 Hybrid

Matkakumppanisi matkalla huomiseen

Uusi Mazda2 Hybrid on ympäristötietoisen kaupunkilaisen täydellinen matkakumppani, joka ei edellytä ajotottumuksien muuttamista. Nykyaikaisen hybriditeknologian ansiosta Mazda2 Hybridillä osa matkasta taittuu päästöttömästi sähköllä, kun taas bensiinimoottori on aina valmiina astumaan palvelukseen, kun tarvitset lisää tehoa tai toimintamatkaa.

  • 116 hv hybridimoottorin teho
  • ~ 3.8 l/100 km polttoaineenkulutus
  • 5* NCAP - korkein turvallisuusluokitus

Katso Mazda 2 Hybrid hinnasto tästä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 

Hybridi ajokokemus

Uudessa Mazda2 Hybridissä käytetään älykästä hybriditeknologiaa, joka vaihtaa sähköisen, bensiinimoottorin ja yhdistetyn ajotilan välillä ihanteellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi kaikissa tilanteissa. Nauti liikkeelle lähtiessä sähkömoottorin välittömästä, täydestä väännöstä tai hyödynnä bensiini- ja sähkömoottorin yhdistetty voima lisätehoa vaativissa tilanteissa.

 

Aja niin kuin ennenkin

Koska akkua ei tarvitse ladata, voit ajaa Mazdan uudella hybridillä aivan kuten tavanomaisella bensiiniautolla, ja silti nauttia sähkömoottorin tuomista eduista.

 


 

Mazda2 Hybrid

Siirry ympäristötietoisuuden aikaan

Voit ajaa kaupungissa sähköllä tietäen, että tuotat vähemmän päästöjä. Hybridijärjestelmä kierrättää jarrutuksissa syntyvän energian takaisin akkuun. Tämä tarkoittaa sitä, että osa kaupunkiajostasi uudella hybridillä ei tuota lainkaan päästöjä.

Mazda2 Hybridissä yhdistyvät 1,5-litrainen kolmisylinterinen bensiinimoottori ja 59 kW:n sähkömoottori, jotka yhdessä tuottavat 85 kW / 116 hv. Polttoainetaloudellisuus (WLTP) 3,8–4,0 l / 100 km ja CO2-päästöt 87–93 g/km.

 

 

TUTUSTU MAZDA-MALLISTOON

 

 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot