Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda CX-5 - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda CX-5

Mazda CX-5

MAZDA CX-5

Koeaja Mazda CX-5 - voit voittaa upeat Bosen vastamelukuulokkeet!*

Lisäksi rajattuun erään Mazda CX-5 -malleja talvipaketti hintaan 990 €!

Talvipaketti sisältää talvirenkaat vanteineen sekä Defa lämpöpaketin. Koskee rajattua erää autoja. Tule ja kysy lisää!

*Kaikkien CX-5 ja Mazda6 koeajaneiden kesken arvotaan huippulaadukkaat Bose QuietComfort 35 II – vastamelukuulokkeet joka viikko 31.3.2019 asti.

 

Aja yhdessä, nauti yhdessä

Koe ajonautinnon uusi ulottuvuus Mazda CX-5:n avulla. Keskikokoinen katumaasturimme on uudistettu täysin niin sisältä kuin ulkoa, ja se on yhtä mukava ja miellyttävä matkustajille kuin kuljettajallekin. Mazda CX-5 on suunniteltu ja valmistettu juhlistamaan ajamisen iloa. Parannellut ajo-ominaisuudet luovat täydellisen harmonian kuljettajan ja auton välille, tätä vahvaa yhteyttä kutsumme Jinba Ittaiksi.

KODO-muotoilun kehitystä ja ainutlaatuista käsityötaitoa hyödyntävä kaunis ulkoasu on rohkea ja erottuva uuden Soul Red Crystal – premium metallivärin ansiosta. Tilava ja ihmiskeskeinen matkustamo on hiljainen, pikkutarkasti suunniteltu ja uskomattoman mukava sinulle ja jokaiselle matkustajalle. Täydellinen pitkiin, viihtyisiin matkoihin perheen ja ystävien kanssa. Sisältää edistynyttä
i-ACTIVSENSE-turvallisuusteknologiaa, jotta kaikki voivat rentoutua ja nauttia matkasta.

Jaa erinomaisen ajonautinnon ilo.

KODO-muotoilu

Mazdalla suunnittelutyö ja insinööritaito kulkevat käsi kädessä ja mahdollistavat ajamisen ilon ja vahvan siteen auton ja kuljettajan välillä.

SKYACTIV-teknologia

SKYACTIV-teknologia on määrittänyt uudelleen autojemme tehokkuuden, voiman ja suorituskyvyn.

MZD-Connect

Auton ja kuljettajan välistä tiukkaa sidettä parantaa entisestään intuitiivinen tieto- ja viihdejärjestelmä MZD-Connect.

Edistynyt turvallisuusteknologia

Edistyneet i-ACTIVSENSE -turvallisuusteknologiat mahdollistavat entistä paremman Jinba Ittai ajomukavuuden.

Mazda CX-5 -mallisto hinta alk. 29.796€ + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. EU-yhd. 5,0-6,8 l/100km. CO2 -päästöt 132-159 g/km