Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz B-sarja - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz B-sarja

Mercedes-Benz B-sarja.

B-sarjan ladattava hybridi. Tingi kulutuksesta, älä tiloista ja mukavuudesta.

Kun etsit modernia perheautoa, joka täyttää paitsi tämän päivän myös huomisen tarpeet, valitse entistä paremmin varusteltu B-sarjan ladattava hybridi. Se tarjoaa ainutlaatuisen pienen kulutuksen ja päästöt tehokkuudesta tinkimättä. Tilaa riittää reilusti niin matkustajille kuin matkatavaroillekin ja korotetun istumakorkeuden ansiosta kuljettajan näkyvyys on hyvä joka suuntaan. Auton toimintamatka pelkällä sähköllä on 66 km, mikä riittää useimpien päivittäiseen arkiajoon.

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Medianäyttö 10,25”
  • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
  • 8G-TRONICautomaattivaihteisto
  • LED High Performance -ajovalot
  • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran ja pysäköintiavustimen

 

Katso B-sarjan -hinnasto

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

VARAA KOEAJO

 


 

Mercedes-Benz B-sarja. Koska elämä.

Unohda perinteiset tila-autot ja kompromissit, toivota entistäkin paremmin varusteltu Mercedes-Benz B-sarja tervetulleeksi elämääsi. Istut tavanomaista korkeammalla, näet esteettömästi joka suuntaan. Nautit urheilullisista ajo-ominaisuuksista ja viimeisimmästä avustinteknologiasta.

 

Uuden sukupolven ajoavustinjärjestelmät

Koska turvallisuus on kaikkein tärkeintä.

Uuteen B-sarjaan on saatavana erilaisia ajoavustinjärjestelmiä, jotka tukevat sinua kuljettajana ja helpottavat arkeasi. Taustalla on Mercedes-Benz Intelligent Drive, joka tekee jokaisesta ajomatkasta turvallisen ja ainutlaatuisen. Sen tavoitteena on ajaa turvallisesti, reagoida asiaankuuluvasti vaaratilanteisiin, välttää kolareita ja lieventää onnettomuuden seurauksia. Näin sinä ja perheesi matkustatte aina turvallisesti.

 

Tyylikäs sisätila ja ”Wrap-around” -design

Perheautot eivät ole enää sellaisia, mitä ne joskus olivat.

Uusi B-sarja hurmaa jo sisään noustessa kokoluokkaansa nähden ainutlaatuisella sisätilallaan. Sen takaa ajattoman tyylikäs ”Wrap-around”-design. Siirtymät kojelaudan, keskikonsolin ja oviverhouksien välillä ovat sulavia ja matkustajat tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Kuin syliin kiedottuna.

Widescreen Cockpit ja puheohjausjärjestelmä Natural Voice Control

 

Puhuminen tekee kaikesta helpompaa.

Toimistossa, kotona perheen kanssa ja nyt myös uudessa B-sarjassa. Uusi B-sarja on varustettu ensimmäistä kertaa moderneimmalla, luonnollisella puheentunnistuksella. Tämä intuitiivinen puheohjausjärjestelmä ymmärtää sinua ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Vain kaksi sanaa riittää: ”Hey Mercedes” ja uusi B-sarja on jo "pelkkänä korvana".

 

ENERGIZING Plus -paketti

Astu sisään, personal trainerisi on jo paikalla.

Ohjauspyörän takana on oltava valppaana. Uuden B-sarjan lisävarusteinen ENERGIZING Plus -paketti auttaa sinua lisäämään hyvinvointiasi. Älykäs mukavuusohjaus yhdistää ilmastoinnin, tunnelmavalaistuksen, musiikin ja istuinmukavuuden minuutteja kestäviksi ohjelmiksi, jotka joko virkistävät tai rentouttavat.

 

AMG Line / Progressive

Täällä jokainen saa olla oma itsensä.

Korostetun urheilullinen tai dynaamisen moderni: sinä valitset uuden B-sarjan ulkoasun. Voit valita AMG Line- ja Progressive-malliversioiden väliltä ja muokata niitä halutessasi valinnaisten lisävarusteiden ja varustepakettien joukosta juuri niin kuin sinä itse haluat. Näin uudesta B-sarjasta tulee sinun oma B-sarjasi.

 

Widescreen Cockpit ja uusi, intuitiivinen käyttökonsepti

Täällä sinä saat päättää.

Yhdeksi kokonaisuudeksi sulautettu moderni Widescreen-ohjaamo toivottaa sinut tervetulleeksi kahden täysin digitaalisen näytön kanssa. Lisäksi uusi puheohjauksen, kosketusnäytön, Touchpadin ja Touch-Control-painikkeiden yhdistelmä tarjoaa sinulle vielä entistä enemmän muita toimintoja. Aivan kuten sinä itse haluat.

 

 

VARAA KOEAJO

MB - Heti toimitukseen - uudet autot