Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi E-sarja — Tehty voittamaan — Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz E-sarja — Tehty voittamaan

Mercedes-Benz E-sarja — Tehty voittamaan

Uusi E-sarja tuo luokkaansa aivan uutta älykkyyttä ja urheilullisuutta. Sen dynaaminen muotoilu herättää suuria odotuksia, jotka auto myös lunastaa. Varustelu on viety huippuunsa ja erilaiset kuljettajaa avustavat järjestelmät varmistavat yhdessä tehokkaan ja vähäpäästöisen moottoriteknologian kanssa ajonautinnon ilman kompromisseja.

Saatavana EQ Power ladattavana hybridinä – myös 4MATIC-nelivetona.

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

 • 9G-TRONIC-automaattivaihteisto
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • Navigointi
 • PRE-SAFE® -järjestelmä
 • Katveavustin
 • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskamera, peruutustutkat edessä ja takana sekä pysäköintiavustin
 • Thermatic-ilmastointiautomatiikka

E-sarjan sedan 200 d A Business Avantgarde alkaen 52 165 €

E-sarjan farmari 200 d T A Business Avantgarde alkaen 54 660 €

 
Mercedes-Benz E 200 d A Business Avantgarde kokonaishinta alk. 52 164,02 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 940 €/kk, käyttöetu 775 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 128 g/km, EU-keskikulutus 4,9 l/100 km. Mercedes-Benz E 200 d T A Business Avantgarde kokonaishinta alk. 54 659,37 € (sis. alv:n arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 970 €/kk, käyttöetu 805 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 137 g/km, EU-keskikulutus 5,2 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 37 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan autot lisävarustein.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

E-sarjan sedan

Dynamiikka näkyy joka puolella. Powerdome-kohoumin varustettu pidempi konepelti, uudistetut valonheittimet ja vanteiden moderni muotokieli tekevät uudesta E-sarjan sedanista esimerkillisen edelläkävijän.

Urheilullinen pienimpään yksityiskohtaan saakka. Uusi E-sarjan sedan on kattava kokonaisuus autoilijan arkeen: vakuutus ylellisistä materiaaleista, innovatiivisesta tekniikasta ja erinomaisesta mukavuudesta. Sulava muotokieli korostaa tyylikkyyttä. Lukuisat varustekohokohdat antavat tilaa omille mieltymyksille.

 

 

Astu sisään ja nauti yksityiskohdista

Astu sisään ja nauti yksityiskohdista

Uusi E-sarjan sedan sisältää runsaasti mukavuustoimintoja, jotka nostavat matkustamisen ilon uudelle tasolle. Energizing-pakettien avulla rentoudut monella tavalla – antaudu esimerkiksi musiikin ja äänimaailman pariin, nauti tunnelmavalaistuksesta ja hyödynnä istuimen hierontatoimintoa. Kaikki toiminnot on koottu paketteihin, ja voit valita haluamasi toiminnot tunnelman mukaan. Jokainen ohjelma lisää mukavuuttasi ja vähentää stressiä.

E-sarjan sedan on mukavuudessa sarjansa kärkeä. Adaptiivisella iskunvaimennuksella varustettu alusta, 9-vaihteinen automaattivaihteisto ja yksilölliset ajo-ohjelmat takaavat, että päiväsi sujuu dynaamisemmin ja miellyttävämmin.

Voit maksimoida mukavuuden omien toiveidesi mukaan. Aseta puhelimesi ajonaikana keskikonsolin lokeroon, jossa puhelin myös latautuu langattomasti. Kaikki yhteensopivat älypuhelimet latautuvat langattoamsti merkistä ja mallista riippumatta. Voit myös aistia äänimaailman kuin kodin korkealaatuisesta äänentoistojärjestelmästä. Burmester® High-End 3D-Surround-Soundsystem kaiuttimet ohjaavat laitteistoa kuin orkesteria.

 

 

Urheilullinen pienimpään yksityiskohtaan saakka.

Esimerkillistä turvallisuutta Mercedes-Benz Intelligent Drive -järjestelmillä

Ajoitpa ruuhkassa, pitkiä matkoja öisin tai tuntemattomilla reiteillä, Mercedes-Benz E-sarjan sedanisi vähentää rasitustasi huomattavasti – etenkin stressitilanteissa. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty, jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen tekevä konsepti: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saavuttaisit määränpääsi turvallisesti ja rentoutuneena.

 

 


 

 

Uusi E-sarjan farmari on kuin luotu selvittämään arjen haasteet tyylikkäästi.

E-sarjan farmari

Alan kuin alan mestariainesta. Uusi E-sarjan farmari on kuin luotu selvittämään arjen haasteet tyylikkäästi. Se vakuuttaa dynaamisen sujuvalla muotokielellään, intuitiivisen helppokäyttöisellä uudella Cockpitillaan ja ennätyksellisen suurella tavaratilallaan. Tutustu uuden E-sarjan farmarin parhaisiin puoliin.

 

Täällä vapaus ei ole pelkkä sana

Uusi E-sarjan farmari tarjoaa vielä enemmän tilaa – kolmeen osaa jaettavan takaistuimen ansiosta. Tavarat voidaan kiinnittää EASY-PACK Fixkitillä liikkumisen estämiseksi. Enemmän tehokkuutta vähäisillä toimenpiteillä. Mukavuuden suhteen uusi E-sarjan farmari on omaa tasoaan, tarjoten seuraavia yleellisyyksiä:

 

 • ENERGIZING-paketit ja tunnelmavalaistus: ENERGIZING Comfort-paketit tarjoavat monia teitä rentoutumiseen — esimerkiksi musiikilla, tunnelmavalaistuksella tai istuimenhirontatoiminnolla.
 • Istuinmukavuuspaketti: Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet voi säätää yksilöllisesti napin painalluksella tai manuuaalisesti.
 • Burmester® Surround -äänentoistojärjestelmä: Uudessa E-sarjan farmarissa suuritehokaiuttimet voi optimoida kohdistetusti etu- ja takatilan istuinpaikoille.

 

Aktiivinen jarruavustin: auttaa sinua välttämään peräänajokolareita edellä ajavien tai paikoillaan olevien autojen kanssa

Älykästä turvallisuutta

E-sarjan farmarilla ajaminen on aina mukavaa ja turvallista - sekä ruuhkassa, yöllä ajetuilla pitkillä matkoilla että tuntemattomilla teillä. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty, jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen tekevä konsepti: Mercedes-Benz Intelligent Drive. 

 

 • Aktiivinen jarruavustin: auttaa sinua välttämään peräänajokolareita edellä ajavien tai paikoillaan olevien autojen kanssa, sekä onnettomuuksia liikkeellä olevien jalankulkijoiden tai polkupyöräilijöiden kanssa. 
 • Katveavustin: näkee puolestasi hyvin tarkasti – varsinkin kytkettyäsi vilkun päälle. Niin järjestelmä voi varoittaa sinua optisesti ja akustisesti sivutörmäyksestä katvealueella liikkuvan ajoneuvon kanssa.
 • Ajoavustinpaketti Plus: tarjoaa huippuluokan mukavuutta ja turvallisuutta matkallamme kuljettajattomaan ajamiseen. Ajoavustinpaketin lisäksi saat aktiivisen ruuhka-avustimen, joka tukee sinua ihanteellisesti moottoritieajossa. 
 • Liikennemerkkiavustin:  kamera- ja karttatietojen älykkään verkotuksen ansiosta liikennemerkkiavustin ei kykene pelkästään tunnistamaan nopeusrajoituksia, ohituskieltoja ja niiden päättymisen.
 • Ajoavustinpaketti: huippumodernit järjestelmät auttavat sinua tilanteesta riippuen nopeuden mukauttamisessa, ohjaamisessa ja jopa törmäysvaaran uhatessa. 

 


 

 

Uuden E-sarjan farmarin älykäs 4MATIC-neliveto jakaa voiman tilanteen mukaan ja yksilöllisesti jokaiselle pyörälle.

E-sarjan farmari All-Terrain

Uuden E-sarjan farmarin älykäs 4MATIC-neliveto jakaa voiman tilanteen mukaan ja yksilöllisesti jokaiselle pyörälle. Yhdessä vakiovarusteisen AIR BODY CONTROLin ja korotetun All-Terrain-maavaran myötä eteneminen on sujuvaa myös haastavilla alustoilla.

 

Sujuvaa liikkumista

Riippumatta maastosta, jossa uudella E-sarjan farmarilla liikutaan: vakiovarusteinen AIR BODY CONTROL -ilmajousitus takaa kaikkialla parhaan mahdollisen jousitusmukavuuden. All-Terrain-mallissa ominaisuus pääsee oikeuksiinsa: Kun valitaan ajo-ohjelma "All-Terrain", alustaa nostetaan vielä lisää 20 millimetriä 35 km:n tuntinopeuteen asti. Siten myös maastossa eteneminen sujuu ongelmitta.

 

All-Terrain ulkopuolen elementit

 • Jäähdyttimen säleikkö kromisella Mercedes-tähdellä ja kahdella lamellilla SUV-tyyppisillä murtokohdilla, iridiumhopea mattapaintainan ja kromiset, kiiltävät somisteet
 • Optinen alleajosuoja kiiltävän kromisena ja ruuturistikon malliset ilman sisäänmenoaukot
 • Mustat sivukynnysverhoilut ja kromiset koristelistat sekä mustat SUV-tyyppiset pyöränkoteloverhoilut
 • Musta takapuskuri jossa krominen lista
 • 19 tuuman kevytmetallivanteet monipuolaisena mallina, mustaksi maalattu ja kiiltosorvattu  

 


 

 

 MBUX, jolla voit säätää ja ohjata lähes kaikkia toimintoja haluamallasi tavalla. Vain kaksi pientä sanaa: "Hey Mercedes" – ja voit aloittaa kommunikoinnin E-sarjan Mercedes-Benzisi kanssa.

Digitaalinen ohjaamo ja MBUX

Tervetuloa uuteen johtoasemaan. Uudessa E-sarjassa ei ole pelkästään digitaalinen ohjaamo vaan myös mullistavana uutuutena puheohjaus: MBUX, jolla voit säätää ja ohjata lähes kaikkia toimintoja haluamallasi tavalla. Vain kaksi pientä sanaa: "Hey Mercedes" – ja voit aloittaa kommunikoinnin E-sarjan Mercedes-Benzisi kanssa.  

 

 • MBUX lisätty todellisuus navigoinnille: Digitaalisessa näytössä näytetään graafisia navigointi- ja liikennetietoja livekuvana. Näin kaikki tiedot ovat saatavilla myös hektisissä tilanteissa ja perille pääsy sujuu stressittömästi.
 • MBUX sisätila-avustin: Pelkkä kädenliike riittää tiettyjen toimintojen käynnistämiseen. Näin esim. lukuvalon voi kytkeä päälle ja pois lyhyellä kädenliikkeellä sisäpeilin alapuolella.
 • Laajennetut MBUX-toiminnot: Aktivointiin tarvitaan komento "Hey Mercedes" ja että kerrot toiveesi. Järjestelmä löytää osoitteita, soittaa tiettyjä kappaleita tai muuttaa auton tiettyjä ominaisuuksia kuten esim. sisätilan lämpötilaa.

 

 

E-sarjan malliversiot

Uusi E-sarja on saatavilla tyylikkäinä malliversioina. Valitse omasi ja räätälöi se itsellesi täydelliseksi kattavilla lisävarusteilla.

 

 • AMG Line: erottuvassa muotoilussa on panostettu moderniin muotoiluun ja näyttävään dynamiikkaan. Kaikkien elementtien yhteispeli tekee yhteisvaikutelmasta silmiä hivelevän Madallettu alusta korostaa vaikutelmaa selvästi - ja takaa samalla todellisen ajonautinnon.
 • AVANTGARDE: jo perusmalleissa on näyttävä AVANTGARDE-ulkopuoli. Se tuo auton dynamiikan ja tyylikkyyden selkeästi esiin. Kaikkien design elementtien yhdistelmä tekee autosta katseenvangitsijan.
 • EXCLUSIVE: näytä, että tyylikkyys ja näyttävyys on sinulle tärkeää. Ulkopuoli korostaa Mercedes-Benzin klassista muotoilua ja kromiset yksityiskohdat viimeistelevät vaikutelman. Kaikkien elementtien yhdistelmä viimeistelee ylellisen ulkonäön.
 

VARAA KOEAJO