Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz GLE EQ Power ladattava hybridi - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz GLE EQ Power ladattava hybridi

Mercedes-Benz GLE saatavana myös ladattavana hybridinä Wetteriltä.

Uusi Mercedes-Benz GLE. Älykästä ylivoimaa.

Täysin uusi Mercedes-Benz GLE yhdistää poikkeukselliset maasto-ominaisuudet voimaan ja älyyn. Vakiona olevat kehittyneimmät ajoavustinjärjestelmät ja keinoälyllä varustettu MBUX-käyttöliittymä tekevät ajamisesta ja hallinnasta helppoa. GLE 450 4MATIC-mallin 48 voltin EQ Boost-sähköjärjestelmä sekä lisävarusteena saatava sähköisesti ohjattu ilmajousitus erottavat ajokokemuksen täysin omanlaisekseen. Kasvanut akseliväli mahdollistaa myös kolmannen istuinrivin. 

Varusteina mm.

 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • 9G-TRONIC-automaattivaihteisto
 • 4MATIC Torque On Demand -neliveto
 • ja voimansiirto
 • E-Active Body Control -ilmajousitus (valinnainen)
 • Kolmas istuinrivi (valinnainen)
 • Multibeam LED -ajovalot

 

VARAA KOEAJO

 

Tältä menestys näyttää. Mutta pinnan alla on vielä suurempaa.

Entistä älykkäämpi, huomaavaisempi ja hienotuntuisempi GLE on aivan uudenlainen SUV.

Rauha. Kenties uuden GLE:n tärkein ominaisuus. Uusi aktiivinen alusta tukee aktiivisesti urheilullista tai mukavaa ajotapaa valitun ajo-ohjelman mukaan. Kaarrekallistustoiminto ja kamerapohjainen ajoradantunnistus luovat suvereenin ajokokemuksen.

Empatia. Ensimmäistä kertaa SUV:issa. Uusi, lisävarusteena saatava ENERGIZING COACH voi aktiivisesti rentouttaa ja virkistää kuljettajaa. Sitä varten ohjelmisto yhdistää fitnessmittarin tiedot ja auton lukuisat mukavuusjärjestelmät.

Taidokas esitys lasin suojissa. Tyylikkään lasin alla on kaksi suurta 12,3 tuuman täysdigitaalista näyttöä. Valittavana on neljä näyttötyyliä.

Mukautumiskyky on vahvuutta. Ensimmäistä kertaa GLE:lle on haluttaessa saatavilla kolmas istuinrivi, jossa on kaksi täysikokoista istuinpaikkaa. Sisään on helppo astua ja jalkatilaa voi mukauttaa joustavasti säädettävän toisen istuinrivin ansiosta.

Hyvä kumppani suojaa sinua vaaroilta. Ajoavustinjärjestelmät tarjoavat huippuluokan mukavuutta ja turvallisuutta ja tukevat kuljettajaa tarvittaessa esim. nopeuden sovittamisessa, ohjaamisessa, kaistan vaihtamisessa tai törmäysvaaran uhatessa.

 

Uskomattoman tyylikäs SUV.

Hillitty oikeaan aikaan, ja seuraavassa hetkessä valmiina mihin tahansa - se tekee GLE:n muotoilusta taidetta.

Urheilullinen ja vakuuttava AMG Line. Loisteliaan kiiltävä timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö saa lisävarusteena saatavan AMG Linen hehkumaan. Urheilulliset helmat, suuret ilmanottoaukot, auton värisiksi maalatut lokasuojien reunukset ja erityiset kevytmetallivanteet ovat tyylikkään urheilullisia.

Kiehtova LED-valografiikka. GLE:n ajovaloissa on jo vakiona moderni LED-tekniikka. Suunnittelijamme voivatkin luoda niistä pieniä taideteoksia, joilla on ainutlaatuinen valodesign ja päivänvaloa muistuttava, erittäin miellyttävä valo. Lisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot ja Ultra Range -kaukovalot saavat insinööriemme silmät loistamaan. Niiden 84 erikseen säädettävää LEDiä mahdollistavat ajovalon todella nopean ja tarkan mukautumisen liikennetilanteeseen.

Jopa 22-tuumaiset suuret pyörät. Oikea pyörä viimeistelee jokaisen designin. Uuteen GLE:hen on nyt saatavana suuremmat pyörät kuin koskaan ennen: 18 - 22 tuumaa. Hillitystä tyylikkyydestä voimakkaaseen luksukseen.

Design-elementit. GLE on sydämeltään maasturi. Sen näkee ja tuntee lukuisissa uuden GLE:n yksityiskohdissa. Ensimmäisenä silmään pistävät kulmikkaat tuuletussuuttimet, tukevat tartuntakahvat keskikonsolissa ja lisävarusteena saatavat avohuokoiset puusomisteet. Ne antavat sisätilalle sen luonnollinen ja luonteikkaan olemuksen. Kuinka monesta katumaasturista voi todella sanoa samaa?

 

GLE 4MATIC Coupé ladattava hybridi. Poikkeuksellista vetovoimaa.

GLE 4MATIC Coupé ladattava hybridi. Poikkeuksellista vetovoimaa.

GLE Coupé EQ Power tarjoaa virikkeitä kaikille aisteillesi. Se on yhtä aikaa urheilullinen ja elegantti niin ulkomuodoltaan kuin
luonteeltaankin. Ajoitpa missä olosuhteissa tahansa, älykäs neliveto sekä sähkö- ja polttomoottorin tehokas, mutta vähäpäästöinen yhdistelmä takaavat nautintosi. Toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 91 km. 

Uusi GLE coupé kääntää heti katseet. Sen huomiota herättävä muotoilu on urheilullisempi ja tyylipuhtaampi kuin koskaan ennen.

Mallissa vakiovarusteina mm.

 • 4MATIC-neliveto
 • 9G-TRONIC-automaattivaihteisto
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • Multibeam LED -ajovalot
 • Pysäköintipaketti, sis. 360° kameran
 • AMG Line -ulkopuolen paketti

 

 • Toimintamatka sähköllä 91 km
 • Co2 -päästöt CO2 22 g/km

 

Mukavuuskohokohdat:

 • Energizing-paketit
 • Air-Balance-paketti
 • Kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet

Turvallisuuskohokohtia:

 • Ajoavustinpaketti Plus, jossa Pre-Safe® Impulse Side ja aktiivinen ruuhka-avustin
 • Multibeam LED
 • Pysäköintipaketti, jossa 360°-kamera


GLE 350 e aut 4MATIC Coupé EQ Power alkaen 96 919 €

 
Mercedes-Benz GLE 350 e 4MATIC EQ Power kokonaishinta alk. 84 268,39 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut
600 €). Vapaa autoetu 1 390 €/kk, käyttöetu 1 225 €/kk. CO2-päästöt 21 g/km, EU-keskikulutus 0,9 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 57 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan auto lisävarustein.

 

GLE 350 e aut 4MATIC Coupé EQ Power kokonaishinta alk. 96 918,69 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 1 570 €/kk, käyttöetu 1 405 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 22 g/km, EU-keskikulutus 1,0 l/100 km. Ajotietokoneen kieli: suomi. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 57 €/kk. Kuvan auto lisävarustein.