Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Sprinter -alusta - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Sprinter -alusta

Sinulle tehty: Sprinter -alusta

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Sprinter-alusta tarjoaa vaikuttavaa monipuolisuutta kolmella koripituudella sekä normaalilla ohjaamolla tai miehistöohjaamolla. Kuljettajat hyötyvät älykkäästä näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyskonseptista, jotka valittavissa olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa auton käyttötarkoitukseen.

Tutustu Mercedes-Benz Sprinter -hinnastoon.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Sprinter-alustan hytti on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: siinä on Mercedes-Benzille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja nykyaikaisesti muotoillut valonheittimet. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen, ja se ihastuttaa samanaikaisesti korkealaatuisella muotoilullaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan. Siinä on esimerkiksi älykäs, modulaarinen säilytyskonsepti sekä avaimeton käynnistys -toiminto.

Normaaliin ohjaamoon mahtuu enintään kolme henkilöä, miehistöohjaamossa jopa seitsemän hengen ryhmä mahtuu matkustamaan kohteeseensa. Sprinter-alustojen hytin takaa löytyy kolmessa koripituudessa sopiva alusta monille käyttötarkoituksen mukaisille päälli- ja lisärakenneratkaisuille.

 

Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Sprinter-alusta mahdollistaa paljon: vaikuttavan muunneltavuuden ansiosta voit konfiguroida autoja, joiden sallittu kokonaispaino on jopa 5 500 kg. Tarvittaessa auto voidaan muuttaa puoliperävaunun vetoautoksi, ja silloin perään voidaan kytkeä jopa 5 250 kg lisää sallitun kokonaispainon ollessa 8 750 kg.

 

Taloudellinen, kun se on tärkeää.

Sprinter osoittaa taloudellisuutensa alusta asti: houkutteleva lähtöhinta ja lukuisat konfiguraatiomahdollisuudet, joiden avulla saat juuri sen, mitä tarvitset. Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutuksen. Lisäksi yrityksesi taloudellisuutta parantaa auton entistä parempi hyötykuorma*. Sprinterissä säästeliäs polttonesteen kulutus ja älykkäät toiminnot yhdistyvät kokonaisuudessaan taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

* Etuvedon yhteydessä, verrattuna takavetoon.

 

Yhtä monipuolinen kuin tavarankuljetus.

Monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet mahdollistavat Sprinter-alustan mukauttamisen tarkalleen kuljetustehtävään. Jos hyötykuorma ratkaisee, paras valinta on painoversio 5 500 kg. Erikoisvarusteisena puoliperävaunun vetoautona on mahdollista jopa 8 750 kg:n sallittu yhdistelmän kokonaismassa – esimerkiksi ajoneuvokuljetuksiin. Normaalissa ohjaamossa on tilaa enintään 3 henkilölle, miehistöohjaamossa jopa pieni, enintään 7 hengen ryhmä mahtuu matkustamaan kohteeseensa. Lisäksi erityisiä toimialakohtaisia vaatimuksia varten on valittavana lukuisia laadukkaita päällirakennevalmistajien ratkaisuja.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot