Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Sprinter -tila-auto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Sprinter -tila-auto

Sinulle tehty: Sprinter-tila-auto

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Sprinter-tila-auto on vaikuttavan monipuolinen: se on saatavana kolmella koripituudella, kahdella kattokorkeudella ja jopa kolmella istuinrivillä. Ensi kertaa saatavilla olevissa mukavuuspenkeissä matkustajat voivat säätää selkänojan kallistusta ja mukavuuspääntukien asentoa yksilöllisesti – todellinen mukavuustekijä. Kuljettaja hyötyy nerokkaasta näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyskonseptista, jotka kummatkin tarjolla olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa auton käyttötarkoituksen mukaisiksi.

Tutustu Mercedes-Benz Sprinter -hinnastoon.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Joka suhteessa vakuuttava. Sprinter-tila-auto

Sprinter-tila-auto on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: sen muotoilu noudattaa Mercedes-Benzin nykyaikaista muotoilukonseptia. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen, se vakuuttaa muun muassa älykkäällä modulaarisella säilytyskonseptilla sekä Keyless Start -toiminnolla. Optimaalinen, tehokas kattoilmastointilaite hemmottelee matkustajia miellyttävällä lämpötilalla. Täysin verhoiltuun matkustamoon on haluttaessa saatavana jokaiselle istuinriville älypuhelimille säilytyslokerot, joissa on USB-lataustoiminto.

 

Kaikille matkoille sopiva istumapaikka.

Henkilöiden kuljetus on yhtä yksilöllistä kuin mukana matkustavat henkilötkin. Sprinter-tila-auto tarjoaa tarvittavaa monipuolisuutta matkustajien erilaisten tarpeiden täyttämiseksi: esimerkiksi lasten kanssa tehtäville retkille soveltuvat erityisen hyvin penkit kapeilla istuimilla. Jos matkustajille halutaan tarjota erityistä mukavuutta, kaikki penkit on haluttaessa saatavilla mukavuuspenkkeinä, joissa on säädettävät selkänojat ja mukavuuspääntuet. Jos penkkejä ei tarvita, ne on helppo irrottaa ja asentaa käden käänteessä uudelleen Easy Mounting -tekniikan·avulla. Penkkien alapuoliset rullat helpottavat niiden kuormaamista ja purkamista.

 

Hienostuneesta kovan kulutuksen kestävään – monenlainen on mahdollista.

VIP-auto tai koulubussi: Sprinter-tila-auton matkustamon voi mukauttaa kuljetustehtävän mukaiseksi. Enintään kolme istuinriviä voidaan varustaa kahden ja kolmen istuttavilla penkeillä. Kaikki penkit ovaft haluttaessa saatavilla mukavuusversiona, johon kuuluu säädettävät selkänojat.

 

Apuna monissa liikennetilanteissa.

Pitkät matkat moottoritiellä, kaistanvaihdot monikaistaisilla teillä tai auton siirtely rampilla: on monia tilanteita, joissa avustinjärjestelmät voivat olla kuljettajalle hyödyksi. Sprinterin voi varustaa niillä auton käyttötarkoituksen ja tarpeen mukaan. Kaikki avustinjärjestelmät ovat tekniikan uusimmalla tasolla. Esimerkiksi aktiivinen etäisyysavustin Distronic, joka säilyttää itsenäisesti ennalta säädetyn etäisyyden edellä ajavaan autoon ja tekee siten pitkien matkojen ajamisesta rennompaa. Tai pysäköintipaketti, jossa on 360°-kamera, pysäköintiavustin ja Drive Away Assist, joka mahdollistaa näkyvyyden joka suuntaan ja on siten arvokas apu pysäköitäessä ja autoa siirreltäessä.