Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz uutuus - CLA Coupé

Mercedes-Benz uutuus - CLA Coupé

Mercedes-Benz uutuus CLA Coupé

Mercedes-Benz uutuus - Uusi CLA Coupé

Koeajettavissa Oulun Wetterillä!

Uusi CLA Coupé on täysin omanlaisensa auto. Se ei noudata mitään sääntöjä ja on vastakohta tavanomaisuudelle. Sen muotokieli ja urheilullinen ajotuntuma vievät mennessään. Kiitelty, tekoälyllä varustettu MBUX-käyttöliittymä oppii tuntemaan sinut ja tapasi sekä kytkee sinut ja puhelimesi saumattomasti kaikkeen sinulle tärkeään. On niin monta järkisyytä valita uusi CLA, mutta yksi on ylitse järjen: tunne.

Varusteina mm.

  • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
  • LED High Performance -ajovalot
  • Peruutuskamera
  • 18“ kevytmetallivanteet
  • Thermotronic-ilmastointiautomatiikka
  • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä

alk. 37 871 €

 

VARAA KOEAJO

 

Mercedes-Benz CLA 180 A Business Progressive kokonaishinta alk. 37 870,79 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 740 €/kk, käyttöetu 575 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 138 g/km, EU-keskikulutus 6,1 l/100 km. Ajotietokoneen kieli: suomi. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 32 €/kk. Kuvan auto lisävarustein.

 

Mercedes-Benz CLA Coupé asettaa uudet mittapuut. Entistä mukavampi ja verkotetumpi – suorituskykyisempi ja tehokkaampi kuin koskaan aiemmin.

Urheilulliset mittasuhteet ja dynaaminen linjakkuus tekevät CLA Coupésta katseenvangitsijan – ja aerodynamiikan edelläkävijän. Optimoidun korinsa ja virtaviivaisen siluettinsa ansiosta CLA Coupé -mallin cw-arvo 0,23 on huippuluokkaa. Alhaisen polttonesteen kulutuksen lisäksi virtaviivainen muoto auttaa myös alentamaan erityisen tehokkaasti melutasoa.

Kuuluisa taloudellisuudesta ja ajonautinnosta.

Niin ilmeikkäältä kuin CLA näyttääkin, yhtä urheilullisen tehokkaana se starttaa tien päälle.

Nelisylinteriset dieselmoottorit ovat lempeitä polttonesteen kulutuksen, päästöjen ja melun muodostuksen suhteen, mutta reagoivat välittömästi jo alhaisella kierroslukualueella. Suoraruiskutuksella, säädettävällä venttiilikoneistolla ja pakokaasuahtimella varustetut 4-sylinteriset bensiinimoottorit tekevät työtä tehokkaasti – ja täyttävät niin ikään Euro 6 -päästöluokan vaatimukset.

Sekä diesel- että bensiinimoottoreissa on ECO-start-stop-toiminto. Se sammuttaa moottorin hetkellisesti auton seistessä paikallaan. Tehokkaamman ajokäyttäytymisen saavuttamiseksi vakiovarusteinen ECO-näyttö antaa suoraa palautetta ja auttaa kuljettajaa ajamaan optimaalisemmin.

Pianosta forteen: 7G-DCT-kaksoiskytkinvaihteisto.

7G-DCT yhdistää paljon enemmän kuin seitsemän vaihdetta. Siinä yhdistyvät 7-vaihteisen automaattivaihteiston mukavuus ja käsivaihteiston ajodynamiikka. Dynamic Select -ajo-ohjelmien ”Economy”, ”Sport” ja ”Manual” avulla voit esivalita vaihtamistavan polttonestettä säästävän ja urheilullisen vaihtoehdon väliltä. Sporttisesti ajavat kuljettajat voivat vaihtaa vaihteita manuaalisesti ohjauspyörän vaihdevivuilla.

Valmiina henkeäsalpaavaan ilmestykseen.

4MATIC-neliveto siirtää moottorin ja vaihteiston eteenpäin vievän voiman täydellisesti tiehen. Se tapahtuu portaattomasti etu- ja taka-akselille säätyvän voimanjaon ansiosta. Siten neliveto mukautuu joustavasti ajotilanteisiin. Sitä tukevat eri tavoin sovitetut alustat urheilullis-mukavuuspainotteisesta aina sporttisimpaan vaihtoehtoon asti. Niinpä lisävarusteena saatavana olevaan alustaan, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus, voi Dynamic Select -katkaisimen avulla valita mukavuuspainotteisen tai Sport-tilan.

Pieni lisä kuormausta helpottamaan.

Keyless-Go-toiminnon ansiosta voit saman tien unohtaa avaimen etsimisen käsilaukusta, takin- tai housuntaskusta. Vaivattoman käyttöoikeus- ja ajonestojärjestelmän ansiosta auton lukituksen avaamiseen ja lukitukseen sekä auton käynnistämiseen riittää, että avain on mukana. Auton lukituksen avaamiseksi elektronisen avaimen ja vastaavan käyttöoikeuskoodin on oltava auton välittömässä läheisyydessä. Jos nämä ehdot täyttyvät, jokaisen oven voi avata saman tien tarttumalla vain ovenkahvaan. Tiedonsiirto onnistuu ovien ja puskurien induktioantennien avulla. Hands-free access -toiminnon avulla voit jopa avata takaluukun koskettamatta sitä lainkaan: sinun tarvitsee vain heilauttaa jalkaasi takapuskurissa olevan tunnistimen alla.