Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz uutuus - CLA Coupé

Mercedes-Benz uutuus - CLA Coupé

Mercedes-Benz uutuus CLA Coupé

Mercedes-Benz CLA Coupé.

Nyt huippuvarustelu vakiona. Saatavana myös ladattavana hybridinä.

Tyylikäs Mercedes-Benz CLA Coupé erottuu edukseen jo ensi vilkaisulla. Ulkomuoto henkii urheilullisuutta ja entistä vahvempi vakiovarustelu tekee ajamisesta helpompaa, mukavampaa ja turvallisempaa. Esimerkiksi intuitiivisen MBUX-käyttöliittymän avulla ohjaat toimintoja puheellasi, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä. CLA Coupé on saatavana myös ladattavana hybridinä.

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

  • Medianäyttö 10,25"
  • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
  • 8G-TRONIC-automaattivaihteisto
  • LED High Performance -ajovalot
  • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran ja pysäköintiavustimen

 

Katso Mercedes-Benz CLA Coupé hinnasto.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mercedes-Benz CLA Coupé asettaa uudet mittapuut. Entistä mukavampi ja verkotetumpi – suorituskykyisempi ja tehokkaampi kuin koskaan aiemmin.

Urheilulliset mittasuhteet ja dynaaminen linjakkuus tekevät CLA Coupésta katseenvangitsijan – ja aerodynamiikan edelläkävijän. Optimoidun korinsa ja virtaviivaisen siluettinsa ansiosta CLA Coupé -mallin cw-arvo 0,23 on huippuluokkaa. Alhaisen polttonesteen kulutuksen lisäksi virtaviivainen muoto auttaa myös alentamaan erityisen tehokkaasti melutasoa.

Kuuluisa taloudellisuudesta ja ajonautinnosta.

Niin ilmeikkäältä kuin CLA näyttääkin, yhtä urheilullisen tehokkaana se starttaa tien päälle.

Nelisylinteriset dieselmoottorit ovat lempeitä polttonesteen kulutuksen, päästöjen ja melun muodostuksen suhteen, mutta reagoivat välittömästi jo alhaisella kierroslukualueella. Suoraruiskutuksella, säädettävällä venttiilikoneistolla ja pakokaasuahtimella varustetut 4-sylinteriset bensiinimoottorit tekevät työtä tehokkaasti – ja täyttävät niin ikään Euro 6 -päästöluokan vaatimukset.

Sekä diesel- että bensiinimoottoreissa on ECO-start-stop-toiminto. Se sammuttaa moottorin hetkellisesti auton seistessä paikallaan. Tehokkaamman ajokäyttäytymisen saavuttamiseksi vakiovarusteinen ECO-näyttö antaa suoraa palautetta ja auttaa kuljettajaa ajamaan optimaalisemmin.

Pianosta forteen: 7G-DCT-kaksoiskytkinvaihteisto.

7G-DCT yhdistää paljon enemmän kuin seitsemän vaihdetta. Siinä yhdistyvät 7-vaihteisen automaattivaihteiston mukavuus ja käsivaihteiston ajodynamiikka. Dynamic Select -ajo-ohjelmien ”Economy”, ”Sport” ja ”Manual” avulla voit esivalita vaihtamistavan polttonestettä säästävän ja urheilullisen vaihtoehdon väliltä. Sporttisesti ajavat kuljettajat voivat vaihtaa vaihteita manuaalisesti ohjauspyörän vaihdevivuilla.

Valmiina henkeäsalpaavaan ilmestykseen.

4MATIC-neliveto siirtää moottorin ja vaihteiston eteenpäin vievän voiman täydellisesti tiehen. Se tapahtuu portaattomasti etu- ja taka-akselille säätyvän voimanjaon ansiosta. Siten neliveto mukautuu joustavasti ajotilanteisiin. Sitä tukevat eri tavoin sovitetut alustat urheilullis-mukavuuspainotteisesta aina sporttisimpaan vaihtoehtoon asti. Niinpä lisävarusteena saatavana olevaan alustaan, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus, voi Dynamic Select -katkaisimen avulla valita mukavuuspainotteisen tai Sport-tilan.

Pieni lisä kuormausta helpottamaan.

Keyless-Go-toiminnon ansiosta voit saman tien unohtaa avaimen etsimisen käsilaukusta, takin- tai housuntaskusta. Vaivattoman käyttöoikeus- ja ajonestojärjestelmän ansiosta auton lukituksen avaamiseen ja lukitukseen sekä auton käynnistämiseen riittää, että avain on mukana. Auton lukituksen avaamiseksi elektronisen avaimen ja vastaavan käyttöoikeuskoodin on oltava auton välittömässä läheisyydessä. Jos nämä ehdot täyttyvät, jokaisen oven voi avata saman tien tarttumalla vain ovenkahvaan. Tiedonsiirto onnistuu ovien ja puskurien induktioantennien avulla. Hands-free access -toiminnon avulla voit jopa avata takaluukun koskettamatta sitä lainkaan: sinun tarvitsee vain heilauttaa jalkaasi takapuskurissa olevan tunnistimen alla.

MB - Heti toimitukseen - uudet autot