Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot GLA ladattava hybridi - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz GLA

GLA ladattava hybridi. Valmiina seikkailuun.

Uudistunut Mercedes-Benz GLA ladattava hybridi, kompakti-SUV, on kotonaan kaikkialla siellä missä sinäkin. Coupémainen muotoilu henkii urheilullisuutta, mutta kompakteista ulkomitoista huolimatta istut korkealla. Sisätiloja on helppo muunnella pituussuunnassa säädettävän takapenkin ansiosta ja monipuolinen varustelu erilaisine avustimineen tekee ajamisesta mukavaa ja turvallista. Edistyksellisen hybriditeknologian myötä taloudellisuus ja vähäpäästöisyys on viety huippuunsa suorituskyvystä tinkimättä. Toimintamatka pelkällä sähköllä on 59 km, mikä riittää useimpien päivittäisiin arkiajoihin.

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

 • Medianäyttö 10,25”
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • 8G-TRONIC-automaattivaihteisto
 • LED High Performance -ajovalot
 • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran ja pysäköintiavustimen

 

Katso Mercedes-Benz GLA -hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Tyylikkyyttä kaikissa maastoissa: GLA:n uusi muotoilu.

 

Design: Enemmän GLA kuin koskaan ennen.

Tyylikkyyttä kaikissa maastoissa: GLA:n uusi muotoilu. Dynaamiset mittasuhteet tekevät uudesta Mercedes-Benz GLA:sta kompaktin ja toimivan. Se sopii pieneenkin tilaan ja silti sisällä on riittävästi tilaa.

 

Ulkopuolen design: urheilullinen joka suunnasta katsottuna.

Progressiivinen muotoilu antaa kompakti-SUV:lle dynaamisuutta ja tyylikkyyttä.

 • 20" AMG-kevytmetallivanteet
 • Yläpuolella vain taivas: panoraamakattoluukku
 • Voimakkaat mittasuhteet ja progressiiviset muodot
 • Aina edellä: Multibeam LED-ajovalot

 

Uuden Mercedes-Benz GLA:n sisätiloissa yhdistyvät tilavuus, huipputeknologia ja urheilullisuus.

 

Sisäpuolen design: sisäpuoli ratkaisee.

Uuden Mercedes-Benz GLA:n sisätiloissa yhdistyvät tilavuus, huipputeknologia ja urheilullisuus. Mutoilussa korostuu sulava ja moderni muotokieli. Erityisiä yksityiskohtia: vapaasti sijoitettu Widescreen Cockpit ja urheilullisen progressiivisesti muotoillut, valaistut ilmastointisuuttimet.

 • Tunnelmavalaistus: sopeutuu mielialasi mukaan
 • Hyvä näkyvyys
 • Ylellinen äänielämys

 

Vertaile uuden GLA:n malliversioita.

 • Style. Style-malliversion ansiosta autosi erotuu niin sisä- kuin ulkopuolen laadukkuudellaan. Varustelulinjaan kuuluvia elementtejä ovat myös erityiset, aerodynaamisesti optimoidut 17 tuuman kevytmetallivanteet sekä ylelliset verhoilut ja koristeompeleet.
 • Progressive. Progressive-malliversio korottaa merkittävästi autosi arvoa. Näkyvästi ja tuntuvasti. Nauti laadukkaasta tekniikasta ja koe ainutlaatuinen, ilmeikäs katumaasturityyli. Sen lisäksi varustelinja mahdollistaa muita kiehtovia yhdistelmiä niin auton sisä- kuin ulkopuolella, esimerkkeinä vaikkapa nahka- ja Night-paketit.
 • AMG Line. AMG Line korostaa autosi kiehtovaa urheilullisuutta niin sisä- kuin ulkopuolella. Ainutlaatuisia tunnusmerkkejä ovat AMG Styling -tyyli diffuusorioptiikalla varustetulla AMG-takahelmalla ja timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö. Urheiluistuimet varmistavat parhaan mahdollisen istuinmukavuuden nappanahkaisen litteän urheiluohjauspyörän takana.

 

Kohokohdat. Yhdistetty sinua varten. Tee uudesta GLA:sta oma GLA:si.

 

Design-varustepaketit.

Kohokohdat. Yhdistetty sinua varten. Tee uudesta GLA:sta oma GLA:si.

 • AMG-nahkapaketti. Nauti korkealaatuisesta urheilullisuudesta. AMG-nahkapaketti luo AMG Line -varustelulinjalle lisäksi poikkeuksellisen tyylikkään ilmeen. Kaksiväriset nahkaiset urheiluistuimet sekä koristeompeleet kojelaudassa ja ikkunoiden alareunalinjassa korostavat arvokkuutta näyttävästi.
 • Night-paketti. Night-paketti sisältää muitakin tyylikkäitä kohokohtia. Näyttävät mustat tehosteet korostavat autosi yksilöllistä ilmettä ja urheilullisuutta. Night-paketin osat:
  • Mustat oviverhoukset, joissa astinlautaa muistuttavat korkeakiiltoisen mustat koristelisäosat
  • Mustaksi maalatut ulkopeilien kotelot, kosmoksenmustan metallivärin (191) yhteydessä auton korin väriset
  • Kiiltävän mustat koristelistat ja ikkunan reunalistat
  • Mattamusta kattokaide
  • Lämpöä eristävä tummaksi sävytetty lasi (840) B-pilarista alkaen
 • Nahkapaketti. Erityistä esteettistä kauneutta autoosi: sisätila muuttuu elämystilaksi. Tyylikkäät istuimet on verhoiltu korkealaatuisella luonnonahkalla. Muita kiinnostavia yksityiskohtia ovat koristeompeleet ikkunoiden alareunalinjassa ja kojelaudassa. Kauneutta, joka myös tuntuu hyvältä.
 • Multibeam LED. Täydellinen näkyvyys: mukautuvat Multibeam LED-ajovalot yksitellen ohjattavilla LED-valoilla reagoivat liikennetilanteeseen. Osakaukovalon valokeila ei häikäise muuta liikennettä. Myös kääntymis- ja kaarrevalot valaisevat näkökentän otpimaalisesti, jolloin tunnistat vaarat nopeammin.
 • Medianäyttö. Teräväpiirtoinen medianäyttö on selkeä ja suurikokoinen (10,25") yhteyspintasi autoon. Se reagoi kosketukseesi nopeasti. Symbolit helpottavat käyttöä ja parantavat keskittymiskykyä. Esteettinen huippunautinto: medianäyttö ja suurennettu mittariston näyttö muodostavat yhdessä Widescreen Cockpit -ohjaamon.
 • Mercedes-Benz-tekstillä koristellut kynnyslistat, valaistut. Jopa autoon menemisestä tai siitä poistumisesta tulee elämys. Laadukkaat teräslistat on valaistu sitä varten näyttävällä "Mercedes-Benz"-tekstillä. Tämä osoittaa, että arvostat modernia luksusta.

 

Uusi Mercedes-Benz GLA on varustettu kaikilla varusteilla, jotka tekevät matkustamisesta vielä mukavampaa.

 

Mukavuusominaisuudet: tekee joka alueesta mukavuusalueen.

Uusi Mercedes-Benz GLA on varustettu kaikilla varusteilla, jotka tekevät matkustamisesta vielä mukavampaa. Sisätiloissa yhdistyy avara tilavaikutelma, urheilullisuus ja erittäin laadukkaat materiaalit. Uusi kompakti-SUV on käytännöllisempi kuin koskaan ja sopeutuu aina tarpeidesi mukaan.

 • Avara tilakonsepti. Elämälle tarvitaan tilaa. Uusi GLA on viimeistelty pienimpiin yksityiskohtiin asti ja tarjoaa vielä enemmän toimintoja kaikkiin elämäntilanteisiin.
 • Easy-Pack ja Hands-Free Access. Tavaratilan Easy-Pack-takaluukun avulla tavaratilan voi avata ja sulkea sähköisesti pelkällä napin painalluksella. Hands-Free Access -toiminnon (saatavilla ainoastana Keyless Go -mukavuuspaketin kanssa) avulla tavaratilan luukku avautuu ja sulkeutuu jopa ilman kosketusta. Takapuskurissa oleva anturi tunnistaa jalan liikkeen ja avaa tavaratilan luukun automaattisesti.
 • Istuintuuletus. Mukavuutta napin painalluksella. Istuintuuletus ja -lämmitys etuistuimissa tekee jokaisesta matkasta vielä hieman ylellisemmän. Kylminä päivinä istuinlämmitys lämmittää istuimet miellyttävän lämpöisiksi, lämpiminä päivinä istuinjäähdytys jäähdyttää istuimet ja säätelee siten myös kosteutta.
 • Mukavuutta autoon noustaessa. Mukavuus alkaa autoon noustaessa. Uusi GLA helpottaa autoon nousua sen suurikokoisella oviaukolla ja lisää mukavuutta siten ensi hetkestä lähtien.
 • Pituussuunnassa siirrettävä toinen istuinrivi. Kasvaa tarpeiden mukana.

 

20" AMG-kevytmetallivanteet

 

MBUX: on mukava tutustua sinuun.

Voit puhua MBUX:lle milloin vain: Mercedes-Benzin multimediajärjestelmä on innovatiivinen, vaistonvarainen ja älykäs. Ja yhdistää sinut digitaalisen maailman kanssa.

 • Kosketusnäyttökonsepti. MBUX-toimintoja voi käyttää vaistonvaraisesti uudessa GLA:ssa. Voit valita, mikä ohjaus on mukavin käyttää: keskikonsolissa oleva Touchpad, ohjauspyörän Touch-Control-painikkeet tai multimediakosketusnäytössä. Kaikki syöttömahdollisuudet on linkitetty älykkäästi keskenään, jotta pysyt aina joustavana.
 • Linguatronic-puheohjaus. Kuuntelee sinua mielellään: aktivoi Linguatronic-puheojhaus ohjauspyörässä olevalla kielipainikkeella tai helposti "Hey Mercedes" -toimintoa käyttäen. Sinulla on siten pääsy useisiin MBUX-palveluihin irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Se ei ole ainoastaan turvallisempaa vaan myös mukavampaa.
 • MBUX:n lisätty todellisuus navigointiin. Liiku nyt vielä paremmin liikenteessä. MBUX:n lisätty todellisuus tuo näkyviisi graafisia navigointiohjeita ja live-kuvia. Siten hahmotan ympäristösi vielä nopeammin.

 

Kaikki on liitetty: uusi GLA verkottuu digitaalisen maailman kanssa.

 • Langaton lataus ja yhdistäminen. Älypuhelimen voi asettaa nopeasti keskikonsoliin vakiopaikalleen, jossa puhelin latautuu langattomasti. Näin ajoajasta tulee latausaikaa. 
 • Älypuhelimen integrointi. Älypuhelimen integrointi liittää älypuhelimen APPle Carplay- ja Android Auto -sovelluksen kautta ajoneuvon mediajärjestelmään. Pystyt käyttämään älypuhelimen tärkeimpiä sovelluksia kätevästi. Myös muiden palveluntarjoajien sovellusten käyttö sujuu nopeasti ja helposti.
Langaton lataus Qi-standardin mukaan yhteensopiville matkapuhelimille.

 

Voit puhua MBUX:lle milloin vain: Mercedes-Benzin multimediajärjestelmä on innovatiivinen, vaistonvarainen ja älykäs.

 

Mukavuuslisävarusteet: mukavuuden maksimointia omien toiveidesi mukaan.

 • Monisäätöistuinpaketti. Monisäätöistuinpaketti sovitaa istuimen ilmatäytteiset sivutuet yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Voit halutessasi mukauttaa istuimet urheilullisempaan ajotyyliin säätämällä selkänojan kapeaksi. Täytettävät ilmatyynyt puolestaan hierovat ristiselän aluetta. Selkäsi kokee ansaitsemaansa arvostusta.
 • Thermotronic-ilmastointiautomatiikka. Thermotronic säätää lämpötilaa yksilöllisesti kahdella vyöhykkeellä. Näin sinä ja etumatkustaja voitte määrittää erikseen haluamanne lämpötilan, sillä herkät tunnistimet rekisteröivät myös muuttuneet olosuhteet, kuten auringonsätelyin.
 • Ohjauspyörän lämmitys. Poikkeuksellista mukavuutta ohjaamiseen - lämmitetty monitoimiohjauspyörä hemmottelee sinua etenkin kylminä päivinä. Kätesi lämpenevät erityisen nopeasti, koska ohjauspyörän lämmitys on riippumaton auton lämmityksestä.

 

Tavaratilan Easy-Pack-takaluukun avulla tavaratilan voi avata ja sulkea sähköisesti pelkällä napin painalluksella.

 

Turvallinen seuralainen kaikissa seikkailuissa: uuden Mercedes-Benz GLA:n innovatiivinen turvakonsepti.

 • Aktiivinen jarrutusavustin. Lisäturvallisuutta tien päällä: aktiivinen jarrutusavustin varoittaa sinua peräänajosta ja tien poikki kulkevista jalankulkijoista ja pyöräilijöistä ja voi käynnistää hätätilanteissa autonomisen hätäjarrutuksen.
 • Head-up-näyttö. Kaikki yhdellä silmäyksellä. Head-up-näyttö projisoi virtuaalisen näytön konepellin päälle. Täällä näkyy matkaasi koskevia tärkeitä tietoja. Ilman, että sinun tarvitsee siirtää katsetta pois tieltä.
 • Ajoavustinpaketti. Uusimmat ajoavustinjärjestelmät pienentävät kuljettajan kuormitusta monissa ajotilanteissa. Ne tukevat nopeuden sovittamisessa, ohjaamisessa, kaistaa vaihdettaessa ja auttavat ennaltaehkäisemään törmäyksiä.
 • Multibeam LED. Optimaalinen näkyvyys eteenpäin: 18 yksittäisesti säädettävän LEDin myötä Multibeam LED -ajovalot mahdollistaa häikäisemättömän näkyvyyden jatkuvalla kaukovalolla. Intelligent Light System sisältää monia eri toimintoja. Niitä ovat mm. kaistalekaukovalo, kaupunkivalo, maantievalo, moottoritievalo, aktiiviset kaarrevalot ja kääntymisvalo. Näin tunnistat vaarat jo ennen kuin niistä tulee vaara.
 • Offroad-tekniikkapaketti ja Downhill Speed Regulation -alamäkinopeussäätö. Uusi Offroad-tekniikkapaketti tekee GLA:sta valmiin myös maasto-olosuhteisiin. Downhill Speed Regulation pitää nopeuden alamäessä toivotulla alueella. Offroad-tekniikkapaketin myötä myös ABS, ESP ja ETS sopeutuvat ympäristöönsä. Samoin tehonotto ja ABS-säätely sopeutuvat ajoon kevyessä maastossa päällystettyjen teiden ulkopuolella. Näin voit nauttia mukavuudesta ja turvallisuudesta lumisissa, mutaisissa ja muissa pehmeissä maastoissa.

 

Olipa kyseessä sitten ruuhka, pitkät yöajot tai vieraat reitit, uusi GLA helpottaa ajoa varsinkin stressitilanteissa huomattavasti.

 

Ajoavustinjärjestelmät: esimerkillistä turvallisuutta Mercedes-Benz Intelligent Drive -järjestelmillä.

Olipa kyseessä sitten ruuhka, pitkät yöajot tai vieraat reitit, uusi GLA helpottaa ajoa varsinkin stressitilanteissa huomattavasti. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty, jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen tekevä konsepti: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aika tankata energia. Jotta saavuttaisit määränpääsi turvallisesti ja rentoutuneena.

 

Turvallisuusvarustepaketit: kaikkea, mikä tekee GLA:sta entistä turvallisemman.

 • Pysäköintipaketti, jossa 360-kamera. Tukee kuljettajaa multimediajärjestelmän näytössä näkyvällä kuvalla pysäköinnissä ja siirtelyssä.
 • Peruutuskameralla varustettu pysäköintipaketti. Medianäytöstä näet auton takana olevan alueen autoa kääntäessäsi.
 • Ajoavustinpaketti. Tilannekohtainen kuljettajan tuki lisää mukavuutta huomattavasti.
 • Peilipaketti. Voit kääntää ulkopeilit sähköisesti kiinni, jolloin autosta tulee kapeampi napin painalluksella.
 • Varkaussuojapaketti. Paketti voi varoittaa sinua murtautumisesta, varkaudesta ja hinaamisesta.

 

VARAA KOEAJO

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot