Etusivu Uudet autot Mitsubishi Täysin uusi Mitsubishi Colt

Täysin uusi Mitsubishi Colt

Täysin uusi Mitsubishi Colt

Täysin uusi Mitsubishi Colt on kompakti hatchback, jonka ketterä ajettavuus tekee siitä loistavan ajoneuvon kaupungissa liikkumiseen. Arkeasi helpottamassa ovat lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka tekevät ajamisesta vaivattomampaa ja turvallisempaa. Etsit sitten pirteätä polttomoottoria tai ympäristöystävällistä hybridiä, Coltin voimalinjalinjavalikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Mitsubishi Coltin hybridiversion itselataava täyshybridimoottori mahdollistaa ajon pelkällä sähköllä matalissa nopeuksissa. Mitsubishi Coltissa on vähäisemmät päästöt kuin kevythybridissä sekä hiljaisemmat moottoriäänet.

  • Moderni & kompakti muotoilu
  • Edistyksellisen turvallinen
  • Hybrid voimalinja
  • Intuitiivinen Infotainment

Katso Mitsubishi Colt hinnasto. Uusi Mitsubishi Colt nyt ennakkomyynnissä!

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Mitsubishi-myynnistämme!

 


 

Moderni, dynaaminen ja hienostunut

Arjen seikkailut taittuvat mukavammin, kun ajaminen on hauskaa. Coltin kompakti koko, erinomaiset ajo-ominaisuudet ja edistykselliset ajoavustimet varmistavat, että nautit jokaisesta matkastasi. Pirteät ja taloudelliset moottorivaihtoehdot sekä kattava varustelu tekevät ajamisesta mukavaa ja vaivatonta, ajoit sitten kaupungissa tai maantiellä. Valitse itsellesi sopiva voimalinja taloudellisen polttomoottorivaihtoehdon tai ympäristöystävällisen hybridin väliltä.

 

Katukuvan uusi tulokas

Hienostunut muotoilu, vahva siluetti, Signature-muotoillut päiväajovalot sekä urheilulliset yksityiskohdat luovat kokonaisuuden, joka kääntää päitä. Coltin älykäs ja kompakti muotoilu jättää lähtemättömän vaikutuksen. Sen virtaviivainen konepelti johtaa katseen kohti auton näyttävää etusäleikköä. Keulassa vahvaa ilmettä korostavat tyylikkäät Signature-muotoillut LED-päiväajovalot. Sivupuolen lihaksikkaat hartialinjat johtavat katseen kohti auton urheilullista takaprofiilia.

Vaikka Colt onkin kompakti kaupunkiauto, tavaratilaa on runsaasti. Coltin käytännöllisimpiin ominaisuuksiin lukeutuu tavaratilan irrotettava välipohja. Tämän avulla tavaratila on jaettu kahtia ja voit säilyttää tavaraa joko lattian alapuolella tai päällä. Kun takaistuimet on kaadettu alas, tavaratilan välipohjan voi myös kätevästi nostaa ylös ja käyttää sitä lastausalustana.

 

Ergonomiset ja tukevat istuimet

Kaupunkiautossa käytännöllisyys ja ajomukavuus ovat asioita, joita on helppo arvostaa. Tämän vuoksi Coltin infotainment järjestelmät ovat suunniteltu mahdollisimman käytännöllisiksi ja helposti personalisoitaviksi. Istuessasi kyytiin huomaat myös kuinka ergonominen auto Colt on istuma-asennoltaan. Uuden Coltin istuimet ovat suunniteltu erittäin tukeviksi mahdollistaen maksimaalisen ajomukavuuden. Istuimet ovat saatavilla laadukkailla verhoiluvaihtoehdoilla, jotka tekevät arjestasi entistä mukavampaa.

Mukavuus on tärkeä osa ajokokemusta, ja tämän vuoksi uudessa Coltissa niin kuljettajan kuin matkustajan istuimet ovatkin säädettävissä jopa kuuteen eri suuntaan. Takaistuimet voi taittaa alas, kun halutaan lisää tavaratilaa käyttöön. Takaistuimet ovat myös säädettävissä 60:40 suhteessa, jotta hankalammankin muotoiset esineet on helppo kuljettaa.

 

5 vuoden takuu ja 8 vuoden ajoakun kapasiteettitakuu

5 vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuu ei pelkästään tuo mielenrauhaa sinulle, vaan sen mukana saat myös 8 vuoden tai 160 000 kilometrin ajoakun kapasiteettitakuun sekä 5 vuoden Mitsubishi-Ajoturvapalvelun veloituksetta.*

* 8 vuoden ajoakun kapasiteettitakuu saatavilla vain hybridimalleihin.

 


 

Mitsubishi - Heti toimitukseen - uudet autot