Polestar 4

Polestar 4

Polestar 4

Polestar 4. Suorituskykyinen katumaasturi. Innovatiivinen coupe-malli. Molemmat.

  • Toimintamatka jopa 610km (WLTP)
  • Kiihtyvyys 0-100km/h 3.8s
  • Teho jopa 400kW
  • Latausaika 30min

Polestar 4. Coupen aerodynamiikka. SUV:n tilavuus. Sähköisen aikakauden innovaatiot.

Rahoituskorko 0,99% Polestar 4 tilauksiin. 

Katso Polestar 4 hinnasto

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää asiantuntijaltamme: 

 

Polestar 4:n koeajot tulevat saataville elokuusta 2024 alkaen. Tilaa itsellesi ilmoitus, kun Polestar 4 on koeajettavissa:

 

REKISTERÖI KIINNOSTUS KOEAJOON

 


 

Suorituskyky

Polestar 4 on suunniteltu yhdistämään SUV:n mukavuus urheilullisen coupen ajettavuuteen ja suorituskykyyn. Tuloksena on tasapainoinen ja erittäin herkästi reagoiva auto. Polestar 4 on toistaiseksi nopein Polestarin tuotantoauto.

Toimintamatka ja voimalinjat

Polestar 4 -mallista on saatavilla kaksi Long range -versiota 100 kWh:n akulla. Dual motor -voimalinjassa on etumoottorin irtikytkentätoiminto, jonka ansiosta taloudellisuus voidaan asettaa suorituskyvyn edelle.

Julkinen lataaminen

Voit ladata Polestar 4 -mallia julkisilla latausasemilla. Ladatessasi DC-pikalaturilla akku latautuu lounaan tai kahvihetken aikana. Hotellit, ostoskeskukset ja kunnat tarjoavat yleensä hitaampia AC-latureita, jotka sopivat yön yli lataamiseen. 

Lataaminen kotona

Kätevin ja edullisin tapa ladata sähköauto on ladata se kotona AC-latauksella. Polestar 4 toimii minkä tahansa saatavilla olevan mallin kanssa ja latautuu vakiona jopa 11 kW:n teholla tai lisävarusteella jopa 22 kW:n teholla. Paikalliset kumppanimme tarjoavat kotilatausta varten mutkattoman valinta- ja asennusprosessin.

Huolto ja ylläpito

Volvo Carsin kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta kaikki Polestarin tarvitsema tekninen asiantuntemus löytyy läheltä. Euroopassa sadat service point -pisteet ovat valmiina auttamaan kuljettajia huolloissa, korjauksissa ja ohjelmistopäivityksissä.

 

Polestar 4

 

Polestar 4 - Takaosan muotoilu

Enemmän tilaa ja parempi näkyvyys

Polestar Preceptin keskeistä muotoiluelementtiä hyödyntävässä Polestar 4:ssä ei ole takaikkunaa. Se mahdollistaa pidennetyn panoraamakaton, tilavan matkustamon ja runsaan pääntilan, samalla kun taaksepäin suunnattu HD-kamera tarjoaa laajemman, esteettömän näkymän taaksepäin.

Ulkopuolen muotoilu

Takaikkunan poistaminen ja taaksepäin suunnatun HD-kameran lisääminen parantaa sisätiloja ja näkyvyyttä taaksepäin. 

Lasikatto

Läpinäkyvästä läpinäkymättömäksi hetkessä. Nestekiteiden ansiosta sähkökromaattinen lasikatto heijastaa valoa ja vähentää häikäisyä. Panoraamanäkymä ulos. Avoin ja tilava tunnelma sisällä.

 

Polestar 4

Sisätilat

Matkustajien ympärille kaartuva sisätila. Tilaa matkustaa mukavasti. Sähkötoimiset istuimet edessä ja takana. Polestar 4 tekee matkasta määränpään. 

Sisätilan valaistus on saanut inspiraationsa aurinkokunnasta. Valolinja kiertää matkustamon ympäri ja luo tunnelmaa yhdeksän planetaarisen teeman avulla.

Sisäänrakennetun Googlen ansiosta Polestar 4:stä tulee välittömästi osa kuljettajan digitaalista ekosysteemiä ja se tarjoaa tuttujen sovellusten autoa varten optimoidut versiot. Ohjaa auton toimintoja, suunnittele reittejä, käynnistä sovelluksia ja aktivoi jopa kodin älylaitteita puhekomennoilla. Google Assistant² ja Google Home -integraatio ovat vakiovarusteita.

 


Auton kokonaishinta 63 900,00 €, käsiraha 16 800,00 €, luottosuhteen perustamiskulu 190,00 €, sopimusaika 84 kk, käsittelymaksu 9,00 €/erä, korko 0,99%, rahoitettava osuus 47 290,00 €, kk-erä 412,84 €. Viimeinen suurempi maksuerä 15 975,00 €.Todellinen vuosikorko 1,42%. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitustarjous voimassa toistaiseksi.

Polestar - Heti toimitukseen - esittelyautot