Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Espace E-Tech full hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Renault Espace E-Tech full hybrid

Renault Espace E-Tech full hybrid

Renault Espace E-Tech full hybrid

Espace on edistyksellisen E-Tech full hybrid -voimalinjansa ansiosta hämmästyttävän taloudellinen, WLTP-kulutus vain 4,6 l/100 km. Tiloihinsa, varusteisiinsa ja ominaisuuksiinsa nähden uusi Espace on suorastaan edullinen. Espacen kuudes sukupolvi tarjoaa kaikki edeltäjiensä vahvuudet aiempaa kompaktimmassa koossa. Tiloihinsa, varusteisiinsa ja ominaisuuksiinsa nähden uusi Espace on suorastaan edullinen. Suomen mallisto on aina huippuvarusteltu ja se alkaa 45 590 euron hinnasta

Hyödynnä nyt lisäetusi 30.4 saakka:

-Talvirenkaat hintaan 690 €
-Takuu nyt jopa 6 vuotta* - Etu yhteensä jopa yli 3000€ .Voit yhdistää edut nyt myös edulliseen 3,9 % + kulut rahoitukseen!

*Jatkotakuu 5.-6. vuotta nyt veloituksetta (arvo 650 €).

 

Täysin uusi Renault Espace

  • 7- tai 5-paikkainen
  • 200hv E-tech full hybrid
  • 777l tavaratilan tilavuus
  • 984cm2 openR-näyttöjen yhdistelmä

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

Oulu 020 7788 290

Kemi 020 7788 880

Kajaani 020 7788 480

Rovaniemi 020 7788 315

Ylivieska 020 7788 882

Kuusamo* 020 7788 290

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


Tila tuo aitoa ylellisyyttä

Kuudennen sukupolven ajaton konsepti, täysin uusi Renault Espace E-Tech full hybrid näyttää kaikille, mitä 7-paikkainen SUV on tänä päivänä. Sen muotoilu yhdistelee sulavaa siluettia veistoksellisiin muotoihin. Sen 200 hevosvoimainen E-Tech full hybrid moottori määrittelee uudella tavalla ajomukavuuden ja sen kehittyneet teknologiaratkaisut tarjoavat uuden näkökulman matkustamiseen.

 

Mukavuutta ja kokemuksellisuutta

Espacen openR link -multimediajärjestelmässä on sisäänrakennettu Google*, joka lisää huomattavasti käyttömukavuutta ja helpottaa arjen toimintoja. Ääniohjauksella helpotat säätöjen tekemistä kesken ajomatkan*. Voit ladata suoraan autoosi yli 50 suosikkisovellustasi. Lisäksi toimintamatkasta jopa 80% ajosta onnistuu sähköllä kaupunkiolosuhteissa!* Tämä vahvistaa sähköisen ajamisen tuntua tässä full hybridissä!

Eleganttia tyyliä

Teräväpiirteinen keula, sulava siluetti, tyylikäs virtaviivaisuus ja katon panoraamaikkuna henkivät uuden ajan premium SUVin tyyliä.

jokainen paikka suunniteltu sinua varten

Valitsit minkä istuimen tahansa, on paikka suunniteltu sinun matkustusmukavuuttasi silmällä pitäen. Valaistu suuri kattoikkuna (versiosta riippuen), pikkutarkasti suunniteltu sisusta ja jopa 7 hengen vetoisuus vakuuttavat. Matkustamo mukautuu tarpeisiisi. Saatavilla on 7 ja 5 -paikkaiset versiot.

 

ULKOASU JA OMINAISUUDET

Uusi Renault Espace on suuri, voimakas, tyylikäs ja tasapainoinen. Sivuprofiilissa korostuvat katumaasturin tyyliominaisuudet lokasuojista korin alaosan suojukseen. Ajovalot on toteutettu Renaultille nykyään ominaisilla C-muotoisilla täys-LED-valoilla.

Renault Espace tuodaan Suomeen kolmella varustetasolla, joilla on kullakin oma tyylinsä. Perusmallina on Techno, jossa on 19-tuumaiset kevytmetallivanteet ja ikkunalistat kiillotettua kromia. Etusäleikön listat ovat korin väriset ja kattokiskot satiinista alumiinia. Esprit Alpine korostaa urheilullisuutta, mikä näkyy niin ulkonäössä kuin sisustuksessa. Etusäleikkö on ruutulippumainen ja ikkunalistat, kattokiskot sekä merkit ovat tummia. Iconic on kolmikon ylellisin ja siinä on Esprit Alpinen tapaan suuremmat 20-tuumaiset pyörät. Korin yksityiskohdat sekä ikkunalistat ja kattokiskot ovat mustia.

 

Hämmästyttävää ketteryyttä

Espace on kookas ja samalla hämmästyttävän ketterä katumaasturi. Suuri 18 sentin maavara ja kookkaat 19- tai 20-tuumaiset pyörät tuovat Espacelle katumaasturimaista ulkonäköä ja parantavat sen kulkua vähän hankalammissa paikoissa. Techno-varustelutasoa lukuun ottamatta vakiovarusteena on 4Control Advanced -nelipyöräohjaus, joka pienentää kääntöympyrän 11,6 metristä 10,4 metriin, mikä on samaa luokkaa kuin useampaa kokoluokkaa pienemmässä Renault Cliossa.

Uudessa aiempaa kehittyneemmässä nelipyöräohjauksessa takapyörät kääntyvät alhaisissa nopeuksissa enimmillään aiemman 3,5 asteen sijaan nyt 5 astetta vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörät. Suuremmissa yli 50 km/h nopeuksissa takapyörät kääntyvät enintään yhden asteen samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää auton suuntavakavuutta. Espacen ominaisuuksia ja luonnetta toimintaa voi säätää monipuolisesti 4Controlin avulla. Valittavana on peräti 13 asetusta, joilla voi painottaa joko mukavuutta tai urheilullisuutta.

 


 

Sisätilat

Uusi Renault Espace on 4,72 metriä pitkä eli 14 senttiä edeltäjäänsä lyhyempi. Siitä huolimatta matkustajille on aidosti enemmän tilaa. Matkustamon pituus kojelaudasta kolmannen rivin selkänojaan on peräti 2,48 metriä. Espacen vahvuuksiin on aina kuulunut mukavuus, jota on vielä lisätty uuteen sukupolveen. Toisella rivillä tilaa on kuin lentokoneen ensimmäisessä luokassa. Istuimissa on 22 sentin pituussäätö, millä jalkatilan saa kasvatettua 32 senttiin. Lisäksi selkänojassa on kallistussäätö, jolla voi loihtia itselleen erittäin mukavan ja rentouttavan matkustusasennon.

 

Muunneltavaa matkustamista

Koska Espace on Renaultin uusi huippumalli, sen vakiovarustelu on aina kattava. Kaikissa versioissa Technoa myöten on vakiona muun muassa 12,3-tuumaisen muunneltavan digitaalimittariston ja kojelaudan keskelle sijoitetun pystysuuntaisen kosketusnäytön yhdistelmä, johon kuuluvat niin navigointi kuin peruutuskamera.

Kuljettajan apuna on monipuolinen valikoima avustavia järjestelmiä ja pysäköinnissä auttavat etu-, taka- ja sivupysäköintitutkat. Mukavan asennon löytymistä auttavat edessä istuimien sähkösäädöt, joiden lisäksi kuljettajan istuimessa on säädettävä ristiselän tuki ja hierontatoiminto. Tavaratilan käyttöä helpottaa handsfree-toiminnolla varustettu sähkötoiminen takaluukku.

 

Moottorina erittäin taloudellinen hybridi

E-Tech full hybrid

Täysin uudessa Espacessa on kolmesylinterinen 1,2-litrainen bensiiniturbo, joka kehittää 96 kw (130 hv) ja 205 newtonmetriä. Pääsähkömoottori kehittää 50 kw ja yhtä suuren 205 Nm vääntömomentin. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 18 kw (50 Nm) tehoinen starttigeneraattori. Voimalinjan yhteisteho on 146 kw (200 hv), mikä varmistaa sujuvan liikkumisen.

Vauhtia vähennettäessä ja jarrutettaessa energiaa kerätään talteen energiasisällöltään kahden kw (400 V) litiumioniajoakkuun. Kaupungissa voidaan liikkua jopa 80% ajasta sähköllä, mikä tarkoittaa max. 40% pienempää kulutusta tavalliseen bensiinimoottoriin verrattuna. Kulutus on pienentynyt edellisestä Espace-sukupolvesta peräti 35%. Yhdistetty kulutus on kaikissa versioissa auton kokoluokkaan nähden erittäin alhainen alle viisi litraa sadalla.

Renaultin E-Tech full hybrid yhdistää sarja- ja rinnakkaishybridien parhaat puolet, minkä lisäksi järjestelmä ennakoi nyt moottorien toimintaa ja vaihteiden käyttöä karttatietojen ja topografian avulla seitsemän kilometrin päähän. Monitilavaihteisto valitsee parhaan välityksen 15 vaihtoehdosta ajajan sitä huomaamatta ja vaihtelee myös ajotilaa viiden vaihtoehdon välillä. Liikkeelle lähdetään aina miellyttävästi ja äänettömästi sähköllä.

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot