Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Austral E-Tech full hybrid

Uusi Renault Austral E-Tech full hybrid

Täysin uusi Renault Austral E-Tech full hybrid

Täysin uusi Renault Austral E-Tech full hybrid

 

Täysin uudessa Austral-mallissa yhdistyvät tasapainoiset mittasuhteet, voimakkaan näköinen keula sekä hienostuneet ledivalot. Sen tyylikkäitä linjoja korostavat kiiltävän musta katto sekä sivuprofiilin suojaukset vahvistavat katumaasturin voimakasta ulkoasua. Pian saatavilla oleva E-Tech full hybrid 200 hv on näyttävä ja vakuuttava kokemus.

Katso Renault Austral hinnasto.

  • jopa 80 % kaupunkiajosta sähköllä
  • jopa 130 km/h sähköllä 1)
  • 4,6 l/ 100 km

 

Hyödynnä nyt lisäetusi 30.4 saakka:

-Talvirenkaat hintaan 690 €
-Takuu nyt jopa 6 vuotta* - Etu yhteensä jopa yli 3000€ .Voit yhdistää edut nyt myös edulliseen 3,9 % + kulut rahoitukseen!

*Jatkotakuu 5.-6. vuotta nyt veloituksetta (arvo 650 €)

 

1)Riippuen akun varaustasosta ja ajotyylistä. Malliston CO2 103 - 146 g/km, WLTP-yhd. kulutus 4,5 – 6,5 l//100 km. Ilmoitetut kulutus- ja CO2- arvot ovat WLTP-testistandardin mukaisen laboratoriotestin mukaisia tuloksia. Sähköllä ajon osuus Renaultin sisäisen testin mukainen. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Teknistä mukavuutta 

Renault Australin matkustamon suurin innovaatio on openR-järjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*. Australissa on jopa yli 50 appia käytettävissäsi. OpenR -multimedianäyttö koostuu kahdesta suuresta, täysin integroidusta näytöstä, jotka takaavat poikkeuksellisen visuaalisen kokemuksen. Kokonaispinta-ala 984 cm2 – yksi suurimmista luokassaan!

 

Tilava ja muunneltava

Innovatiivisesti muotoillut etuistuimet, joiden välissä on runsaasti tilaa ja langaton lataus älypuhelimellesi. 35 litraa säilytystilaa helposti saatavilla ja muunneltavissa. Takapenkit on jaettu epäsymmetrisesti ja sen puoliskoja voi säätää pituussuunnassa toisistaan riippumatta 16 cm, mahdollistaen luokkansa suurimman jalkatilan. Tavaratilan kapasiteetti on jopa 575 litraa versiosta riippuen. Sähkötoiminen takaluukku helpottaa tavaroiden pakkaamista autoon.

 

 

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella

Sujuvoita ajokokemustasi openR link -multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella*. Ääniohjauksella helpotat säätöjen tekemistä kesken ajomatkan. Voit ladata suoraan autoosi jopa yli 50 suosikkisovellustasi

 

*Googlen toiminnoissa on maa-, kieli- ja sisältökohtaisia eroja.

 


 

INTUITIIVINEN NAVIGOINTI

OpenR link -multimediajärjestelmän ja Google Maps* navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

 

YKSILÖITY KOKEMUS

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Google-järjestelmällä* tallentaa niin tunnelmaan kuin ajamiseen liittyvät valinnat muistiin. Älykäs auto tuntee sinut ja muokkautuu mielesi mukaiseksi.

 

HUIKEASTI NÄYTTÖPINTAA

Yksi suurimmista digitaalisista näyttöpinnoista, jopa 774 cm² pinta-ala on jaettuna kahdelle 12'' näytölle. Ainutlaatuinen ja mukaansatempaava kokemus syntyy openR -link multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella* sekä uuden sukupolven openR-kojelaudan optimoiduilla väreillä. Lisäämällä tuulilasin heijastusnäytön, saat yhteensä huimat 984 cm² näyttöpintaa käyttöösi.

 

TUO SOVELLUKSESI MUKANA AUTOON

Hallinnoi suosikkisovelluksiasi Google-tilisi* avulla autossa, aivan kuten puhelimessasi. Nauti suosikkisovelluksistasi ja kuuntele esimerkiksi lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

 

LAADUKAS Harman Kardon -ÄÄNENTOISTO

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).

 

32 KULJETTAJAA AVUSTAVAA JÄRJESTELMÄÄ

Hallitse tietä 32 edistyksellisen kuljettajaa avustavan järjestelmän avulla.

 

AJAMINEN

Uuden sukupolven 9,3” heijastusnäyttö, älykäs mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen ajoavustin ja monia muita. Ota tie haltuusi nostamatta katsettasi pois siitä. Tee matkoistasi sujuvampia kuljettajaa avustavien järjestelmien avulla.

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot