Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo EX90 - uusi täyssähköinen katumaasturi

Volvo EX90 - uusi täyssähköinen katumaasturi

Volvo EX90 - uusi täyssähköinen katumaasturi

Volvo EX90 - uusi täyssähköinen katumaasturi

Tasainen teho tekee joka ajosta muistamisen arvoisen

  • Toimintamatka sähköllä Enintään 585km
  • Latausaika (nopea lataus 10–80 %) 30min
  • TEHO 408hv
  • Kiihtyvyys (0–100 km/h) 5.9s

 

Luvut ovat alustavia. Ne on johdettu Volvo Carsin Volvo EX90:lle tekemistä arvioista ja laskelmista, eikä niiden yleispätevyydestä anneta takuita. Toimintamatka ja energiankulutus todellisissa olosuhteissa vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan. Latausajat ovat riippuvaisia eri tekijöistä, kuten ulkolämpötilasta, akun lämpötilasta, latauslaitteistosta sekä akun ja auton kunnosta. Ajoneuvojen sertifiointi on kesken.

 


 

Volvo EX90 lyhyesti

7 istuinta

Uudessa Volvo EX90-katumaasturissamme on seitsemän mukavaa, aikuisille mitoitettua istuinta.

100-prosenttisen sähköinen katumaasturi

Neliveto ja yhden polkimen ajo tekevät matkasta sekä innostavan että rentouttavan.

Laadukas äänentoisto

Volvo EX90:een räätälöity Bowers & Wilkins -äänentoisto tarjoaa omaa luokkaansa olevan 3D-tilaäänikokemuksen.

Uusia turvallisuusominaisuuksia

LiDAR-anturien ja matkustajien tunnistuksen ansiosta Volvo EX90:n vakioturvavarustelu on Volvon kaikkien aikojen paras.

 

Kysy tarkemmin omalta Volvo -myyjältäsi!

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

 


 

Volvo EX90 - uusi täyssähköinen katumaasturi

Turvallisuuden uusi taso

Olemme kaikki vain ihmisiä. Siksi teemme joskus virheitä. Jos elämä joskus vie huomiosi toisaalle, me autamme sinua pysymään turvassa. Nollan kolarin visiomme ja uusi Volvo EX90 vievät meidät turvallisuuden uuteen aikakauteen.

 

Kuljettajaa tarkkaileva järjestelmä

Kaksi sisätila-anturia ja kapasitiivinen ohjauspyörä syöttävät tietoja algoritmille, joka on yhteydessä auton ulkoantureihin. Kuljettajaa tarkkaileva järjestelmä voi huomata, oletko väsynyt tai harhaileeko keskittymisesi ja ymmärtää, milloin sen on kenties puututtava peliin ja tarjottava tukea.

Matkustajien tunnistus

Uusi matkustajien tunnistusjärjestelmä auttaa varmistamaan, ettei kukaan jää vahingossa autoon mahdollisesti vaarallisessa tilanteessa. Järjestelmä hälyttää, jos se tulkitsee nukkuvan lapsen tai torkkuvan koiran jääneen vahingossa lukkojen taakse autoon. Samalla auton ilmastointijärjestelmä voi auttaa minimoimaan hypotermian tai lämpöhalvauksen riskin.

Suora reitti yli risteyksen

Volvo EX90 avustaa kuljettajaa risteyksissä reagoimalla lähestyviin ajoneuvoihin vasemmalle käännyttäessä, mutta se myös varoittaa kuljettajaa

 


 

LiDAR- ja Safe Space -tekniikka

Volvo EX90:n ulkoisia antureita, tutkia, kameroita ja ultraääniantureita täydentää LiDAR-tekniikka, joka skannaa jatkuvasti auton edessä olevaa ympäristöä ja auttaa luomaan tarkan arvion ympäristön kohteiden muodosta ja koosta kolmiulotteisina. Yhdistämällä ulkoisen ympäristön havainnoinnin kuljettajan tilan valvontaan voimme havaita milloin kuljettaja tarvitsee ylimääräistä tukea ja ottaa tällöin käyttöön tarvittavat toimet turvamarginaalien säilyttämiseksi.

Pilot Assist – kehittynyt kuljettajaa tukeva tekniikka

Volvo EX90:n kehittynyt kuljettajaa tukeva tekniikka tekee matkastasi sujuvamman ja rentouttavamman. Auto voi auttaa sinua pitämään silmällä liikennettä ja kaistamerkintöjä, ja se voi tukea ajamistasi mukauttamalla ajonopeuttasi ja etäisyyksiä kulloistenkin ajo-olosuhteiden mukaan. Se voi hallita nopeutta jyrkissä kaarteissa ja tukea ohjausta kaistaa vaihdettaessa. Jos auto havaitsee minkäänlaisia merkkejä siitä, että kuljettaja ei reagoi, se voi jarruttaa auton pysähdyksiin kaistalla pysyen.

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot