Volvo V90

Volvo V90

Volvo V90

Volvo V90. Mukavuuden tyyssija. Valmiina seikkailuun.

Elegantti irtiotto arjesta. Huomisen huomioiva ajokokemus.

 

  • V90 Recharge

Recharge on Volvon uusi täyssähköautojen ja lataushybridien mallisto. V90 Recharge tuottaa enemmän tehoa mutta vähemmän ympäristövaikutuksia.

  • V90

Saatavilla on myös V90-kevythybridiversioita bensiini- tai dieselmoottorin kanssa. Ne varmistavat sujuvan matkanteon vähentämällä polttoaineen kulutusta ja päästöjä mutta tarjoamalla enemmän tehoa.

 


 

Volvo V90 -mallin upea muotoilu.

Esittely

Kuvatut ominaisuudet voivat olla lisävarusteita, eikä niitä välttämättä ole saatavilla kaikkien tyyli- ja moottorivaihtoehtojen kanssa.

Lataa ja aja

V90-lataushybridissä sähkömoottori ja bensiinimoottori toimivat yhdessä, mikä tarkoittaa vähemmän päästöjä, parempaa vetopitoa ja enemmän tehoa.

Muokkaa tilaasi

Runsaat ja laajennettavat tilat antavat paljon vapauksia rentoon matkantekoon. Kokoa perhe yhteen, pakkaa kaikki matkatavarat mukaan ja ota elegantti irtiotto arjesta.

Avoin taivas

Avattavan ja kallistettavan panoraamakaton ansiosta voit nauttia ulkoilmasta ja ihastella maisemia. Avoin taivas sormenpäidesi ulottuvilla.

Täydellistä ääntä

Täydellisesti sijoitetut Bowers & Wilkins -kaiuttimet tuottavat niin kirkkaan äänenlaadun, että voit kuvitella itsesi konsertin eturiviin – istuinpaikastasi riippumatta.

Volvo V90 Tee vaikutus auton uusituilla ulkoisilla piirteillä ja kromatuilla yksityiskohdilla, kuten uudella kromisäleiköllä.

Kiiltoa pintaan

Tee vaikutus auton uusituilla ulkoisilla piirteillä ja kromatuilla yksityiskohdilla, kuten uudella kromisäleiköllä.

Auttava käsi

Kuljettajan aputeknologia kaarrenopeuden säätötoiminnolla mukauttaa nopeuttasi automaattisesti ja tekee ajamisesta mukavampaa ja tarkempaa kaikissa liikenneolosuhteissa.

Turvaa paikkasi

Neljä teräväpiirtokameraa näyttävät 360° lintuperspektiivin pysäköintialueesta, joten voit liikkua ahtaissakin paikoissa itsevarmasti.

Suunniteltu sytyttämään

Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi Volvo V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan.

Ylläpidä tasoasi

Nopeasti reagoiva takailmajousitus ylläpitää auton korkeutta, vakautta ja mukavuutta ja tekee ajomatkoista sulavia matkatavaroiden määrästä riippumatta.

 

Valitse V90 Recharge -mallille oma tyyli

Recharge on Volvon uusi täyssähköautojen ja lataushybridien mallisto.

  • V90 Recharge R-Design (lataushybridi) - Upeaa muotoilua
  • V90 Recharge Inscription (lataushybridi) - Hienostunutta eleganssia

Valitse V90:lle oma tyyli

Kevythybridiversiot vähentävät polttoaineen kulutusta ja päästöjä, mutta tarjoavat enemmän tehoa.

  • V90 Momentum - Erottuvaa mukavuutta
  • V90 R-Design - Upeaa muotoilua
  • V90 Inscription - Hienostunutta eleganssia

 

Muotoilu

Loimme V90:n maailmaan, joka vaatii monikäyttöisyyttä ilman kompromisseja eleganssin ja hienostuneisuuden suhteen. Ulkoiset siistit linjat ja tilava valoisa matkustamo varmistavat, että voimakkaan upea ulkokuori yhdistyy jokapäiväiseen käytännöllisyyteen. Tyylikkäästi muotoillun ulkoasun alla piilee aktiivinen alusta, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän tarkkaa ajettavuutta ja ylellistä mukavuutta.

Teknologia

V90-mallissa teknologia tukee – eikä tukahduta – sinua. Kaikki edistykselliset ominaisuudet puoliautonomisesta ajotekniikasta
– joka tekee ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa – T8 Twin Engine -plug-in-hybriditekniikkaan on kehitetty parantamaan ajokokemusta. Älykäs tekniikka pitää sinut saumattomassa yhteydessä autoosi
ja ympäröivään maailmaan. Uusimmat turvallisuusinnovaatiot varmistavat, että voit ajaa rauhallisin mielin tietäen, että V90 huolehtii sinusta, matkustajista ja muista tiellä liikkujista. Tämä on Volvon sportswagonin uusi tuleminen. Parempaa elämänlaatua joka päivä.

Turvallisuus

Uusimmat edistysaskeleemme puoliautonomisissa ajotekniikoissa antavat sinun nauttia sulavasta, intuitiivisesta ajamisesta aina pysähdyksistä moottoritienopeuksiin asti. Jotta ajaminen olisi vaativassa liikenteessä vähemmän stressaavaa,
kehitimme Pilot Assist -ohjaustuen ja mukautuvan vakionopeudensäätimen. Volvosi auttaa sinua ylläpitämään automaattisesti
sopivaa turvaväliä edessä olevaan autoon. Tekniikka mukauttaa nopeuttasi ja pitää sinut kaistan keskellä tekemällä automaattisesti pieniä ohjausliikkeitä. Järjestelmä on myös älykäs: auto käyttää navigointijärjestelmän karttatietoja ja tunnistaa edessä olevat mäet ja säätää nopeuttasi niiden mukaan optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.
Tekniikka tekee myös nykivässä liikenteessä ajamisesta vaivattomampaa. Autosi ylläpitää asetettua turvaväliä ja seuraa edessä olevaa autoa ja voi jarruttaa tarvittaessa automaattisesti pysähdyksiin asti. Ja jos edessä oleva auto tekee vain lyhyen pysähdyksen, autosi alkaa seurata sitä, kun se alkaa jälleen liikkua. Tämä tekee ajamisesta turvallisempaa ja helpompaa. Tavoitteena on optimoida hallinnan tunne, mukavuus ja käytännöllisyys.

 

Volvo V90 D3 Momentum aut. alkaen: autoveroton hinta 41 000 €, autovero 8 622,50 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 50.222,50 €. EU-yhd. 5,9 l/100 km, CO2 155 g/km. 
Volvo V90 D3 Inscription Edition aut. alkaen: autoveroton hinta 41 400 €, autovero 8 533,09 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 50 533,09 €. EU-yhd 5,9 l/100 km, CO2 154 g/km. Volvo V60 B3 MHEV Momentum aut. alkaen: autoveroton hinta 33 800 €, autovero 7 098,47 €, toimituskulut 600 €, yhteensä 41 498, 47 €. EU-yhd. 6,9 l/100 km, CO2 155 g/km. 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot