Etusivu Ajankohtaista Wetteri Kajaanin vauriokorjaamo muuttaa!

Kajaanin Wetterin vauriokorjaamo muuttaa!

Kajaanin Wetterin vauriokorjaamo muuttaa Sokajärventieltä Syväojankadulle.

Vauriokorjaamo aloittaa Syväojankatu 5:ssä 2.1.2024. Uuteen osoitteeseen muuttava vauriokorjaamo toimii kiinteistössä, jossa Wetterillä on tällä hetkellä Mercedes-Benz, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu ja Kian myynti.

Samassa Syväojankadun kiinteistössä toimii myös huoltopalvelu sekä raskaan kaluston huolto ja korjaus Mercedes-Benz, Scania, Sisu, Man, Fuso -merkkien osalta.

 

 

VAURIOKORJAUS WETTERILLÄ

 

 

Liikenteessä sattuu ja tapahtuu päivittäin ja sitä varten on olemassa auttava ja palveleva vauriokorjauspalvelumme.

Kolarikorjauksissa noudatamme merkkikohtaisia korjausohjeita ja käytämme alkuperäisiä varaosia. Vauriokorjaamon osaaminen ja työvälineet täyttävät edustamiemme automerkkien erittäin korkeat laatuvaatimukset.

Vahingon sattuessa omalle kohdallesi seuraa alla olevia ohjeita tai ota yhteyttä suoraan paikkakuntasi vauriokorjaamoon ja saat toimintaohjeet mitä tehdä seuraavaksi.

Toimimme asiantuntijanasi vahinkoja arvioitaessa ja avustamme sinua vahinkoilmoituksen laatimisessa. Auton vahinkotarkastus ja korjauskustannuslaskelma tehdään vauriokorjaamolla työnjohtajamme toimesta yhteistyössä vakuutusyhtiösi kanssa.

Saat samalla käyntikerralla autollesi vahinkotarkastuksen ja korjauslaskelman. Voit myös sopia autosi korjausajankohdan tarkastuksen yhteydessä ja sijaisauton varaaminen onnistuu samalla joustavasti avullamme.

Autamme mielellämme kaikissa vahinkoasioissa!

 

Vauriokorjaamo

vauriokorjaamo.kajaani@wetteri.fi

Puh. 040 1677 223