Etusivu Autopaketit

AUTOPAKETIT WETTERILLÄ
Wetterin Huoleton ja Wetteri Warma.

Wetteri Huoleton ja Wetteri Warma palvelupaketit ovat helppoja vaihtoehtoja uuden auton hankintaan! Kiinteän kuukausierän autopaketit ovat saatavilla koko mallistoomme. Kattavasta valikoimastamme löytyy takuuvarmasti vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin, oli sitten kyseessä työsuhdeauto tai yksityiskäyttöön päätyvä pieni, näppärä cityauto. Asiantunteva myyntihenkilökuntamme auttaa Sinua kaikissa autoiluusi liittyvissä asioissa, ja räätälöimme kanssasi juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden.

Wetterin autopaketit ovat yksityisleasingin kaltaisia auton rahoitussopimuksia. Rahoitussopimuksissa on kuitenkin useita hyötyjä auton leasaamiseen nähden. Koska vuokraus on arvonlisäveron alaista toimintaa, nostaa arvonlisävero myös leasingauton laskennallista vuokraa. Osamaksusta sen sijaan arvonlisäveroa ei peritä, joten autopaketilla ostettu auto voi tulla tämän myötä yksityisleasingia edullisemmaksi ratkaisuksi.

Erona yksityisleasingiin myöskään auton arvonalenema ei aiheuta autopakettiasiakkaalle huolia, sillä autolle määritellään jo kauppaa tehdessä taattu hyvityshinta. Tämän lisäksi osamaksulla ostetun auton voi koska tahansa joko lunastaa itselleen, myydä eteenpäin tai vaihtaa uuteen, siinä missä leasingsopimusta ei voi sen määräaikaisuuden vuoksi katkaista kesken sopimuskauden ilman tuntuvia sanktioita.

 

Tutustu autopaketteihimme

Wetteri Huoleton tuo uudella tavalla kaikki autoilun kustannukset yhteen kuukausierään, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia erikseen esimerkiksi huolto- tai vakuutuskustannuksista. Sopimus sisältää auton rahoituksen sekä palvelutason mukaiset autoilua helpottavat palvelut. Sopimuksen päättyessä takaamme sinulle ennalta sovitun takaisinostohinnan, jolloin et kanna riskiä ajoneuvon arvosta. Wetterin valtuutettu merkkihuolto takaa parhaan huolenpidon ja turvalliset kilometrit ilman yllätyksiä - teknisiä tai taloudellisia.

Wetteri Warma palvelupaketti sisältää uuden auton kiinteällä kuukausierällä koko sopimuskauden ajaksi. Sopimuksen päät­tyessä takaamme sinulle ennalta sovitun takaisinostohinnan, jolloin et kanna riskiä ajoneuvon arvosta. Halutessasi saat auton jopa ilman käsirahaa! Voimme myös ostaa autosi ja maksaa osto­hinnan tilillesi, jolloin voit käyttää osan käsirahaksi Wetteri Warma sopimukseen tai vapauttaa nykyisen autosi pääoman kokonaisuudessaan muihin sinulle tärkeisiin hankintoihin.

 

Wetteri Huoleton Logo

Wetteri Huoleton
palvelupaketti.

checkUusi turvallinen, ekologinen ja moderni auto
checkKiinteä kuukausihinta
checkEnnalta sovittu takaisinostohinta
checkOstamme autosi
checkMääräaikaishuollot ja korjaukset
checkRengashotelli ja kausivaihdot
checkSijaisauto huollon ajaksi
checkSisä- ja ulkopesut huollon yhteydessä
checkLiikenne- ja kaskovakuutus halutessasi
checkSaatavissa kaikkiin edustamiimme merkkeihin

 

Wetteri Huoleton Logo

Wetteri Warma
palvelupaketti.

checkUusi turvallinen, ekologinen ja moderni auto
checkKiinteä kuukausierä
checkEnnalta sovittu takaisinostohinta
checkOstamme autosi
checkSaatavissa kaikkiin edustamiimme merkkeihin

 

AUTOPAKETIT OVAT SAATAVILLA KOKO MALLISTOOMME
Kysy lisää myyjiltämme.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ MYYJILLEMME
Myyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.