Wetterin valtuutettu Volvo -merkkihuolto

Volvo -merkkihuolto Joensuun, Kajaani Sokajärventien, Kemin, Kuusamon, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen ja Ylivieskan toimipisteissämme

Huollossa käytössä myös noutopalvelu. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Pitkä kokemuksemme autotehtaan valtuuttamasta merkkihuoltotoiminnasta takaa, että tunnemme autosi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Valtuutetussa merkkihuollossa tehdasohjeiden mukaisesti suoritetut huollot varmistavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Samalla myös autosi takuu säilyy voimassa ja jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkeana.

Mekaanikkomme kouluttautuvat jatkuvasti. Se tarkoittaa, että käytössäsi on aina ajankohtaisin mahdollinen tieto autosi tarvitsemista huoltotoimenpiteistä yhdistettynä vankkaan kokemukseen alalta. Autotehtaan valtuuttamassa merkkihuollossa mekaanikot myös suorittavat autosi huollon aina parhailla mahdollisilla merkkikohtaisilla laitteilla, työkaluilla ja testereillä. Kaikissa huolloissa käytetään vain alkuperäisiä Volvo -varaosia, jotka ovat samanlaisia, kuin autossasi oli sen lähtiessä ensi kertaa tehtaalta. Samalla autosi toimintaa ohjaaviin tietokoneisiin tehdään aina kaikki tarvittavat ohjelmistopäivitykset, joiden ollessa ajan tasalla autosi toimii sekä turvallisemmin että taloudellisemmin.

Volvo -merkkihuoltomme palvelee Joensuun, Kajaani SokajärventienKemin, KuusamonOulunPorin, Rauman, Rovaniemen ja Ylivieskan toimipisteissämme. Varaa huoltoaika suoraan OnLine-palvelussamme 24/7. Voit maksaa huollon laskulla tai sinulle sopivissa erissä Wetteri-Tilillä, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

 

Volvo Omamekaanikko tuntee sinut ja autosi

Volvo -huolto on nyt uudistettu ja entistä henkilökohtaisempi. Wetterillä  sinua palvelee Volvo Omamekaanikko®, joka tuntee sekä sinut että autosi. Voit varata huollon suoraan häneltä ja saat myös aina neuvoja autosi hyvään huolenpitoon. Tervetuloa huoltoon, joka on suunniteltu sinua varten.

Omamekaanikko-toimintamalli on osa Volvo Personal Service -konseptia.  Se tarkoittaa sitä, että sinä voit hoitaa kaikki autosi huoltoasiat jatkossa yhden ihmisen kautta. Uudessa mallissa ei ole kyse pelkästään auton huoltamisesta, vaan paremman kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisesta suoraan sinulle. Uuden toimintamallin myötä yhteydenpito selkeytyy ja ennen kaikkea sinä säästät aikaasi. Malli myös parantaa palvelun laatua. Kun omamekaanikko vastaa koko huoltoprosessista, mahdollisuus virheisiin minimoidaan. Volvo Omamekaanikko® siis huolehtii koko huoltoprosessista huollon ajanvarauksesta auton luovutukseen ja laskun läpikäymiseen. 

Volvo Omamekaanikot palvelevat sinua Joensuun, Kajaani SokajärventienKeminOulunPorin, Rauman, Rovaniemen ja Ylivieskan toimipisteissämme. Löydät omamekaanikkojemme yhteystiedot alta.

 

Huollossa käytössä myös noutopalvelu

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Huollon noutopalvelu ei ole saatavilla Porin ja Rauman toimipisteissämme.

Ajankohtaiset uutiset - Volvo -huolto

 

Huollon yhteystiedot - Volvo

Volvo Omamekaanikot Joensuu

Volvo Omamekaanikot Kajaani, Sokajärventie

Volvo Omamekaanikot Kemi

Volvo Huolto Kuusamo

Volvo Omamekaanikot Oulu

Volvo Omamekaanikot Pori

Volvo Omamekaanikot Rauma

Volvo Omamekaanikot Rovaniemi

Volvo Omamekaanikot Ylivieska

 

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajoneuvon rekisteri- ja merkkitieto nopeuttavat yhteydenoton käsittelyä.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.


Volvo auton huolto ja korjaus

Varaa Volvo autohuolto Wetteri OnLine -palvelussamme suoraan netissä 24/7. Palvelusta näet autokorjaamopalveluidemme hinnat. Huollossa käytetään alkuperäisiä Volvo varaosia. Autotehtaan valtuuttamat Volvo autohuolto- ja vauriokorjaamopalvelumme ovat saatavilla Joensuun, Kajaani Sokajärventien, Kemin, Kuusamon, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen ja Ylivieskan toimipisteissämme.

Volvo auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.