Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Bmw i8 Roadster - Ajankohtaista Wetterillä

Bmw i8 Roadster

BMW i8 Roadster.

Uuden aikakauden ikoni.

Tulevaisuus hahmottuu – aivan ensimmäisen BMW i8 Roadsterin muodossa. Innostava, kiehtova ja valmis määrittelemään vapauden uudelleen. Varauksetonta ajamisen iloa niin pitkälle kuin tietä riittää. Jo ikonisen muotoilun näkeminen saa adrenaliinitason nousemaan. Yhtä sukkelaan kierroslukumittari syöksähtää ylöspäin: Innovatiivisen Plug-in Hybrid -voimanlähteen teho on 374 hv ja vääntö 570 Nm. Se kiihdyttää BMW i8 Roadsterin 4,6 sekunnissa nollasta nopeuteen 100 km/h. Näin koetaan ennätysajassa uudenlainen vapaus. BMW i8 Roadster alkaen 181 356,32 €.

 


 

Uljas olemus.

BMW i8 Roadster on futuristinen pienintä yksityiskohtaa myöten. Tulevaisuutta henkivät linjat puhuvat muotokieltä, joka tuskin voisi olla dynaamisempaa. Huomiota herättävin ominaisuus: kevyestä hiilikuituvahvisteisesta muovista (Carbon) valmistetut ylöspäin avautuvat ovet, jotka ovat vaikuttavan näköiset ja joiden avaaminen sujuu vaivattomasti.

Urheilullinen keula viestittää myös yksilöllistä luonnetta. BMW:n kaksiosaista jäähdyttimen säleikköä reunustavat täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot ja uudistetut Air Curtain -ilmaverhot. Konepellistä alkava V:n muotoinen Black Belt jatkuu koko korin matkalta ja korostaa matalaa siluettia. Streamflow-design eli virtaviivainen muotoilu optimoi lisäksi ilmanvirtausta ja saa aikaan verrattoman aerodynamiikan. BMW i8 Roadster on siten muodon ja funktion täydellinen kokonaisuus, joka tuntee vain yhden päämäärän: äärimmäisen vapauden.

 

 

Ainutlaatuinen sisätila.

Myös BMW i8 Roadsterin sisätila todistaa sen ainutlaatuisuudesta. Tämän tekee ylellinen varusteversio Accaro Amido/E-Copper selväksi jo ensi silmäyksellä. Sisätila heijastaa lisäksi ulkopuolen muotoilun luonteenomaisia linjoja luoden futuristisen dynaamisuuden koko ohjaamoon. Keskikonsoli on hiukan käännetty kuljettajan suuntaan, ja käyttö- ja hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajakeskeisesti ja selkeästi siten, että niiden käyttö on intuitiivista. Uudet sähkötoimisesti säätyvät ja muistitoiminnolla varustetut urheiluistuimet tarjoavat optimaalisen sivuttaistuen ja erinomaisen mukavuuden. Istuinten takana on lisäsäilytyslokeroita. Lisävarusteena saatavassa Travel-paketissa on käännettävät jakajaelementit ja lisäovitasku nappanahkaa.

LED-tekniikalla toteutettu sisätilan valaistus pitää huolen miellyttävästä tunnelmasta pimeällä ajettaessa. Ovien muotolinjoja, kojelautaa, keskikonsolia ja ohjauspyörää korostaa valaistus, jonka väreinä on valinnan mukaan ja vuorotellen EfficientDynamics Blue, Amber Yellow ja White.

 

Mullistava urheiluauto.

BMW i8 Roadster salpaa hengen jopa vastatuulelta. Se johtuu sen urheilullisesta olemuksesta mutta ennen kaikkea virtaviivaisesta korista, johdonmukaisesta kevytrakenteiden käytöstä ja Layering-muotoiluna toteutetuista LED-takavaloista, joita ajoilmavirtaukset suorastaan hyväilevät.

 

50-51 g/km.

Ajat edellä etkä jätä käytännössä mitään jälkeesi. BMW i8 Roadsterin älykkään energianhallinnan ansiosta. Se koordinoi sähkömoottorin ja akun sekä polttomoottorin yhteistoimintaa, joka tähtää aina maksimaalisiin suorituksiin minimaalisella kulutuksella. Näin syntyy suorituskykyinen Plug-in Hybrid -järjestelmä, jonka tehotaloudellisuus on erinomainen. Tämän todistavat yhdistetty kulutus vain 2,2 l/100 km ja CO2-päästö enintään 50–51 g/km vakuuttavasti.

 

 

Kuin keihäänkärki. Hiilikuituvahvisteista muovia.

Ota johtopaikka. Uudella BMW i8 Roadsterilla se on helppoa. Eräs syy siihen on sen poikkeuksellinen kevytrakennekonsepti: LifeDrive-arkkitehtuuri. Se koostuu Drive-moduulista eli alumiinisesta alustasta sekä Life-moduulista, joka on huippulujasta hiilikuituvahvisteisesta muovista valmistettu erittäin kevyt matkustamo. Molempien osien paino on optimoitu viimeistäkin grammaa myöten, jotta ajan hengen mukainen kestävän kehityksen henki ja aito urheiluautomaisuus saadaan pyörille ja tien päälle.

 

Vapaus saavuttaa kaikki.

Lataa tai tankkaa – kumpikin on helppoa aivan ensimmäisessä BMW i8 Roadsterissa. Kattavan tuote- ja palvelupaketin 360° ELECTRIC avulla. Kotona lataat BMW i8:n erittäin vaivattomasti BMW i Wallbox -seinälatausasemasta tai latausjohdolla. Pätevä sähköasentaja antaa henkilökohtaista neuvontaa sekä asentaa ja ottaa käyttöön BMW i Wallbox -seinälatausaseman ammattitaitoisesti. Matkan varrella lataamiseen on tarjolla julkisia latauspisteitä. Seuraavan latauspisteen sijainnin selvität suoraan BMW i8 Roadsterista tai esimerkiksi navigointijärjestelmään liittyvien BMW ConnectedDrive -palvelujen avulla.

 

 

Yhteydet huomista varten jo tänään.

BMW ConnectedDrive tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka verkottavat uuden BMW i8 Roadsterin lähes kaikenkattavasti – jotta mikään ei rajoittaisi älykästä ja ympäristöä kunnioittavaa autoilua. Esimerkiksi navigointiin liittyvät BMW ConnectedDrive -palvelut auttavat aina pääsemään taloudellisimmin perille. iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavan BMW Connected -sovelluksen BMW Remote Services -toiminnoilla voidaan lisäksi tarkastaa kätevästi lukuisia BMW i8 Roadster -autoon liittyviä tietoja. BMW Teleservices -telematiikkapalveluiden avulla BMW i -toimipiste saa aina tiedon autossa ilmenevästä huoltotarpeesta.

 

BMW i Pure Impulse Experience -ohjelma.

BMW i8 Roadster -auton omistajana saat pääsyn etuoikeuksien maailmaan. BMW i Pure Impulse Experience -ohjelma mahdollistaa jäsenilleen ainutkertaisia tapahtumia ja Lifestyle-tarjontaa eri puolilla maailmaa. Ohjelma tarjoaa mielenkiintoisia ja inspiroivia kurkistuksia tekniikan, matkailun, kulttuurin, gastronomian ja muotoilun aihepiireihin.

 

Turvallisesti kärjessä.

Mihin tahansa matka vie, BMW i8 Roadster on valmistautunut kaikkeen lukuisten avustinjärjestelmien ansiosta. Esimerkiksi märällä kelillä ajettaessa jarrulevyiltä poistetaan vesikerros tietyin väliajoin kuivaksijarrutustoiminnon avulla. Tällöin ei tunnu vähäistäkään jarrutusta. Huonolla säällä liikkeellelähtöä helpottaa dynaaminen vetopitotila (DTC), joka vähentää pyörien pyörimistä tyhjää ja pitää huolen mahdollisimman hyvästä pidosta. Ajon aikana siitä huolehtii BMW-nelivetojärjestelmä xDrive, joka mahdollistaa erinomaisen pidon kaikissa tilanteissa. Järjestelmä aktivoidaan hybridikäytössä, ja se jakaa poltto- ja sähkömoottoreiden voiman muuttuvassa suhteessa ja ajotilanteen mukaan kaikille neljälle pyörälle.

 

KATSO LISÄÄ BMW MALLISTOSTAMME

 

BMW i8 Roadster alk. 181 356,32 €.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot