Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW iX3 - Ajankohtaista Wetterillä

BMW iX3

BMW iX3 - 100% sähköauto

BMW iX3

BMW iX3 aloittaa päästöttömän ajamisen ilon uuden aikakauden. Tutustu ensimmäiseen täyssähköiseen BMW Sports Activity Vehicleen, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet: BMW X3:n ajodynamiikan ja premium-laadun sekä viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikan loistavan suorituskyvyn ja tehokkuuden. Toimintamatka on jopa 471 kilometriä ja sähkönkulutus on alimmillaan 18,5 kWh/100 km, joten BMW iX3 asettaa uusia mittapuita. Loppuun asti kehitetty ja täyssähköinen: BMW iX3 tarjoaa jo tänään tulevaisuuden sähköistävää läsnäoloa.

Älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät ja digitaaliset palvelut huolehtivat siitä, että matkanteko on turvallista ja mukavaa joka metrillä. Räätälöityjen BMW Charging -tuotteiden ja -palvelujen avulla lataat BMW iX3 -autosi äärimmäisen vaivattomasti ja tehokkaasti.

Saatavilla myös urheilullisena iX3 M Sport Charged Plus -mallina.

 

Katso hinnasto ja tutustu varustepakettien sisältöön: BMW iX3 hinnasto.

 


 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

BMW iX3 Charged. Virrankulutus 18,6–19 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Sähköinen toimintamatka 459 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähkö-ajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein. *Dow Jones Sustainability Index 2020.

 


 


Katso video: BMW iX3

 

Mikä on sinun syysi?

Sähköistettyjen autojen valikoiman laajentaminen on tärkeä osa ympäristötyötämme. Münchenissä sijaitsevassa akkukeskuksessamme tehdään jatkuvaa tutkimustyötä tulevaisuuden akkujen kehittämiseksi. Käyttämiemme akkujen ei tule olla ainoastaan teknisesti edistyksellisiä, vaan me BMW:llä olemme myös tarkkoja sen suhteen, miten akuissa käytettävät raaka-aineet tuotetaan. BMW Group ja Northvolt louhivat valmistuksessa tarvittavaa kobolttia ja litiumia kaivoksista, jotka täyttävät molempien yhtiöiden korkeimmat vastuullisuusstandardit. Näin varmistetaan raaka-aineiden alkuperän täysi läpinäkyvyys. Uusimman sukupolvemme akuissa kolbotin määrä on myös vähennetty kolmannekseen entisestä.

 

#19: Kestävää ajamisen iloa.

Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa haluamme luoda akuille kestävän kehityksen mukaisen ja eettisen tuotantoketjun, joka kattaa akun koko elinkaaren. Tarkastamme huolellisesti kaikki vaiheet aina kaivokselta akkujen valmistukseen ja kierrätykseen. Näin voit sähköistettyä BMW-autoa ajamalla tehdä mahdollisimman kestävän valinnan.

 

#26: Heti tunnistettava BMW:n muotoilu ja laatu.

BMW iX3:ssa yhdistyvät innovatiivisuus ja vahvailmeisyys. Selkeät, voimakkaat muodot antavat sille modernin ja puristisen olemuksen, ja ilmeikkäät BMW i -tehosteet korostavat tämän ensimmäisen täyssähköisen Sports Activity Vehiclen ainutlaatuisuutta. Näyttävä keula tekee heti ensi vilkaisulla vaikutuksen ennen kaikkea BMW i:lle tunnusomaisella jäähdyttimen säleiköllään, jossa on ritiläkennomainen rakenne ja vaakasuuntaiset koristepalat. Uudelleen muotoillut 20" aerodynamiikkavanteet ja BMW i Blue -värisillä koristeosilla varustettu diffuusori jatkavat erityistä muotokieltä johdonmukaisesti auton perään asti. Sisätilan moderni ja elegantti tunnelma muodostuu yksilöllisistä yksityiskohdista, kuten BMW i -kynnyslistoista ja vakiovarusteena olevasta Ambient-tunnelmavalaistuksesta, jonka oletusvärinä on BMW i Blue. Sähköiseen käyttövoimaan täydellisesti mukautetut mittariston ja monitoiminäytön näytöt korostavat yhdessä keskikonsolissa olevan hienostuneen BMW iX3 -tunnuksen kanssa auton ainutlaatuisuutta. Tämä kaikki ilmentää BMW iX3:n tinkimättömän sähköistävää luonnetta.

 

Uusi BMW iX3 on hyvä valinta monesta eri syystä. Siinä on kaikki, mitä voit odottaa X-mallilta. Sen valmistuslaatu, kapasiteetti, muotoilu ja tekniset ratkaisut ovat ehdotonta huippua. Se antaa 100-prosenttista sähköistä ajamisen iloa tänään ja on yhtä lailla hyvä valinta tulevien sukupolvien hyväksi. Olemme koonneet tälle sivulle joitain monista syistä valita BMW iX3, mikä on sinun syysi?

Katso kaikki syyt miksi valita BMW iX3

 


 

BMW iX3: kysymyksiä ja vastauksia.

 

Milloin BMW iX3 tulee saataville?

BMW iX3 -auton voi nyt konfiguroida ja tilata Wetteriltä. Ota yhteyttä BMW-myyntitiimeihimme ja kerromme lisää!

 

Miten pitkä sähköinen toimintamatka BMW iX3:ssa on?

Sähköinen toimintamatka on jopa 471 km* (WLTP)

 

Mitä tapahtuu, jos navigointijärjestelmään syöttämäni kohde on pidemmällä kuin mihin auton sähköinen toimintasäde yltää?

Navigointijärjestelmä ilmoittaa sinulle reitilläsi tai sen lähellä olevista latausmahdollisuuksista.

 

Mitä latausmahdollisuuksia on saatavilla ja kuinka kauan auton lataaminen kestää?

Suurin mahdollinen latauskapasiteetti on 11 kW (3-vaiheinen AC) tai 150 kW (DC). Pikalatausasemilla (DC) akku voidaan ladata 80 prosentin kapasiteettiin vain 35 minuutissa.

 

TUTUSTU BMW iX -MALLIIN

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot