Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Esittelyssä uusi Ford Kuga.

Esittelyssä uusi Ford Kuga.

Ford Kuga

Esittelyssä uusi Ford Kuga

Sähköinen toimintamatka jopa 69km ja vetokyky jopa 2100kg.

Uusi Kuga on muotoilultaan raikas ja nykyaikainen niin ulkoa kuin sisältä. Kuga SUV-mallissa on uusimpia teknologioita ja uudet sähköistetyt voimansiirrot. Mallissa on vakiona 13,2-tuumainen vaakamallinen kosketusnäyttö ja SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmä pilviyhteyksin. 

Voimansiirtovaihtoehdot ovat:

  • Ladattava hybridi (PHEV), itselataava hybridi (FHEV)  EcoBoost-bensiinimallit'

 

 

Katso Ford Kuga hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Tehokkaampaa hybriditeknologiaa

Parannetut hybridivoimansiirrot: ladattava hybridi (PHEV) ja itselataava hybridi (FHEV) tarjoavat askeleen kohti täyssähköisyyttä ja mahdollisuuden kokea sähköisen voimanlinjan tarjoamaa hienostuneisuutta ja mukavuutta. Sähköisen voimansiirron ansiosta myös päästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät.

Kuga tarjoaa myös lisätukea asiakkaille, jotka haluavat ottaa kaiken hyödyn auton vetokyvystä. 

Mallissa on peräkärryn kiinnittämistä helpottava Trailer Connection Checklist, jota käytetään SYNC 4 -järjestelmän1 ja FordPass-mobiilisovelluksen 11 kautta. Järjestelmässä on kattava lista työvaiheita, joiden avulla sekä vetokoukku että traileri tulee kiinnitettyä oikein ja turvallisesti.

Ladattava Hybridi (PHEV) ja itselataava Kuga Hybrid AWD (FHEV)

Sekä Kuga Ladattavassa hybridissä (PHEV) että itselataavassa Kuga Hybrid AWD (FHEV) -nelivetomallissa on nyt suurempi sähkömoottori ja parannettu voimaa jakava automaattivaihteisto. Tämä tuo merkittäviä etuja suorituskykyyn ja vetokapasiteettin ja tekee autosta entisä monikäyttöisemmän.

  • Kuga ladattava hybridi kiihtyy 0-100 km/h nopeuteen 7,3 sekunnissa
  • Hybridimallien vetokyky on luokkansa paras, 2 100 kg.

 


 

Ford Kuga

Uudistetut ja käytännölliset sisätilat

Mallissa on vähemmän fyysisiä painikkeita, mutta keskeiset hallintalaitteet ja tiedot ovat silti selkeästi ja helposti käytettävissä..

Uuden Kugan monikäyttöisyys. Auton tiloja on helppo mukauttaa tarpeen mukaan ja saada enemmän tilaa joko matkustajille tai tavaroille. Takaistuimia voi liikuttaa 150 mm pituussuunnassa, jolloin istuinten ollessa taka-asennossa takapenkillä on jalkatilaa yli metri. Kun istuimet siirretään kiskon etureunaan, auton tavaratila on jopa 553 litraa. 

Kaikissa Kugan X-malleissa on vakiona 18 suuntaan säädettävät johtavan selkäterveysjärjestön hyväksymät kuljettajan ja etumatkustajan AGR-mukavuusistuimet. Istuimissa on laadukas osittainen Sensico-verhoilu.

 


 

Tehokasta uutta teknologiaa

Kaikissa Kuga-malleissa on langattomat Apple CarPlay ja Android Auto  -yhteydet sekä mahdollisuus yhdistää kaksi älypuhelinta 5G-modeemilla supernopeaa liitettävyyttä ja saumatonta suoratoistoa varten.

  • Matkustusmukavuutta ja turvallisuutta parantavaan Trailer Tow Navigation -navigointijärjestelmä
  • SYNC 4 1 mahdollistaa Fordin langattomat ohjelmistopäivitykset, jotka parantavat auton ominaisuuksia, laatua, ajokokemusta ja käyttömukavuutta ajan mittaan.
  • FordPass-sovelluksen 11 ja datayhteyksien avulla asiakas voi pysyä yhteydessä autoonsa mistä tahansa ja muun muassa tarkistaa polttoainetason, öljyn käyttöiän ja rengaspaineet sekä käynnistää auton etänä.

.

Viimeisimmät kuljettajaa avustavat järjestelmät tuovat varmuutta ajoon

Kugan viimeisimmät kuljettajaa avustavat järjestelmät tuovat ajamiseen varmuutta ja tekevät jokaisen matkan mukavammaksi ja helpommaksi.

  • Aktiivinen vakionopeudensäädin Stop&Go -toiminnolla, risteysavustin
  • 360-asteinen surround-kamerajärjestelmä 
  • Uutena ominaisuutena Kugassa on nyt myös peruutusjarruavustin, jossa on risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä.

 

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot