Ford Explorer SUV

Ford explorer

Ford Explorer  

Ford Explorer Plug-in Hybrid ST-line on yhdistelmä ylivoimaisia SUV-ominaisuuksia.

Tyylikkäästi viimeisteltyjen ja monipuolisten sisätilojen ansiosta jopa seitsemän ihmistä voi matkustaa mukavasti, mutta matkatavaroille jää silti runsaasti tilaa. Elegantti, mutta voimakaslinjainen ulkoasu kertoo osaltaan siitä, mihin tämä auto pystyy. Edistyksellinen plug-in-hybridimoottorijärjestelmä ja älykäs neliveto tarjoavat vaikuttavaa tehoa tarvittaessa ja erinomaista taloudellisuutta kaikissa tilanteissa.

 

Katso Ford Explorer hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Explorer

Sisätilat

Jokainen kojelaudan kaarre,  jokainen tikki ylellisissä nahkaistuimissa. Kaikki sisätiloissa käytetyt materiaalit. Yksikään yksityiskohta ei ole unohtunut Explorerin monipuolisten sisätilojen viimeistelyssä.

  • B&O-äänentoistojärjestelmä
  • langaton älypuhelimen lataus
  • edistyksellinen FordPass Connect -modeemi

 

Hyödynnä älykkäitä ominaisuuksia

FordPass-sovelluksen avulla olet saumattomasti yhteydessä Exploreriisi. Voit seurata autosi sijaintia ja ovien lukitseminen etäyhteydellä tuo mielenrauhaa. Live Traffic –liikennetietojen avulla vältät ruuhkat, ja auton kuntovaroitukset suoraan kännykkääsi pitävät sinut ajan tasalla polttoaineen ja akun tasosta, rengaspaineista ja monista muista asioista.

 

Handsfree Sync 3:n avulla

SYNC 3 pitää sinut yhteydessä. Ohjaa puhelinta, musiikkia ja navigointia edistyneillä puhekomennoilla. Lähetä määränpää FordPass-sovelluksella suoraan auton navigointijärjestelmään. Langattomien OTA-karttapäivitysten ja Live Traffic -tietojen ansiosta reittisi säätyy automaattisesti liikennetilanteen mukaan, joten saavut perille ilman stressiä.

 


 

Ford Explorer

Sähköistä taloudellisuutta

Akun ollessa täyteen ladattu, ajat Ford Explorerilla puhtaasti sähköllä jopa 40km. Näin taitat kauppareissut, koulumatkat ja muut arjen ajot täysin päästöttömästi. Ford Explorer hyödyntää ajon aikana myös jarrutusenergian talteenottoa ja EcoBoost-moottorin tuottamaa energiaa pidentääkseen akunkestoa. Voit tarkistaa akun toimintamatkan kätevästi FordPass-sovelluksella,milloin ja mistä tahansa.

 

Vaivaton lataus

Auton mukana toimitetaan kotikäyttöön sopiva latausjohto, joka sopii kaikkiin tavallisiin pistorasioihin. Sen avulla auton lataus sujuu näppärästi vaikkapa yön aikana. Valinnaisvarusteena on saatavilla kiinteä, seinään kiinnitettävä latausasema, joka mahdollistaa nopeamman lataamisen kotona. Sen avulla tyhjän akun voi ladata täyteen noin 3,5 tunnissa.

 

Saumaton vaihteen valinta

Ford Explorer -malleissa on pyöreä vaihteenvalitsin, joka mahdollistaa edistyksellisen 10-vaihteisen automaattivaihteiston täydellisen hallinnan. Sen ansiosta voit valita vaihteen yksinkertaisesti kääntämällä valitsinta.

 

Matalammat päästöt

Ford Explorerin plug-in-hybridimoottori täyttää tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit. Nämä standardit on suunniteltu parantamaan ilmanlaatua ja vähentämään kasvihuonekaasujen määrää.

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot