Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Puhdasverinen sähköauto

Uuden aikakauden ikoni. Sähköistettyä suorituskykyä. Erinomainen toimintamatka. Nopea lataus. Ja huipputason liitettävyys. Ford Mustang Mach-E. Lähdetään tien päälle.

  • Toimintamatka jopa 600km
  • Kiihtyvyys 0-100km/h 3,8s
  • Pikalataus 119km/10 minuutissa

 

Katso Ford Mustang Mach-E hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E:n ominaisuudet

Edistykselliset kuljettajaa avustavat teknologiat, täysin uuden sukupolven yhteysominaisuudet ja innovatiivisen muotoilun yksityiskohdat: Mustang Mach-E tarjoaa vaivattoman ja nautinnollisen ajokokemuksen, joka on kuin juuri sinulle tehty. Astu tyylikkääseen ja hienostuneeseen ohjaamoon käyttämällä älykästä avaimetonta E-Latch avaus- ja lukitusjärjestelmää.

 

Toiveesi on täytetty

  • Vakionopeudensäädin
  • törmäyksenestoavustin
  • kuolleenkulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä
  • automaattiset kaukovalot 

 

Ajotilat

Mustang Mach-E:ssä voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia omaan tyyliisi sopiviksi. Kolme erilaista ajotilaa (Active, Whisper ja Untamed) muuttavat moottorin ääniä, sisävalaistusta, sekä auton reagointikykyä mielesi mukaiseksi.

 

Akun varaus

Mustang Mach-E on saatavilla kahdella akkuvaihtoehdolla. Voit valita Standard Range tai Extended Range -akun. RWD Standard Range -akun (72,6 kWh) toimintamatka on enintään 470 km, kun taas takavetoinen Extended Range -akku (91 kWh) tarjoaa jopa 600 km (WLTP-testin tulokset) toimintamatkaa.

 

MagneRide® - aktiivijousitus

Tasaisen varma ja luottamusta herättävä ajotuntuma. Aktiivinen MagneRide®-jousitus pitää Mach-E GT:n tiukasti kiinni tien pinnassa säätämällä jousitusta 1 000 kertaa sekunnissa.

 

Aja yhdellä polkimella

Mustang Mach-E:ssä on edistyksellinen yhdellä polkimella ajo -toiminto. Ota jalka pois kaasulta, ja auto hidastaa automaattisesti ja pehmeästi. Yleensä hidastuksen aikana menetetään energiaa, mutta Mustang Mach-E:ssa tämä energia otetaan talteen ja sitä käytetään akun lataamiseen ja siten toimintamatkan pidentämiseen. Jarrupoljinta ei välttämättä tarvitse käyttää muuten kuin äkkijarrutuksissa.

 

Sähköinen AWD-neliveto

Edistyksellinen kahdella sähkömoottorilla varustettu AWD-neliveto nostaa riman korkealle. Etu- ja taka-akseleiden sähkömoottorit parantavat suorituskykyä ja auttavat selviytymään haastavistakin ajo-olosuhteista.

 

Viiden tähden Euro Ncap- tulos

Erinomaisista turvaominaisuuksista kertoo se, että Ford Mustang Mach-E on saavuttanut viiden tähden huippupisteet EURO NCAP -turvallisuusluokituksessa.

 

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot