Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Uusi täyssähköinen Ford Capri

Uusi täyssähköinen Ford Capri

Ford Capri

Uusi täyssähköinen Ford Capri

Uusi Ford Capri® on täällä – urheiluauton sielu käytännöllisessä SUV:ssa.

Täyssähköinen coupé crossover, jossa on edistyksellistä teknologiaa, ikoninen muotoilu ja toimintamatka, joka riittää koko päivän ajoihin. Saatavilla kaksi malliversiota; Ford Capri ja Ford Capri Premium.

  • Toimintamatka jopa 627km
  • Kiihtyvyys 0-100km/h 5.3s
  • Pikalataus 10-80% 26min suurteholatauksella

Katso Ford Capri hinnasto.

 

Ford Capri - Nauti urheilullisesta ylellisyydestä vakiona: Osittainen Sensico-verhoilu, sähkötoimisesti säädettävä urheilullinen kuljettajan istuin hierontatoiminnolla, lämmitettävät istuimet sekä urheilullinen lämmitettävä ohjauspyörä.

Ford Capri Premium - Premium -mallissa on lisäripaus ylellisiä ominaisuuksia, kuten 20" kevytmetallivanteet, sähkötoiminen takaluukku, kiinteä panoraama-lasikatto, LED-matriisiajovalot sekä 10 kaiuttimen ensiluokkainen B&O -äänentoistojärjestelmä.

 

Soita ja kysy lisää Ford myynnistämme!

 

 

Ford Capri

Klassisen Ford Caprin® sielu, johon yhdistyy nyt uusi moderni muotoilu.

Miellyttävää ajamista kaikilla teillä. Urheilullinen kuljettajan istuin on lämmitettävä ja 12-suuntaan säädettävä, ja siinä on integroitu niskatuki sekä ristiselän hieronta. Asentosi pysyy vakaana joka kaarteessa, ja ajaminen on kokonaisvaltaisen miellyttävää. Lämmitettävä ohjauspyörä tarjoaa lisälämpöä talvikuukausina.

Turvallisuus ennen kaikkea

Ford Capri® -mallissa on valmiina kattavat turvaominaisuudet, kuten törmäyksenestoavustin, automaattinen hätäjarrutus ja aktiivinen vakionopeudensäädin. Valinnainen Driver Assistance Pack9 sisältää lisäksi 12 ultraäänianturia, viisi kameraa ja kolme tutka-anturia, joilla jokaisella on yksi tehtävä: auttaa sinua pääsemään turvallisesti perille.

Ajotilat

Valitse viidestä ajotilasta: Normal, ECO, Sport, Individual ja Traction (vain neliveto) - tieolosuhteiden mukaan. 

 

Ford Capri

 

MegaConsole-lokerossa on jopa 17 litraa tilaa, mikä rittää suurelle käsilaukulle, kannettavalle tietokoneelle tai usealle 1,5 litran pullolle.

My Private Locker-säilytystila - Poissa näkyvistä ja lukkojen takana - pidä henkilökohtaiset tavarat turvassa SYNC® Move -kosketusnäytön takanaolevassa lukittavassa säilytystilassa.

Panoraama-lasikatto. Lasinen panoraamakatto päästää valon sisään ja on saatavilla valinnaisvarusteena*. Matkustajat voivat rentoutua ja ihastella taivasta sen läpi.

Mobiililiitettävyys - Pysy ajan tasalla: Ford SYNC® -järjestelmässä on sähköauton reittisuunnittelija sekä pilvipalveluun yhdistetty satelliittinavigointi.

Aktiivinen pysäköintiavustin - Ei enää stressiä pysäköinnistä. Ford Capri® tunnistaa vapaat paikat ja hallitsee ohjausta napin painalluksella pysäköinnin yhteydessä.

360 asteen kamera - Kamerat auton edessä, sivuilla ja takana näyttävät reaaliaikaista kuvaa auton ympäriltä ja auttavat pysäköinnissä.

B&O™-äänentoistojärjestelmä - Nauti musiikista 10 kaiuttimen B&O™-äänentoistojärjestelmällä, johon kuuluu subwoofer ja integroitu soundbar.

 


LISÄTIEDOT
Verkkosivustolla esiteltävät kuvat ja tiedot eivät välttämättä vastaa täysin Euroopan mallistoa ja ominaisuuksia, ja myös värit voivat poiketa esitetyistä. Kuvissa voi näkyä valinnais- ja lisävarusteita, jotka ovat maksullisia. Osa kuvista on kuvattu Euroopan ulkopuolella.
[]Ford Capri Extended Range RWD -mallin suositushinta, johon lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. []Tiedot koskevat Ford Capri Extended Range -nelivetomallia. []Perustuu liikkeelle lähtöön täydellä akulla (Ford Capri Extended Range RWD -malli ilman valinnaisvarusteita). Toimintamatka-arvio on laskettu kansainvälisen WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Esitetyt luvut on tarkoitettu vertailutarkoituksiin, ja niitä tulee verrata vain sellaisiin muihin ajoneuvoihin, jotka on testattu samojen teknisten menettelyjen mukaisesti. Todellinen toimintamatka vaihtelee muun muassa ulkoisten tekijöiden, kuten lämpötilan, ajotavan, reittiprofiilin, ajoneuvon huollon ja litiumioniakun iän ja kunnon mukaan. 627 kilometrin WLTP Yhdistetty -toimintamatka kuvaa testimenetelmän mukaista erilaisilla nopeuksilla tapahtuvaa ajoa. Testi tehdään valvotuissa olosuhteissa 23 celsiusasteen lämpötilassa ilman ilmastoinnista tai muista sähkölaitteista johtuvaa kuormitusta. [****]Nopeat julkiset suurteholaturit (>200kW), kuten IONITY-laturit, voivat ladata jopa 199 km toimintamatkaa noin 10 minuutissa / 10–80 % 26 minuutissa. Luvut koskevat Ford Capri Extended Range AWD -mallia. Todelliset latausajat ja latausnopeudet voivat vaihdella käytetyn kotilatausaseman tai julkisen aseman sekä muiden tekijöiden mukaan (mukaan lukien sää, ympäristön lämpötila, ajotapa, ajoprofiili, ajoneuvon kunto sekä litiumioniakun ikä, kunto ja lämpötila). [*****]Capri-mallissa on vakiona osittainen Sensico®-istuinverhoilu. Istuimen keskiosa on kangasverhoiltu. Capri Premium -mallissa on vakiona täysi Sensico-istuinverhoilu. [1]Valinnaisvaruste Capri Premium -mallissa. [2]Kun ajat, keskity ajamiseen ja käytä handsfree-laitteita. Käytä ääniohjattuja järjestelmiä aina kun mahdollista. Jotkut ominaisuudet saattavat olla lukittuja vaihteen ollessa päällä. Kaikki toiminnot eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa. [3]Vakiona Capri Premium -mallissa. [4]Paino ja sen jakauma vaikuttavat kuormakapasiteettiin ja kantavuuteen. Ilman kuormatilan lattiaa Capri-mallissa. Sähkökäyttöinen handsfree-takaluukku on vakiona Capri Premium -mallissa ja saatavana Capri-malliin osana valinnaisvarustepakettia. [5]Vakiona Capri Premium -mallissa. [6]Kuljettajaa avustavat ominaisuudet ovat täydentäviä, eivätkä ne korvaa kuljettajan huomio- ja harkintakykyä tai tarvetta hallita ajoneuvoa. [7]Suositushinta, sis. toimituskulut 600 €

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot