Ford Transit Alusta

Ford Transit Alusta

Ford Transit Alusta

Transit Alusta on kaikista joustavin Transit-malli.

Se mukautuu yrityksesi tarpeisiin, tarvitsetpa sitten lava-auton, kippiauton, kylmäkuljetusauton tai jonkin muun. Transit Alusta on saatavilla myös älykkäällä AWD-nelivetojärjestelmällä ja nyt myös uutena 5-tonnisena mallina, joten se selviytyy kaikista yrityksesi tarpeista. Kaikkien aikojen vahvin ja luotettavin Transit Alusta.

Transit Alusta on verraton pakettiauton korimuutostöiden perusta, joka taipuu niin lavetti-, kippi- kuin kylmäkuljetusautoksi tai lähes mihin tahansa muuhun tarkoitukseen. Transit Alustan yksittäinen penkkirivi maksimoi tavarankuljetukseen käytettävissä olevan tilan.

 

Katso Ford Transit Alusta hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 


 

Ford Transit Alusta

Valitse korimallisi

Transit Alusta Sigle Cap tarjoaa yhden istuinrivin 2 tai 3 istuimella, jotta korinrakennukselle jää mahdollisimman paljon tilaa. Sen jokainen akseliväliversio on rakennettu vahvalle tikapuurungolle. Tämä tarjoaa litteän ja kestävän pohjan korinrakennukselle. Se on saatavilla jopa 5000kg:n kokonaispainolla, joten voit konfiguroida sen juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Transit Alusta Double Cab jatko-ohjaamo on suunniteltu kuljettamaan kätevästi sekä kuormasi, että työporukkasi. Siihen mahtuu jopa 6 matkustajaa ja kuljettaja. Takapenkin alla on kätevä säilytystila. Se on saatavilla jopa 5000 kg:n kokonaispainolla.

Minkä tahansa vaihtoehdon valitsetkin, Alusta on suunniteltu hoitamaan homma. Takavetoisen version suurin hyötykuorma on 2 755 kg, joten voit muuntaa auton yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

 

Ford Transit Alusta

Tärkeimmät vakiovarusteet

Avain yhdistettyyn maailmaan

Transit Alusta on saatavilla Ford Pass Connect-modeemilla. Sen avulla saat käyttöösi valikoiman hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten 4G Wifi- yhteyden jopa 10 laitteelle ja reaaliaikaiset liikennetiedot navigaatiojärjestelmääsi. Kun yhdistät siihen Ford Pass Pro - älypuhelinsovelluksen, voit tarkastaa, muistitko lukita ovet, ja sitten sulkea ne etätoimintona. Voit myös seurata jopa 5 yhdistetyn ajoneuvon tilaa ja tarkistaa, tarvitaanko huoltoa.

  • Älykäs AWD-nelivetojärjestelmä
  • Kaistanpitoavustin
  • Älykkäämpi vakionopeudensäädin

Ford Ecoblue Diesel-moottori

Transit Alusta on saatavilla valikoimalla diesel moottoreita, jotka ovat täydellinen yhdistelmä tehoa ja taloudellisuutta. 2.0 litrainen Ford EcoBlue - dieselmoottori tarjoaa jopa 170 hv ja 390 Nm vääntöä.

Transit Alusta ei pelkää lisäkuormaa

Uusi kokonaispainoltaan 5-tonninen Transit Alusta tarjoaa parhaan kuormankantokyvyn. Se kantaa vaivatta jopa 2925 kiloa. Lisäksi sen vetokyky on erinomainen. Tämä vahvuus tekee 5-tonnisesta erinomiasen aihion muutostöille, joissa vaaditaan erinomaista kuormankuljetuskykyä. Voit valita kaikista Transit Alustan pituusvaihtoehdoista! Transit Alusta, vahvempi kuin koskaan ennen!

 


 

Ford Ranger Alusta

Uusi Ford Ranger Alusta

Ranger on ollut Euroopan myydyin pickup vuodesta 2015. Kun tarvitaan väkivahvaa, minne vain kulkevaa autoa, Fordin uusin alustamalli tarjoaa vaihtoehtoisen aihion korinrakennukselle. Sen kestävä rakenne toimii vankkana pohjana jopa 3 190 kilon kokonaispainon muutostöille, ja sen vetokyky on jopa 3 500 kg. Neliveto tarjoaa lisäpitoa hankalissa olosuhteissa. Uusi Ranger Alusta saattaakin olla fiksuin vaihtoehto korinrakennustarpeisiisi.

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot