Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Täysin uusi Ford Ranger

Täysin uusi Ford Ranger

Ford Ranger

Täysin uusi Ford Ranger 

Uusi Ford Ranger on täällä.

Vaikuttavat maasto-ominaisuudet, erinomainen kantavuus ja vetokyky sekä laaja valikoima moottoreita,varustetasoja ja korimalleja – täysin uusi Ford Ranger on Euroopan suosituin lava-auto.

  • Suurin vetopaino 3500kg
  • Suurin kokonaispaino 3190 kg
  • Suurin kantavuus 1200kg

 

Katso Ford Ranger hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Ranger

Suorituskyky vakiovarusteena

Ranger menee minne haluat... ja tekee mitä tahdot. Valittavissa on useita erilaisia moottori- ja vaihteistoyhdistelmiä, edistyksellinen Terrain Management System -ajotilajärjestelmä, sekä runsaasti kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten älykäs aktiivinen vakionopeudensäädin, kaistanpitoavustin ja kaistavahti sekä aktiivinen pysäköintiavustin.

 

Muotoilu

Rangerin uusi ulkoasu kertoo heti mistä on kyse - modernista ja viimeistellystä lujuudesta. Edessä on uusi etusäleikkö ja voimakkaasti muotoillut ajovalot, ja C-kirjaimen muotoiset päiväajovalot. Kyljet ovat atleettiset ja nyt Ranger on aikaisempaa leveämpi. Ranger ei siis ainoastaan ole entistä järeämpi ja vakaampi, vaan se myös näyttää siltä.

 

Hyödylliset ominaisuudet

Etsitkö ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä entistäkin helpompaa? Miten olisi työpenkkinä toimiva takalaita, sähkötyökaluillesi 240 volttia ja 400 wattia virtaa tuottava invertteri, kätevät uudet säilytysratkaisut, takapuskurin askelma, vyöhykevalaistus tai ihan vain suurempi kuormalava? Tätä kaikkea on Ranger.

 

Liitettävyys ja teknologia

Sisältää runsaasti edistyksellisiä kuljettajaa avustavia teknologioita ja liitettävyysominaisuuksia. Ford SYNC 4A:n** ansiosta auton ääniohjaus-, navigointi- ja älypuhelimen liittävyysominaisuudet ovat erinomaiset. Lisäksi Ranger voi ladata langattomasti*** mobiililaitteita ja tuottaa virtaa sähkötyökaluille. Ranger on äärimmäisen suorituskykyinen ja moderni työkaveri.

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot