Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo connect

Ford Tourneo Connect

Uusi Ford Tourneo Connect kuljettaa joustavien tilojensa avulla vaivatta niin yrityksesi tavarat, kuin koko perheesi

Uusi Ford Tourneo Connect kuljettaa joustavien tilojensa avulla vaivatta niin yrityksesi tavarat, kuin koko perheesi. Siinä on dynaaminen muotoilu, tyylikkäät sisätilat ja täysin digitaalinen ajokokemus.Valitse taloudellinen EcoBoost-bensiinimoottori tai EcoBlue-dieselmoottori. Saatavana myös aina seikkailuun valmis AWD-neliveto(tarkista saatavuus hinnastosta).Tourneo Connect on saatavilla 5- tai 7-paikkaisena, pitkällä ja lyhyellä akselivälillä sekä erittäin muuntautumiskykyisillä sisätiloilla (tarkista saatavuus hinnastosta).

 

Katso Ford Tourneo Connect hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Tourneo connect

Monipuolinen auto loistavilla varusteilla

 

Neliveto

Tourneo Connectin All-Wheel Drive –nelivetojärjestelmä takaa varman menon vaihtuvissa olosuhteissa. Järjestelmä säätelee voiman jakoa akseleiden välillä, ja tarjoaa erinomaista hallittavuutta ja vakautta.

 

Uusi muotoilu

Täysin uusi Tourneo Connect on muotoiltu kokonaan uudelleen. Urheilullinen uusi ulkonäkö, dynaamiset linjat, rohkeat etusäleiköt, näyttävät värivaihtoehdot... Ja lisäksi tyylikkäät ja tilavat sisätilat

 

Digitaalinen käyttöliittymä

Voit mukauttaa Tourneo Connectin 10,25” digitaalisen mittariston näyttämään sinulle tärkeimmät tiedot, samalla kun 8,25” tai 10” värikosketusnäyttö yhdistyy saumattomasti älypuhelimeesi.

 

Joustavat istuinjärjestelyt

Tourneo Connect on saatavilla viidellä tai seitsemällä istuimella. Kaikki takaistuimet voidaan taittaa alas, kääntää eteenpäin tai irrottaa kokonaan. Etumatkustajan istuin taittuu litteäksi, joten saat kyytiin myös erityisen pitkät tavarat.

 

Mukavuus ja kätevyys

  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Panoraamakatto
  • ergonomiset istuimet
  • sähköisesti sulkeutuvat lukkomekanismit
  • avaimeton Ford keyfree-järjestelmä

 

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot