Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Täysin uusi täyssähköinen Ford E-Transit

Täysin uusi täyssähköinen Ford E-Transit

Ford E-Transit

Täysin uusi täyssähköinen Ford E-Transit

Sähköistä liiketoimintasi

Uusi Ford E-Transit on ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvomme.Täyssähköinen Ford E-Transit on suunniteltu auttamaan yritystäsi sekä menestymään että täyttämään kestävän kehityksen tavoitteet – ilman, että kestävyydestä, suorituskyvystä tai monipuolisuudesta on tingitty.

  • E-Transitin akun toimintamatka on jopa 317 km yhdellä latauksella.
  • Käytettävissä oleva akkukapasiteetti on 68 kWh

 

Katso Ford E-Transit hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Koeajossa Fordin ensimmäinen täyssähköauto Ford E-Transit

 


 

Ford E-Transit

Tutustu ominaisuuksiin!

 

Vaivaton lataus

Yrityksen tiloihin suosittelemme asennuttamaan sähköajoneuvojen latauspisteen, jonka avulla voit lkadata E-Transitin helposti työpäivän päätteeksi ja varmistaa näin toimintamatkan riittävyyden uuden työpäivän koittaessa.

  • 11,3kW laturilla 0-100% lataustasoon 8-12 tunnissa

Julkisella latausasemalla lataaminen on vaivatonta, ja  valittavissa on paöjon eri toimijoiden latauspisteitä. 

Lataaminen kotona on helppoa - kytke vain E-Transit verkkovirtaan kotipistorasian kautta. Vaihtoehtoisesti voit asennuttaa kotiisi Ford Connected Wallbox-kotilatausaseman, jolloin voit nauttia paremmasta mukavuudesta, nopeammista latausajoista sekä varmuudesta, että autosi on valmiina lähtöön silloin kuin sinäkin.

 

Yhdistetyt palvelut

Jos sinulla on yhdestä viiteen Ford-ajoneuvoa hallinnassasi, FordPass Pro tarjoaa käyttöösi työkalut, jotka auttavat pitämään ajoneuvot kunnossa, turvassa ja aina toimintakykyisinä. Veloituksettoman sovelluksen avulla voit tarkastella ajoneuvon sijaintia ja kuntotietoja, lukita tai avata ajoneuvon ovet etänä, hallita latausaikatauluja sekä paljon muuta

 

Tärkeimmät vakiovarusteet

  • Voit muokata E-Transitin ajo-ominaisuuksia kuhunkin tilanteeseen sopivaksi 3 valittavan ajotilan avulla.
  • SYNC 42 on pilvipalveluun yhdistetty tieto- ja viihdejärjestelmä, joka sisältää edistyneen reittisuunnittelun sekä keskustelutyyppisen puheentunnistuksen.

 


 

Ford E-Transit

Omistuskustannukset

Ford E-Transit pakettiautolle ja kuorma-autolle voidaan myöntää hankintatukea jopa 4000 - 6000 €, mikäli hankintatuen ehdot täyttyvät. Tuki on haettava sähköisesti Traficomilta ennen kuin ajoneuvo hankitaan. Ajankohtaiset tiedot hankintatuesta saat Traficomin sivuilta. Voit myös olla yhteydessä asiantunteviin Ford-hyötyajoneuvomyyjiimme.

Pienemmät käyttökustannukset

Siirtymällä sähköajoneuvoon yrityksesi hyötyy edullisimmista käyttökustannuksista. Lataaminen maksaa vähemmän kuin polttoaineen tankkaus. Jos sinulla on mahdollisuus ladata E-Transit kotoan tai työpaikalla, kustannukset ovat pienemmät kuin ladattaessa julkisella latausasemalla.

Pienemmät huoltokustannukset

Nauti jopa 40% pienemmistä huoltokustannuksista. Sähköajoneuvoissa on vähemmän liikkuvia osia, joten niistä aiheutuu yleensä kolmen vuoden aikana vähemmän huoltokuluja kuin vastaavilla diesel-malleilla. Tämä auttaa minimoimaan ajoneuvojen seisokin ja lisäämään tuottavuutta.

E-Transitin takuu

E-Transitin perustakuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Lisäksi korkeajänniteakuilla ja -osilla on 8 vuoden /160 000kilometrin puhkiruostumattomuustakuu.

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot