Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Uusi Ford Puma - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Ford Puma

Uusi Ford Puma®  EcoBoost® -hybridi : SUV, joka on suunniteltu ajamisen nautintoon.

Uusi Ford Puma

Uusi Ford Puma®

EcoBoost® -hybridi : SUV, joka on suunniteltu ajamisen nautintoon. Urheilullinen muotoilu, kuljettajan tarpeisiin suunnatut sisätilat ja lisätilaa antava MegaBox-tavaratila.

  • 12 " SYNC®4-kosketusnäyttö
  • 456 l Kuormatila

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

 


 

Lisää virtaa Puman langattomalla latausalustalla.

Lataus***

Lisää virtaa Puman langattomalla latausalustalla. Keskikonsoliin integroitu latauspiste pitää sisätilan siistinä.

 

12,8" Digitaalinen mittaristo

Näe, mitä sinun tarvitsee tietää.

 

 

Uusi Ford Puma tarjoaa 456 litraa tavaratilaa** (1 126 litraa takaistuimet alas taitettuina). Sisältää myös 80 litran Megabox-lisäsäilytystilan megakorkeita tavaroitasi varten.

Täynnä tilaa 

Uusi Ford Puma tarjoaa 456 litraa tavaratilaa** (1 126 litraa takaistuimet alas taitettuina). Sisältää myös 80 litran Megabox-lisäsäilytystilan megakorkeita tavaroitasi varten.

 

AKTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Kruisaile mukavasti. Mukana liikennemerkkientunnistusjärjestelmä, joka mukautuu automaattisesti nopeusrajoitusmerkkien mukaisesti. Stop- and Go- toiminto ja ajolinja-avustin, joka pitää ajoneuvosi linjassa.

 

KUOLLEEN KULMAN VALVONTA BLIS

Arvaamattomassa kaupunkiympäristössä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä ja kuolleen kulman valvontajärjestelmä1 näkevät vaarat ja lähestyvät ajoneuvot kummaltakin puolelta.

Langaton älypuhelimen integrointi. Pilviyhteydet, joten et koskaan missaa langattomiaohjelmistopäivityksiä. Puheentunnistus ja sisäänrakennettu Alexa. Kaikki käden ulottuvilla uudessa keskikonsolissa.

 

 

SYNC 4: Kun ajat, keskity ajamiseen, ja käytä handsfree-laitteita. Käytä ääniohjattuja järjestelmiä aina, kun mahdollista. Jotkut ominaisuudet saattavat olla lukittuja vaihteen ollessa päällä. Kaikki toiminnot eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa.
** Paino ja jakauma vaikuttavat kuormakapasiteettiin ja kantokykyyn.
*** Vakiovaruste ST-Line X ja ST-malleissa.
**** Saatavilla valinnaisvarusteena.
***** Kuljettajaa avustavat ominaisuudet ovat täydentäviä, eivätkä ne korvaa kuljettajan huomio- ja harkintakykyä ja tarvetta hallita ajoneuvoa. Ne eivät korvaa turvallista ajoa. Valittavissa kuljettajaa avustavat teknologiat. Katso lisätiedot ja rajoitukset omistajan käsikirjasta.
1 Tulokset voivat vaihdella ajotavoista riippuen.
2 Verrattuna muihin ei-hybridimoottoreihin.
3 Langaton latausominaisuus ei välttämättä ole yhteensopiva kaikkien puhelinten kanssa.
 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot