Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Uusi Ford Ranger Raptor

Uusi Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

Uusi Ford Ranger Raptor

Tulossa täysin uusi Ford Ranger Raptor!

Ford Rangerit ovat tunnettuja lujuudestaan. Täysin uusi seuraavan sukupolven Raptor on kaikkien aikojen suorituskykyisin ja lujin. Siinä on muun muassa kaksoisturboahdettu V6 EcoBoost -bensiinimoottori, vaativaan käyttöön suunniteltu ainutlaatuinen jousitus Fox-iskunvaimentimilla, sekä äärimmäisiin ajo-olosuhteisiin tarkoitettu Baja-ajotila. Tässä 4x4 pick-up avolava-autossa on kyse ennenkokemattomasta suorituskyvystä.

 

Katso Ford Ranger Raptor hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Ranger Raptor

 

Tutustu pick-upien huippuyksilöön!

Täysin uuden Ranger Raptorin mahtavan suorituskykyiset moottorivaihtoehdot ovat täysin uusi 3.0 EcoBoost V6 292 hv -kaksoisturbobensiinimoottori ja 2.0 EcoBlue -kaksoisturbodieselmoottori. Kumpikin moottori tarjoaa ennenkokemattoman ajonautinnon ja suorituskyvyn valtavine voimavaroineen ja vääntöineen.Täysin uusi Ranger Raptor ei jätä ketään kylmäksi!

  • Baja-ajotoiminnolla täysin uusi Ranger Raptor mukauttaa auton asetuksia välittömästi suurinopeuksiseen maastoajoon sopivaksi
  • Ranger Raptor mallin vertaansa olevat Fox-iskunvaimentimet tarkoittavat, että jousitusjärjestelmä kykenee vastaamaan lähes kaikkiin maaston asettamiin haasteisiin.
  • Täysin uudistetuissa sisätiloissa on muun muassa uusi 12,4” digitaalimittaristo ja 12” kosketusnäyttö sekä ylellinen ja erittäin laadukas Raptor-logolla varustettu istuinverhoilu.

 

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot