Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai Go! -yksityisleasing - Wetteri

Hyundai Go! -yksityisleasing

Hyundai Go! -yksityisleasing

Uusi leasing-auto käyttöösi helposti kiinteällä kuukausierällä ilman käsirahaa ja riskiä arvonalenemasta

Hyundai Go! -yksityisleasing on riskitön ja sisällöltään huippukilpailukykyinen palvelu. Yksityisleasingillä vuokraat auton ilman käsirahaa kiinteällä kuukausihinnalla sovitun mittaiselle sopimuskaudelle. Voit määritellä itsellesi sopivan kilometrimäärän.

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimus on yksi markkinoiden kattavimpia ja taatusti kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Sopimuksen kuukausihinta pitää aina sisällään auton käytön, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, kahdet renkaat, renkaiden kausisäilytykset sekä vaihdot. Halutessasi voit sisällyttää sopimukseesi vielä vakuutukset ja huollon sijaisauton jolloin lähes kaikki autoiluun liittyvä tulee kätevästi yhdelle ja samalle laskulle.
 

Hyundai Go! -yksityisleasingin hintaan kuuluu aina:

 • Auton käyttö, ei riskiä jäännösarvosta
 • Määräaikaishuollot
 • Tekniset korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat
 • Renkaiden kausivaihdot ja -säilytys
 • 24/7 tiepalvelu
 • Katsastukset
 • Mobiilisovellus itsepalveluun
   

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.
 

LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ

 


Pyydä tarjous haluamastasi automallista

Hyundai Go! -yksityisleasingillä on mahdollista hankkia joustavasti haluamasi automalli haluamillasi varusteilla sekä sinulle sopivalla sopimuskaudella ja ajomäärällä. Pyydä tarjous omasta suosikkimallistasi myyjiltämme.

Alla muutama hintaesimerkki suosituista sähköautomalleista. Hintaesimerkit 48 kk / 40 000 km. Pyydä tarjous suuremmalla ajomäärällä.

KONA Electric 65 kWh Comfort alk. 414 €/kk

Vuoden Auto Suomessa 2024 -kilpailun voittaja KONA Electricin saat 65 kWh:n pitkän toimintamatkan mallina ja kattavalla Comfort-varustelulla edulliseen hintaan. 

Tutustu lisää KONA Electric -malliin.

KATSO LISÄÄ
 

 

IONIQ 5 Style 77 kWh alk. 515 €/kk

Maailman parhaana autona palkittu IONIQ 5 pitää sisällään teknisiä ominaisuuksia, joita harvalta kilpailijasta löytyy. Nauti esimerkiksi huippunopeasta 800 voltin suurteholatauksesta.

Tutustu lisää IONIQ 5 -malliin.

KATSO LISÄÄ
 

IONIQ 6 Premium 77 kWh alk. 495 €/kk

IONIQ 6 on yksi markkinoiden energiatehokkaimpia sähköautoja. Yhdistetty WLTP-toimintamatka 614 km ja matka taittuu rivakasti 800 voltin suurteholatauksella.

Tutustu lisää IONIQ 6 -malliin.

KATSO LISÄÄ
 Taatusti kilpailukykyisesti hinnoiteltu – poikkeuksellisen kattava

Hyundai Go! -yksityisleasingillä hankit minkä tahansa uuden Hyundai-mallin, vaikkapa täyssähköisen tai hybridiauton, kiinteällä kuukausierällä ilman riskiä auton arvonalenemasta. Hyundai Go! -palvelu on niin sanotusti aito huoltoleasing, jossa riskin auton jälleenmyyntiarvosta kantaa maailman suurimpiin kuuluva huoltoleasingyhtiö Arval. Hyundai Go! -yksityisleasing ei näin ollen ole osamaksuperusteinen, vaan auto palautuu aina sovitun sopimuskauden päättyessä leasingyhtiölle. Voit pyytää huoltoleasingtarjouksen mistä tahansa Hyundain uudesta henkilöautomallista.

Yhteistyö suuren globaalin leasingyhtiön kanssa takaa sen, että saat yksityisasiakkaana aina kilpailukykyisen kuukausihinnan autollesi, ja pääset hyödyntämään ns. suurostajan hintaedut. Hyundai Go! -yksityisleasingsopimus on myös poikkeuksellisen kattava sisällöltään. Sopimuksen kuukausihinta pitää aina sisällään ajoneuvon lisäksi määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset sekä kattavat rengaspalvelut ja ympärivuorokautisen tiepalvelun.


Miksi hankkia auto yksityisleasingillä?

Hyundai Go! -palvelu on kiinteään, ennalta sovittavaan kuukausihintaan perustuva yksityisleasing, joka on kuluttajalle riskitön ja vaivaton. Palvelu sopii autoilijalle, joka haluaa tietää autoilun kulut tarkasti etukäteen ilman yllättäviä maksuja.

Hyundai Go! -yksityisleasingissä ei ole koskaan käsirahaa tai suurempaa viimeistä erää. Kuukausihinta pitää sisällään ajoneuvon vuokran lisäksi määräaikaishuollot sekä renkaiden kausisäilytykset ja -vaihdot. Myös auton normaalista kulumisesta aiheutuvat tekniset korjaukset ja renkaiden uusinnat normaalikuluman perusteella sisältyvät kuukausihintaan.

Mobiilisovelluksen kautta ajoneuvon hallinta sekä esimerkiksi huoltojen varaus toimii helposti. Leasingautoilijamme kuuluvat aina myös kattavan ympärivuorokautisen matkanjatkamispalvelun piiriin.

Hyundai Go! -yksityisleasingsopimuksen voit solmia kaikkiin myymiimme uusiin automalleihin. Myös sopimusaika sekä kilometrimäärät ovat joustavasti sovittavissa.
 

Kenelle Hyundai Go! -yksityisleasing sopii?

 • Sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen autoon säännöllisesti
 • Sinulle, joka arvostat riskittömyyttä, joustavuutta ja helposti ennakoitavia autoilun kuluja
 • Sinulle, joka et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen
 • Sinulle, joka haluat kokeilla täyssähköautoa ilman riskiä auton jälleenmyyntiarvosta
   

Yksityisleasingin merkittävimmät hyödyt

Ennakoitavuus ja helppous

Tiedät aina etukäteen autosi kuukausikulut ja voit halposti laskea myös koko sopimuskauden maksut. Leasingyhtiön asiakaspalvelu auttaa sinua kaikessa autoiluun liittyvässä - oli kyse sitten huollon varaamisesta tai vauriotapauksesta. 

Riskitön

Ei yllättäviä kuluja, ei riskiä autoa jäännösarvosta. Leasingyhtiö vastaa aina Hyundai Go! -yksityisleasingauton jälleenmyyntihinnasta.

Aina uusi auto alla

Yksityisleasingillä pääset helposti kiinni uusimpiin sähkö- ja hybridiautoihin. Hyundai Go! on poikkeuksellisen kattava ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu huoltoleasingtuote.


Sähköauton yksityisleasing

Yksityisleasing on riskitön tapa päästä kokeilemaan sähköautoilua ilman riskiä autojen arvonkehityksestä. Hyundai Go! -yksityisleasingillä voit hankkia palkitut täyssähköiset IONIQ 5, IONIQ 6 ja KONA Electric -mallit kilpailukykyiseen hintaan.

Koska Hyundain sähköautot pitävät arvonsa verrattain hyvin, leasingyhtiö pystyy tarjoamaan asiakkaillemme Hyundai Go! -huoltoleasingiä poikkeuksellisen houkuttelevin hinnoin.

Hyundai on yksi sähköautoilun edelläkävijöitä. Merkki on valmistanut sarjatuotanteisia täyssähköautoja pian jo kymmenen vuoden ajan. Hyundai onkin myös Suomen tieliikenteessä kautta aikain 5. suosituin sähköautomerkki.

Hyundain sähköautomallit tunnetaan käyttäjien keskuudessa pienestä energiankulutuksesta ja näin ollen pitkästä todellisesta toimintamatkasta, erinomaisesta hinta-laatusuhteesta ja runsaasta varustelusta.
Usean mallisukupolven ajan koeteltu edistyksellinen teknologia on mahdollistanut asiakkaille tarjottavan pitkän takuun.
 


 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot