Uusi Hyundai BAYON

Uusi Hyundai BAYON

Uusi Hyundai BAYON

Täysin uusi Hyundai BAYON

Oletko valmis uuteen?

Hyundai toivottaa tervetulleeksi kasvavan SUV-perheensä uusimman ja kooltaan pienimmän jäsenen ‒ täysin uuden BAYONin. Uutuus sai maailmanensiesittelynsä 2.3.2021.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

Erottuvaa muotoilua

BAYON kantaa ylpeänä Hyundain Sensuous Sportiness -muotokieltä, jossa yhdistyvät emotionaaliset arvot innovatiivisiin ratkaisuihin.

 

Kaikin puolin näppärä SUV

BAYON on ulkoa kompakti ja sisältä tilava. Varustelistassa on luvassa vakuuttava luettelo älykkäitä turvallisuus- ja liitettävyysominaisuuksia, jotka tekevät siitä segmentissään erottuvan.

 


 

Hyundai Motor esittelee täysin uuden Bayonin, tyylikkään ja sulavalinjaisen crossoverin

 

Täysin uusi Bayon on ulkoa kompakti ja sisältä tilava. Siinä on lukuisia turvallisuus- ja liitettävyystoimintoja, joilla se eroaa edukseen segmentissään.

Bayonin nimeämiskäytäntö on linjassa muiden Hyundain SUV-mallien kanssa: se sai nimensä Ranskan Baskimaan pääkaupungin Bayonnen mukaan. Kaupunki on yksi Lounais-Ranskan kauneimmista kohteista. Koska Bayon on suunniteltu Euroopan markkinoille, päätti Hyundai antaa sille eurooppalaisen nimen.

Bayon on muotoilultaan uudenlainen ulostulo Hyundain SUV-valikoimassa. Se erottuu yllättävällä ja katseita keräävällä ulkonäöllään ja mittasuhteillaan. Se on myös Hyundain Sensuous Sportiness -muotoilukielen uusin ilmentymä.

– Koska SUV-autoluokan suosio maailmalla kasvaa edelleen, Hyundai näki kysyntää mallille, joka sopii eurooppalaisiin kaupunkeihin ja on kuitenkin riittävän tilava asiakkaiden tarpeisiin, sanoo Andreas-Christoph Hofmann, Hyundai Motor Europen markkinointi- ja tuotejohtaja.

Bayonin myötä Hyundai on nyt julkaissut tai päivittänyt Euroopassa jopa seitsemän mallia viimeisen kahdentoista kuukauden aikana – tai jopa 20 mallia, jos huomioidaan kaikki korimallit ja käyttövoimat. Vuosi 2020 onkin ennätysvuosi Hyundain valikoiman laajenemisen osalta.

 

Lue koko tiedote Hyundai Bayonista.

 

Hyundai - Heti toimitukseen -uudet autot