Uusi Hyundai BAYON

Uusi Hyundai BAYON

Nopeimmille etu

Uuden BAYON-mallin tilaaja saa muodikkaan Mangrove Green -erikoisvärin kaupan päälle. Lisäksi Hyundai tarjoaa erinomaisen rahoituksen ja talvirenkaat 299 euroa vanteineen.

 

Edut:

 • Mangrove Green -erikoisväri 0 €
 • Korko 0 % + kulut*
 • Talvirenkaat 299 euroa vanteineen

 

Ajamisen näköalapaikka. Uusi BAYON on muiden yläpuolella, katsoo sitä mistä näkökulmasta tahansa. Sen tyylikäs crossover-muotoilu ja korkeampi istuma-asento antavat esteettömän näkyvyyden. Se on tyylikäs, kompakti ja avara. Sen älykäs turvavarustelu antaa mielenrauhaa. Kaiken päälle tulee kattava mukavuusvarustelu, edistyneet liitettävyyspalvelut ja 48 V -kevythybridivoimalinja. Hyppää kyytiin ja nouse korkeuksiin.

Katso Hyundai BAYON hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

 

VARAA KOEAJO

 

 

 

Luokkaansa enemmän tyyliä ja tilavuutta 

Hyundai toivottaa tervetulleeksi kasvavan SUV-perheensä uusimman ja kooltaan pienimmän jäsenen. Täysin uusi BAYON on ulkoa kompakti ja sisältä tilava crossover SUV. Siinä on lukuisia turvallisuus- ja liitettävyystoimintoja, joilla se nousee segmenttinsä yläpuolelle.

Se on tyylikäs. Se on käytännöllinen. Se on turvallinen. Ja se tarjoaa avarat sisätilat sinulle ja matkustajille. Se on BAYON.

Seikkailetpa urbaanissa ympäristössä tai maaseudun rauhassa, BAYONin avarat sisätilat tarjoavat mukavuutta ja monikäyttöisyyttä – ja korkean istuma-asennon ansiosta SUV-auton turvallista ja vankkaa tuntumaa.

 

Luokkansa kattavin turvallisuuspaketti

BAYONilla on sama lujatekoinen DNA kuin muillakin Hyundain SUV-perheen autoilla. Sen turvallisuusominaisuudet ovat vertaansa vailla, ja se erottuu segmentissään useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla ja älykkäillä ajoavustimilla. Monet niistä ovat vakiovarusteita.

 • Kaistallapysymisavustin (LFA): Täysin uusi BAYON on varustettu kaistallapysymisavustimella (Lane Following Assist), joka pitää auton ajokaistan keskellä. Järjestelmä toimii 0–180 km/h nopeudessa.
 • Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA): Järjestelmä tarkkailee katvealueita kahdella tutka-anturilla. Jos toinen ajoneuvo on katvealueella, kun suuntavilkku kytketään päälle, järjestelmä antaa äänimerkin ja jarruttaa törmäyksen estämiseksi.

 • Älykäs vakionopeudensäädin (SCC): Enemmän turvallisuutta ja vähemmän stressiä. Järjestelmä säilyttää määritetyn välimatkan edessä olevaan ajoneuvoon vähentämällä tai lisäämällä nopeutta automaattisesti.

 • Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA): Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin varoittaa takaa lähestyvästä ajoneuvosta tai muusta esteestä ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi.

 • Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA): Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitusjärjestelmä ilmoittaa edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähdöstä, jos kuljettaja ei heti reagoi liikenteen liikkumiseen.

 


 

Luokkansa edisyksellisin digitaalinen ohjaamo

Sisustaa hallitsevat 10,25 tuuman digitaalimittaristo ja 10,25 tuuman kosketusnäyttö. Näytöt tukevat jaetun ruudun tilaa. Keskikonsolin kosketusnäyttö tukee myös Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluita ja mahdollistaa helpon ja turvallisen älypuhelimen käytön ajon aikana. Tämän lisäksi BAYON erottuu segmentissään useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla, joista monet ovat vakiovarusteita.

 

Aistikkaan urheilullista eleganssia

BAYON on Hyundain SUV-valikoiman teräväpiirteinen ilmentymä. Sen voimakkaasti muotoillut linjat erottuvat ja nuolenmuotoiset valot näkyvät. Se on myös Hyundain Sensuous Sportiness -muotoilukielen uusin ilmentymä, joka yhdistää tunteisiin perustuvia arvoja innovatiivisiin muotoiluratkaisuihin.

BAYON jakaa keskeisimmät suunnitteluelementtinsä muiden Hyundain SUV-perheen jäsenten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi viirumaisiin päiväajovaloihin ja erillisiin LED-ajovaloihin perustuva tunnusomainen valoarkkitehtuuri.

 


 

Tyylikäs ja yllättävän tilava

BAYONissa on puhdaslinjainen, tilava ja hyvin valaistu sisusta. Luonnon innoittama ovien sisämuotoilu yhdistyy kojelautaan saumattomasti. Veistoksellinen muotokieli toistuu keskikonsolissa, ja LED-tunnelmavalaistus luo ohjaamoon hienostuneen tunnelman.

Tulet rakastamaan tavallista korkeampaa istuma-asentoa. Korkealaatuiset kangasistuimet yhdistävät tyylin ja mukavuuden, ja niille istuminen ja niiltä nouseminen on helppoa.

Kaikki matkustavat mukavuudessa, tämän takaa korkea katto, suuret jalkatilat sekä tilava 411 litran tavaratila.

 


 

Suorituskykyinen ja taloudellinen

Älykästä tehokkuutta. Ympäristöstä huolehtiminen on Hyundaille ensiarvoisen tärkeää. Siksi BAYON onkin saatavilla kahdella eri moottorivaihtoehdolla ja neljällä eri voimalinjalla, jotka ovat yksiä luokkansa vähäpäästöisimmistä.

Kevythybridi. 48 V -kevythybridijärjestelmä säästä polttoainetta ja vähentää ajonaikaisia päästöjä. Järjestelmä tukee polttomoottorin toimintaa ja antaa lisävääntöä kiihdytyksiin.

Pehmeää vaihteenvaihtoa. BAYONiin on saatavilla pehmeästi ja huomaamattomasti vaihtava seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaatti (7DCT).

Automaattinen välikaasuavustin. BAYON on Hyundain ensimmäinen SUV, joka on varustettu Rev Matching -toiminnolla. Hyundain N-mallistosta tuttu järjestelmä pudottaa hieman kierroksia ennen vaihtoa ja sujuvoittaa vaihtotoimintoja.

 

 

VARAA KOEAJO

 

 

 

Hyundai BAYON mallisto alkaen: 19 580,30 €, autoveroton hinta 17 094,30 €, arvioitu autovero 1 886 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 19 580,30 €. Vapaa autoetu 480 €, käyttöetu 315 €, CO2 120-126 g/km, yhd. kulutus 5,2-5,6 l/km.
Hinta sisältää toimituskulut. CO2 120 g/km, EU-yhd. kulutus 5,2 l/100 km. 

 

Rahoitusesimerkki:

 • auton hinta 19 580 €
 • käsiraha 0 €
 • rahoitettava osuus 19 770 € (sis. perustamiskulun 190 €)
 • sopimusaika 72 kk
 • käsittelymaksu 9 €/erä
 • korko 0 %
 • kk-erä 209 €
 • viimeinen suurempi erä 5 576,47 €
 • todellinen vuosikorko 1,1 %
 • luottokustannukset 838 €
 • luotto ja luottokustannukset yhteensä 20 418 €
 • maksimi luoton määrä 60 000 €

Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa määräerään autoja 31.10.2021 saakka. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot