Uusi Hyundai BAYON

Uusi Hyundai BAYON

 

Ajamisen näköalapaikka. Uusi BAYON on muiden yläpuolella, katsoo sitä mistä näkökulmasta tahansa. Sen tyylikäs crossover-muotoilu ja korkeampi istuma-asento antavat esteettömän näkyvyyden. Se on tyylikäs, kompakti ja avara. Sen älykäs turvavarustelu antaa mielenrauhaa. Kaiken päälle tulee kattava mukavuusvarustelu, edistyneet liitettävyyspalvelut ja 48 V -kevythybridivoimalinja. Hyppää kyytiin ja nouse korkeuksiin.

Katso Hyundai BAYON hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

 

VARAA KOEAJO

 


 

Luokkaansa enemmän tyyliä ja tilavuutta 

Hyundai toivottaa tervetulleeksi kasvavan SUV-perheensä uusimman ja kooltaan pienimmän jäsenen. Täysin uusi BAYON on ulkoa kompakti ja sisältä tilava crossover SUV. Siinä on lukuisia turvallisuus- ja liitettävyystoimintoja, joilla se nousee segmenttinsä yläpuolelle.

Se on tyylikäs. Se on käytännöllinen. Se on turvallinen. Ja se tarjoaa avarat sisätilat sinulle ja matkustajille. Se on BAYON.

Seikkailetpa urbaanissa ympäristössä tai maaseudun rauhassa, BAYONin avarat sisätilat tarjoavat mukavuutta ja monikäyttöisyyttä – ja korkean istuma-asennon ansiosta SUV-auton turvallista ja vankkaa tuntumaa.

 

Luokkansa kattavin turvallisuuspaketti

BAYONilla on sama lujatekoinen DNA kuin muillakin Hyundain SUV-perheen autoilla. Sen turvallisuusominaisuudet ovat vertaansa vailla, ja se erottuu segmentissään useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla ja älykkäillä ajoavustimilla. Monet niistä ovat vakiovarusteita.

  • Kaistallapysymisavustin (LFA): Täysin uusi BAYON on varustettu kaistallapysymisavustimella (Lane Following Assist), joka pitää auton ajokaistan keskellä. Järjestelmä toimii 0–180 km/h nopeudessa.
  • Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA): Järjestelmä tarkkailee katvealueita kahdella tutka-anturilla. Jos toinen ajoneuvo on katvealueella, kun suuntavilkku kytketään päälle, järjestelmä antaa äänimerkin ja jarruttaa törmäyksen estämiseksi.

  • Älykäs vakionopeudensäädin (SCC): Enemmän turvallisuutta ja vähemmän stressiä. Järjestelmä säilyttää määritetyn välimatkan edessä olevaan ajoneuvoon vähentämällä tai lisäämällä nopeutta automaattisesti.

  • Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA): Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin varoittaa takaa lähestyvästä ajoneuvosta tai muusta esteestä ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi.

  • Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA): Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitusjärjestelmä ilmoittaa edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähdöstä, jos kuljettaja ei heti reagoi liikenteen liikkumiseen.

 


 

Luokkansa edisyksellisin digitaalinen ohjaamo

Sisustaa hallitsevat 10,25 tuuman digitaalimittaristo ja 10,25 tuuman kosketusnäyttö. Näytöt tukevat jaetun ruudun tilaa. Keskikonsolin kosketusnäyttö tukee myös Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluita ja mahdollistaa helpon ja turvallisen älypuhelimen käytön ajon aikana. Tämän lisäksi BAYON erottuu segmentissään useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla, joista monet ovat vakiovarusteita.

 

Aistikkaan urheilullista eleganssia

BAYON on Hyundain SUV-valikoiman teräväpiirteinen ilmentymä. Sen voimakkaasti muotoillut linjat erottuvat ja nuolenmuotoiset valot näkyvät. Se on myös Hyundain Sensuous Sportiness -muotoilukielen uusin ilmentymä, joka yhdistää tunteisiin perustuvia arvoja innovatiivisiin muotoiluratkaisuihin.

BAYON jakaa keskeisimmät suunnitteluelementtinsä muiden Hyundain SUV-perheen jäsenten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi viirumaisiin päiväajovaloihin ja erillisiin LED-ajovaloihin perustuva tunnusomainen valoarkkitehtuuri.

 


 

Tyylikäs ja yllättävän tilava

BAYONissa on puhdaslinjainen, tilava ja hyvin valaistu sisusta. Luonnon innoittama ovien sisämuotoilu yhdistyy kojelautaan saumattomasti. Veistoksellinen muotokieli toistuu keskikonsolissa, ja LED-tunnelmavalaistus luo ohjaamoon hienostuneen tunnelman.

Tulet rakastamaan tavallista korkeampaa istuma-asentoa. Korkealaatuiset kangasistuimet yhdistävät tyylin ja mukavuuden, ja niille istuminen ja niiltä nouseminen on helppoa.

Kaikki matkustavat mukavuudessa, tämän takaa korkea katto, suuret jalkatilat sekä tilava 411 litran tavaratila.

 


 

Suorituskykyinen ja taloudellinen

Älykästä tehokkuutta. Ympäristöstä huolehtiminen on Hyundaille ensiarvoisen tärkeää. Siksi BAYON onkin saatavilla kahdella eri moottorivaihtoehdolla ja neljällä eri voimalinjalla, jotka ovat yksiä luokkansa vähäpäästöisimmistä.

Kevythybridi. 48 V -kevythybridijärjestelmä säästä polttoainetta ja vähentää ajonaikaisia päästöjä. Järjestelmä tukee polttomoottorin toimintaa ja antaa lisävääntöä kiihdytyksiin.

Pehmeää vaihteenvaihtoa. BAYONiin on saatavilla pehmeästi ja huomaamattomasti vaihtava seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaatti (7DCT).

Automaattinen välikaasuavustin. BAYON on Hyundain ensimmäinen SUV, joka on varustettu Rev Matching -toiminnolla. Hyundain N-mallistosta tuttu järjestelmä pudottaa hieman kierroksia ennen vaihtoa ja sujuvoittaa vaihtotoimintoja.

 

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot