Etusivu Uudet autot Isuzu Isuzu D-Max Black Edition

Isuzu D-Max Black Edition

Isuzu D-Max Black Edition

Isuzu D-Max Black Edition

Markkinoiden edullisin pick-up

BLACK EDITION -mallina markkinoiden edullisin pick-up. Isuzu D-Max nyt Regular Cab ja Space Cab Black Edition-malleina.

Katso Isuzu D-Max Black Edition hinnasto.

  • Japanilaista laatua
  • Raskaan kaluston DNA
  • Vetokyky 3 500 kg
  • Kantavuus jopa 1 100 kg
  • Takatasauspyörästön lukitus*
  • Peruutuskamera*
  • Luokkansa paras turvavarustelu*
  • 9” kosketusnäyttö*
  • Takuu 5 vuotta tai 100.000 km
  • Malliston EU-yhd. kulutus 8,4 – 9,1 l/100 km, CO2– päästöt 219 – 242 g/km

*Riippuen varustetasosta.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Isuzu-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Isuzu D-Max pick-up

Isuzu D-Max

Koe Isuzu D-Max pick-up

Tehokkuus ja lujuus olivat pääkohdat, joita Isuzu-kehittäjät käyttivät uusimman D-MAX-mallin kehitystyön parissa. Tavoitteena oli luoda pienempi kulutus, vallankumouksellinen muotoilu, luokan johtava turvallisuus ja säilyttää samalla D-Max:n hyvät käytännölliset ratkaisut, kuten 3,5 tonnin vetokyky.

 

Isuzu D-Max pick-up

Mene helposti sinne, minne olet menossa

D-Max:n LED-lähi- ja kaukoajovalot ja takana kaksoisreunalliset LED-takavalot, antavat valojen muotoilulle ainutlaatuisen ilmeen sekä edessä että takana. Yhteenvetona tämä tarkoittaa, että uutuudella on erittäin korkea varustetaso, enemmän mukavuutta, vahvat tekniset ominaisuudet ja johtava turvallisuus.

Auto itsessään on lujempi, vahvempi, nopeampi ja kestävämpi kuin koskaan. Tämä on auto, jota on ilo ajaa. Auton sisäpuolella on täysin uusi sisustus, jossa on ensiluokkaisia materiaaleja ja yksityiskohtia, kuten: uudet nahkaistuimet, kuljettajan istuinta voidaan säätää 8:aan eri suuntaan ja 8 tai 9 tuumainen audion näyttö.

D-Max on myös varustettu uusilla turvavarusteilla. Kaikkea mukautuvasta vakionopeussäätimestä, automaattijarrutuksesta, kaistavaroittimesta, ESP:stä, risteävän liikenteen varoittimesta, mäkilähtöavustimeen ja paljon muuta.

 

Isuzu D-Max pick-up

Luokkansa lujin

Erinomaisella suorituskyvyllä ja kestävyydellä , sekä uudella elektronisella takatasauspyörästönlukolla D-MAX vakuuttaa vaikeissakin maasto-olosuhteissa. Uusi jousitus minimoi korin heilahtelua, samalla säilyttäen kantavuuden ja parantaen ajomukavuutta. D-MAXin pohjapanssarit tarjoavat maksimaalisen suojan kiviltä, kolhuilta ja puun kannoilta. D-MAXin saat kuusivaihteisella manuaali- tai automaattivaihteistolla.Kahlaussyvyys on kasvanut 80 cm:iin. Ahtaissa paikoissa on helppo ajaa esteiden ohi, sillä kääntöympyrän halkaisija on vain 12,5 metriä.

 

Isuzu neliveto-pick-upit 5 vuoden/100 000 km:n takuulla

Suomessa mallisto koostuu nelivetoisista Isuzu D-MAX avolava-autoissa, joille myönnetään japanilaisen laadun takeena luokkansa paras 5-vuoden/100 000 KM:n takuu. Uusi Isuzu D-MAX -pickup on testattu kaikista haastavimmissa olosuhteissa. Uuteen D-MAXiin koottu Isuzun yli 90 vuoden tietotaito raskaan kaluston ja yli 80 vuoden kokemus dieselmoottoreiden valmistuksesta. Isuzu on ainoa pickup-valmistaja, joka valmistaa vain hyötyajoneuvoja. Raskaan kaluston DNA näkyy ja tuntuu.

Isuzu Motors Ltd on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen ja pick-uppien valmistajista, ja dieselmoottorien valmistajana Isuzu on maailman suurin. Maailman johtavat auto- ja raskaankaluston valmistajat sekä teollisuus ovat valinneet voimalähteikseen Isuzun dieselmoottorit niiden suorituskyvyn ja pienen kulutuksen ansiosta.