Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Täysin uusi lataushybridi Mazda MX-30 R-EV

Täysin uusi lataushybridi Mazda MX-30 R-EV

Mazda MX 30 R-EV

Täysin uusi lataushybridi Mazda MX-30 R-EV

Koe täysin uudenlainen lataushybridi, Mazda MX-30-EV, joka muista hybrideistä poiketen käyttää aina sähkömoottoria.

Bensiinikäyttöinen Wankel-moottori ylläpitää sähkövarausta, joten voit nauttia jopa 680 kilometriä sähköauton intuitiivisesta ajotuntumasta. Vallankumouksellinen teknologia vie Mazda-sähköisen autoilun täysin uudelle tasolle.

  • Sähköinen toimintasäde jopa 85km (WLTP)

Katso Mazda MX-30 R-EV hinnasto

 

Mazdan takuu on nyt 6 vuotta.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mazda-toimipisteistämme:

 

Kemi 020 7788 880

Oulu** 020 7788 290

Rovaniemi 020 7788 320

Ylivieska 020 7788 882

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

Mazda MX 30 R-EV

 

Sähköistetty ajokokemus, jokaisella matkalla.

Kauniisti muotoiltu Mazda MX-30 R-EV on ainutlaatuinen ladattava hybridi. Auton liikkuessa pelkästään sähkömoottorin avulla, MX-30 R-EV tarjoaa keskeytymätöntä sähköistä ajoa ja Mazdan intuitiivisen ajotuntuman. Päivittäiset ajotarpeesi hoituvat täysin sähköllä, ja voit lähteä pitkillekin matkoille ilman huolta seuraavan latauspisteen sijainnista.

Sähköautojen uusi luokka: Aina sähköinen lataushybridi

Mazda MX-30 R-EV on uniikki lataushybridi. Se on jälleen yksi erinomainen näyte japanilaisesta käsityötaidosta ja Mazdan keskittymisestä ajokokemukseen ja ajamisesta nauttimiseen. Mazda MX-30 R-EV käyttää tarvittaessa wankelmoottoria generaattorina akun lataamiseen. Sähköisen toimintasäteen ollessa jopa 85 km, sinun ei tarvitse turvautua polttomoottoriin päivittäisillä matkoillasi, mutta sinulla on aina olemassa vaihtoehto pitkille matkoille.

Mazda MX-30 R-EV - Edition R

Edition R juhlistaa Wankelmoottorin paluuta ja sähköistä jälleensyntymää. Mazda oli ensimmäinen maailmassa joka kaupallisti menestyksekkäästi kaksiroottorisen kiertomäntämoottorin. Wankelmoottorilla on erityinen paikka historiassamme. Edition R juhlamallilla kunnioitamme legendaarista Mazda-moottoria, joka voitti LeMansin 24tunnin ajon vuonna 1991.

 


 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot