Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Uusi Mazda MX-30 R-EV

Uusi Mazda MX-30 R-EV

Uusi Mazda MX-30 R-EV 85 km:n puhtaasti sähköinen toimintamatka.

Uusi Mazda MX-30 R-EV

85 km:n puhtaasti sähköinen toimintamatka.

 

Sähköistetty ajokokemus, jokaisella matkalla.

Japanissa suunniteltu, kauniisti muotoiltu Mazda MX-30 R-EV on ainutlaatuinen ladattava hybridi. Auton liikkuessa pelkästään sähkömoottorin avulla, MX-30 R-EV tarjoaa keskeytymätöntä sähköistä ajoa ja Mazdan intuitiivisen ajotuntuman. Päivittäiset ajotarpeesi hoituvat täysin sähköllä, ja voit lähteä pitkillekin matkoille ilman huolta seuraavan latauspisteen sijainnista.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

 


 

Ainutlaatuinen Japanilainen design 

Mazda MX-30 R-EV erottuu joukosta ja vastaa modernin kuljettajan tarpeisiin. Sen ihmiskeskeinen Kodo-muotoilun tulkinta korostaa huolellisesti suunniteltuja mittasuhteita. Jännittävät ominaisuudet, kuten Freestyle-ovet ja kuljettajakeskeinen ohjaamo, herättävät henkiin tämän ainutlaatuisen ja tyylikkään, Japanissa valmistetun crossoverin.

 

Wankelmoottorn sähköinen jälleensyntyminen

Mazdan yli 50 vuoden ajan kehittämä bensiinikäyttöinen kiertomäntämoottori on ihanteellinen ylläpitämään sähkövarausta ajoneuvossa, joka kulkee yksinomaan sähkömoottorilla. Wankelmoottori on kevyt ja pienikokoinen, lähes tärinätön polttomoottori, ja koska moottori ei tuota voimaa suoraan vetäville pyörille, toimii se aina ihanteellisella kuormitusalueella optimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.

 

Aina sähköinen lataushybridi

Mazda MX-30 R-EV on uniikki lataushybridi. Se on jälleen yksi erinomainen näyte japanilaisesta käsityötaidosta ja Mazdan keskittymisestä ajokokemukseen ja ajamisesta nauttimiseen. Mazda MX-30 R-EV käyttää tarvittaessa wankelmoottoria pyörivänä generaattorina akun lataamiseen. Sähköisen toimintasäteen ollessa n. 80 km, sinun ei tarvitse turvautua polttomoottoriin päivittäisillä matkoillasi, mutta sinulla on aina olemassa vaihtoehto pitkille matkoille.

 

Mazda MX-30 R-EV on uniikki lataushybridi. Se on jälleen yksi erinomainen näyte japanilaisesta käsityötaidosta ja Mazdan keskittymisestä ajokokemukseen ja ajamisesta nauttimiseen. Mazda MX-30 R-EV käyttää tarvittaessa wankelmoottoria generaattorina akun lataamiseen. Sähköisen toimintasäteen ollessa n. 85 km, sinun ei tarvitse turvautua polttomoottoriin päivittäisillä matkoillasi, mutta sinulla on aina olemassa vaihtoehto pitkille matkoille.

 


 

Sähköistetty ajokokemus 

Toisin kuin muut ladattavat hybridit, joissa polttomoottori tuottaa voimaa vetäville pyörille, Mazda MX-30 R-EV käyttää aina sähkömoottoria, jolloin voit nauttia sähköauton intuitiivisesta ajotuntumasta jokaisella matkalla.

 

Päästötöntä ajoa päivittäin

85 km:n puhtaasti sähköinen toimintamatka kattaa keskimääräistä päivittäistä ajoa enemmän.

 

Vapaampaa liikkumista

Ainutlaatuisen, kevytrakenteisen kiertomäntämoottorin sähköinen jälleensyntyminen ja sen käyttäminen sisäisenä generaattorina akun lataamiseen, mahdollistaa nyt sen, että voit jatkaa ajamista entistä pidemmälle.

 


 

MAZDA MX-30 R-EV EDITION R

MAZDA MX-30 R-EV EDITION R

Edition R juhlistaa Wankelmoottorin paluuta ja sähköistä jälleensyntymää. Mazda oli ensimmäinen maailmassa joka kaupallisti menestyksekkäästi kaksiroottorisen kiertomäntämoottorin. Wankelmoottorilla on erityinen paikka historiassamme. Edition R juhlamallilla kunnioitamme legendaarista Mazda-moottoria, joka voitti LeMansin 24tunnin ajon vuonna 1991.

 

 

Tutustu myös täysin sähköiseen Mazda MX-30 -malliin.

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot