Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazda MX-30 täyssähköauto - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda MX-30 täyssähköauto

Mazda MX-30

Mazdan ensimmäinen täyssähköauto

Täysin uusi, täysin sähkökäyttöinen, täysin Mazda. Olemme suunnitelleet sähköajoneuvon uusiksi sinun jokapäiväisten tarpeidesi mukaisesti. Astu sisään tilavaan ja kauniisti toteutettuun matkustamoon. Koe Mazdan ainutlaatuiset ajettavuus ja vakaus. Aja, mihin ikinä arki sinua kuljettaa: työhön, perheen menoihin, ystävien luo, liikuntaharrastukseen. SUV-vaihtoehto. aikaansa edellä kulkeville ihmisille.

 

Katso Mazda MX-30 hinnasto ja tekniset tiedot.

 

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ajokokemus - todellinen Mazda

Täysin uusi Mazda MX-30 tihkuu Jinba Ittain henkeä. Esimerkiksi erityisesti tätä autoa varten suunniteltu sähköinen G-Vectoring Control Plus -järjestelmä tarjoaa tarkan ja vasteellisen ohjaustuntuman. Pitkälle kalibroitu (lähes 50/50-suhde) painonjakauma varmistaa ajon vankan, suoraviivaisen suorituskyvyn. Lisäksi ajoneuvon e-Skyactiv - kori- ja moottoriteknologia tarjoaa parannetun ajokokemuksen.

 

Matkustamo - ihmiskeskeinen suunnittelu

Täysin uuden Mazda MX-30:n sisustus on suunniteltu miellyttämään, ja se keskittyy yhdessäolon kokemukseen. Liikkuva keskikonsoli ja korkealuokkaiset materiaalit on suunniteltu pitkäikäistä mukavuutta ja kauneutta silmällä pitäen. Varta vasten suunnitellut materiaalit lisäävät älykkään kestävän kehityksen vivahteen.

 

Turvallisuus - parhaudesta tinkimättä

Täysin uusi Mazda MX-30 on varustettu vaikuttavalla valikoimalla turvallisuuden huippuominaisuuksia, joten tiedät hyötyväsi viimeistä huutoa olevasta turvallisuusjärjestelmästä autoa ajaessasi. Näihin kuuluvat: älykäs kaupunkijarrutusavustin, kaistavahtijärjestelmä, katvealueen valvonta, kaistalta poistumisen varoitusjärjestelmä ja vastaantulevaan liikenteeseen reagoiva Turn-Across Traffic -järjestelmä.

 

Toimintamatka 200 km

50 kW:n pikalatausasemaa käyttäen lataaminen voi kestää jopa vain 40 minuuttia.

 

Akun 8 vuoden takuu

Täysin uuden Mazda MX-30:n akulla on täysi 8 vuoden (160 000 km) takuu. Voit olla varma siitä, että Mazda vastaa sähköisen ajokokemuksesi laadusta ja pitkäikäisyydestä. Me takaamme sinun liikkuvuutesi. Täysin uuden Mazda MX-30:n akku on valittu tarkasti vähentämään ympäristön kuormitusta ja samalal tarjoamaan modernin kaupunkilaisen tarvitseman toimintamatkan. Kaikki tämä sisältyy MAzdan sitoumuksiin yhteisen planeettamme kauneuden säilyttämisestä ja huomattavien CO2-vähennyksien saavuttamisesta.

 

Sähköinen etulyöntiasema

Miksi siirtyisit tavallisesta ajoneuvosta sähkökäyttöiseen autoon? Täysin uusi Mazda MX-30 ei merkitse pelkästään ainutlaatuista Mazda-ajokokemusta, vaan se tarjoaa myös luonnollisilla ja kierrätetyillä materiaaleilla viimeistellyt ja harmoniset ohjaamon ja sisätilat. Lisäksi sillä ajaminen on päästötöntä. Hyvä valinta, kaiken kaikkiaan!

 

First Edition vakiovarusteina mm:

  • värillinen Heads Up Display tuulilasin heijastusnäyttö
  • 8 kaiuttinen audiojärjestelmä
  • adaptiiviset LED ajovalot ja LED Signature päiväajovalot
  • 18" Bright Silver alumiinivanteet
  • sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla
  • adaptiivinen vakionopeussäädin
  • pysäköintitutka edessä ja takana
  • peruutuskamera takana,
  • Modern confidence- tai Industrial vintage -leatherettesisustus
 

 

VARAA KOEAJO

 

 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot